Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-30@23:13:17 GMT

۷ علائمی که خبر از بیماری‌های جدی می‌دهد

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۱۰۸۶۳

۷ علائمی که خبر از بیماری‌های جدی می‌دهد


 در ادامه به علائمی اشاره می‌شود که نشان دهنده بروز بیماری‌های جدی در آینده است.

افزایش میزان ادرار

افزایش میزان ادرار ممکن است مشکلی فراتر از مشکل کلیوی یا مجاری ادرار باشد. افزایش میزان ادرار می‌تواند نشان دهنده عدم تعادل هورمونی یا قارچ واژینال باشد. اگر زیاد ادرار می‌کنید و خیلی احساس تشنگی دارید، نشان دهنده بروز دیابت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دفع ادرار به میزان ۴ تا ۱۰ بار در روز طبیعی است، اما اگر بیش از این نیاز به دستشویی رفتن دارید، حتما به پزشک مراجعه کنید.

کاهش غیر عادی وزن

اگر در مدت کوتاهی وزن شما بدون دلیل کاهش پیدا کرد خیلی خوشحال نباشید. گاهی کاهش وزن بدون دلیل می‌تواند نشانه یکی از این مشکلات باشد:

بیماری کرون

دیابت نوع ۲

سرطان

اگر طی ۶ ماه اخیر بدون دلیل و بدون هیچ تلاشی به میزان ۵ تا ۷ کیلو وزن کم کرده اید، به پزشک مراجعه کنید.

رویش مو در جا‌هایی که نباید مو سبز شود

هیرسوتیسم

هیرسوتیسم hirsutism یا افزایش غیر طبیعی رشد مو بر روی بدن نشان می‌دهد که هورمون‌های مردانه در بدن بیش از حد افزایش پیدا کرده اند. تغییر ظاهر تنها مشکل مربوط به این بیماری نیست، هیرسوتیزم می‌تواند منجر به ناباروری، اختلالات متابولیسم یا حتی افزایش خطر بروز سرطان پستان و بیماری‌های رحم شود.

خونریزی بعد از یائسگی

گاهی خانم‌ها بعد از یائسگی دچار خونریزی می‌شوند که نشان دهنده بروز بیماری‌هایی مانند سرطان رحم، التهاب دهانه رحم، میوما یا فیبروم رحم و سایر فرایند‌های خطرناک پاتولوژیک است.

خانم‌هایی که از روش‌های درمانی جایگزینی هورمون استفاده می‌کنند، گاهی ممنکن است تا دو سال بعد از یائسگی خونریزی‌هایی شبیه به قاعدگی را تجربه کنند که کاملا طبیعی است. اما در غیر این صورت خونریزی خطرناک است و حتما باید با پزشک مشورت شود. خونریزی بعد از یائسگی به ویژه زمانی خطرناک است که یک سال بعد از آخرین پریود رخ دهد و پس از آن چیزی شبیه به دوره‌های قاعدگی آغاز شود.

هر گونه تغییر در پستان‌ها

تشخیص اولین نشانه‌های سرطان پستان خیلی سخت است. زمانی که در پستان‌ها دچار درد شده اید یا توده‌هایی در داخل پستان حس می‌کنید، شاید خیلی دیر شده باشد.

معاینه خانگی پستان‌ها را دست کم نگیرید، بررسی بخش‌های مختلف پستان‌ها به شما کمک می‌کند سرطان را در مراحل اولیه تشخیص دهید. مراقب هر گونه تغییر باشید، از جمله:

قرمزی

چروکیده شدن پوست

توده یا گره در داخل پستان

بروز گاه به گاه درد در پستان ها، به ویژه قبل از پریود، کاملا طبیعی است و نشان دهنده نوسانات هورمونی در بدن است.

ترشحات غیر عادی از واژن

این علامت نشان می‌دهد بدن شما دچار نوعی التهاب یا عفونت شده است. دلایل زیادی برای ترشحات واژن وجود دارد و لازم است سریعتر به پزشک مراجعه کنید.

ترشحات وازن نباید سبز رنگ یا بد بود باشند. به علاوه مشاهده ترشحات در فاصله بین دو پریود طبیعی است.

قاعدگی سنگین

علت پریود شدید ممکن است دلیل خیلی ساده‌ای داشته باشد، از جمله: وراثت، عدم سازگاری با آب و هوا یا ورزش کردن بیش از حد. حتی اگر فکر می‌کنید پریود‌های شدید شما دلیل ارثی دارد، باز هم به پزشک مراجعه کنید، چرا که پریود شدید می‌تواند منجر به کم خونی شود.

تشخیص اینکه قاعدگی سنگین است یا خیر کار سختی است، اما اگر پریود بیشتر از ۷ روز طول کشید و خون قاعدگی رقیق است، نشانه نگران کننده‌ای است.


منبع:بهداشت نیوز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ادرار هیرسوتیسم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۱۰۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات نفت هند از روسیه افزایش و از عربستان کاهش یافت

داده‌های مربوط به رهگیری نفتکش‌ها نشان می‌دهد واردات نفت هند در ماه آوریل از روسیه افزایش و از عربستان سعودی کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری رویترز، داده‌های شرکت رهگیری نفتکش‌ها و کشتی‌های کپلر و ال‌اس‌ئی‌جی نشان می‌دهند که هند در ماه آوریل نسبت به ماه پیش از آن، نفت بیشتری از روسیه وارده کرده اما واردات نفت این کشور از عربستان سعودی و عراق کاهش یافته است.

پالایشگاه‌های هند از زمان آغاز تنش‌ها بین مسکو و کی‌یف در فوریه ۲۰۲۲ که سبب تحریم نفت روسیه از سوی کشورهای غربی شد، نفت روسیه را وارد کرده است.

بر اساس داده‌های منتشرشده، روسیه در ماه آوریل بزرگترین عرضه‌کننده نفت به هند است و پس از آن عراق و عربستان سعودی قرار دارند.

این داده‌ها نشان می‌دهند که هند، سومین واردکننده و مصرف‌کننده بزرگ نفت در جهان، واردات نفت را در ماه آوریل ۱۳ تا ۱۷درصد نسبت به ماه‌های گذشته افزایش داده است.

در همین حال، واردات نفت این کشور از عراق ۲۰ تا ۲۳درصد کاهش یافته است.

بر اساس داده‌های شرکت ال‌اس‌ئی‌جی، پیش‌بینی می‌شود واردات روزانه نفت هند از روسیه از یک میلیون و ۷۵۰ هزار بشکه در ماه آوریل به یک میلیون و ۱۰۰ هزار بشکه در ماه مه کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • واردات نفت هند از روسیه افزایش و از عربستان کاهش یافت
  • عوارض پرخوری قبل خواب و بیماری های آن
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • درمان بی‌اختیاری ادرار در سالمندان
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • کشت خانگی سبزیجات با مایعی غیر قابل آشامیدنی
  • هوش مصنوعی آرتروز زانو را ۸ سال زودتر تشخیص می‌دهد
  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد
  • تاثیر آفت‌کش‌ها بر افزایش احتمال پارکینسون