Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-30@18:00:28 GMT

فعالیت ۳۱۲ بنگاه اقتصادی در شهرستان تنکابن

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۰۹۵۰۵

فعالیت ۳۱۲ بنگاه اقتصادی در شهرستان تنکابن

ام البنین کاسگری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در بخش صنعت ۷۱ واحد فعال با ۱۱۷ میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان سرمایه گذاری صورت گرفته وجود دارد که برای یک هزار و ۲۷۰ نفر شغل ایجاد کرده اند.

وی با بیان اینکه در حوزه معدن تنها یک واحد فعال در این شهرستان وجود دارد ، اظهار داشت : در بخش کشاورزی ۱۷۶ واحد فعال با اشتغالزایی ۴۳۵ نفر داریم که حدود ۶۲ میلیارد و ۸۶۳ میلیون تومان سرمایه گذاری صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاسگری گفت: ۶۴ واحد با اشتغالزایی ۲۹۰ نفر در بخش گردشگری فعالیت می کنند که حدود ۹ میلیارد و ۲۴۵ میلیون تومان سرمایه گذاری شده است.

وی با اشاره به اینکه از ۲۶ واحد تولیدی و اقتصادی راکد این شهرستان با حمایت های دولت تدبیر و امید ۴ واحد پس از سال ها تعطیلی دو باره احیا شد ، افزود: کارخانه خزرخز با تغییر کاربری ، تعاونی چند منظوره رجا تنکا رزمندگان ، لوله پلی پروپیلن غلامی و کشت و صنعت پرناز طیور بار دیگر به مدار تولید بازگشتند.

معاون برنامه ریزی و توسعه فرماندار تنکابن گفت که در بخش مهارت آموزی در محیط واقعی کار نیز تعهد شهرستان ۱۳۰ نفر بود که تاکنون تعداد مهارت آموزان به ۵۰ نفر رسیده است

وی یادآور شد : در سال ۹۸ اعتباری بالغ بر ۴۵۰ میلیارد تومان برای بخش صنعت استان تخصیص داده شده که باید مدیران دستگاه‌های اجرایی، بانک‌های عامل و کارآفرینان شهرستان در جهت جذب حداکثری آن تلاش نمایند.

شهرستان ۱۷۰ هزار نفری تنکابن در غرب مازندران واقع است.

/۱۶۰۲/۷۵۱۳/۱۶۵۴

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر تغییر کاربری دستگاه های اجرایی سرمایه گذاری گردشگری معاون برنامه ریزی قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۰۹۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری توسط پتروشیمی‌ها

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی از امضای تفاهم‌نامه توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خبر داد و گفت: حرکت بزرگ سرمایه‌گذاری صنایع پتروشیمی در بالادست صنعت نفت در تاریخ ثبت می‌شود.

به گزارش ایسنا، احمد مهدوی‌ابهری امروز در آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید با بیان اینکه امروز شاهد حرکتی سازنده و اقتصادی برای کشور در اوضاع جنگ اقتصادی و سیاسی هستیم؛ اظهار کرد: باید از منابع غنی هیدروکربوری ایران به‌شکلی مطلوب حفاظت و استفاده کرد. بهره‌گیری صحیح از منابع هیدروکربوری به‌منزله تبدیل آن‌ها به ارزش‌ افزوده است تا اقتصاد کشور شکوفا شود.

وی با بیان اینکه وزارت نفت با وجود جنگ اقتصادی و تحریم‌ها، حرکت‌های بسیار ارزشمندی در کشور انجام داده است؛ ازجمله توسعه فازهای پارس جنوبی، به‌ویژه فاز ۱۴ که شاهکاری برای کشور بود و بدون حضور خارجی‌ها به سرانجام رسید، گفت: پتروپالایشگاه کنگان، پالایشگاه بیدبلند خلیج‌فارس و پتروشیمی کاویان، بدون حضور خارجی‌ها، از سوی صنعت پتروشیمی اجرا شده‌اند، بنابراین صنعت پتروشیمی توانایی فنی لازم برای اجرای طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور را نیز دارد.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی با قدردانی از دولت سیزدهم برای ورود بخش خصوصی به سرمایه‌گذاری در بالادست نفت که در این دولت کلید خورد، اظهار کرد: با توجه به ناترازی گاز در کشور، پتروشیمی‌ها برای هر دو راهکار سرمایه‌گذاری در میدان‌های نفت و گاز و بهینه‌سازی مصرف گاز اعلام آمادگی کرده‌اند.

مهدوی با اشاره به اختیاراتی که رئیس‌جمهوری در نمایشگاه توانمندی‌های تولید داخلی به وزیر نفت برای اخذ مجوزهای لازم از دولت، به‌منظور تسریع توسعه میدان‌ها داد، اظهار کرد: در سه ماه گذشته، جهاد و تحول انقلابی برای کوتاه‌ کردن فرایند دریافت مجوزها در وزارت نفت شکل گرفت و قدردان وزیر نفت برای ایجاد این تحول هستیم.

وی با بیان اینکه این اقدام در اقتصاد ملی مؤثر است و خوراک پایدار برای پتروشیمی‌ها تأمین خواهد شد، گفت: برای تحقق شعار سال، فضای کسب‌وکار مناسب لازم است، تا درنتیجه بخش خصوصی و مردم نیز وارد سرمایه‌گذاری در صنعت شوند.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در توسعه میدان‌ها حرکتی همسو با شعار سال است، گفت: با این اقدام بخش خصوصی وارد یکی از حساس‌ترین سرمایه‌گذاری‌های صنعت می‌شود که افزون بر رفع نیاز صنعت پتروشیمی، به اقتصاد ملی نیز کمک خواهد شد. تحقق افزایش تولید گاز از میدان‌های گازی می‌تواند افزون بر تأمین خوراک مجتمع‌های پتروشیمی، ناترازی گاز کشور را نیز رفع کند.

به گفته مهدوی معنای سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در بالادست نفت این نیست که پروژه‌های توسعه‌ای این صنعت کند یا متوقف شود، بلکه هردو همسو با هم پیش می‌روند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دلیل اعتراض طلافروشان چیست؟
  • بازگشایی راه ارتباطی مازندران به قزوین
  • توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری توسط پتروشیمی‌ها
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • ۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است
  • ۲۰۰ میلیون یورو ارز حاصل از فعالیت کارت‌های بازرگانی در کردستان بازگردانده شد
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • موقوفات زنجان صاحب درآمد پایدار می‌شوند
  • بنگاه‌های اقتصادی موظف به بکارگیری نیروهای بومی رزن هستند
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود