Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-02@02:04:26 GMT

هزینه مازاد ولیمه به امور خیریه اختصاص داده شود

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۱۲۴۲۵

هزینه مازاد ولیمه به امور خیریه اختصاص داده شود

محمد‌علی فیض‌آبادی، مدرس حوزه علمیه و دانشگاه در مشهد در گفت‌و‌گو با ایکنا از خراسان رضوی، در خصوص رسم و رسوم ولیمه دادن حجاج، اظهار کرد: یکی از اعمال مستحبی برای حاجیان، گرفتن مراسم یا همان ولیمه است، همچنین در روایات به آوردن سوغاتی از طرف شخصی که به سفر رفته، تأکید شده است.

وی ادامه داد: آوردن هدیه‌ای به عنوان سوغاتی از سفر نیز شرایطی دارد؛ سوغاتی معمولاً برای اقوام و خویشان تهیه می‌شود و ترجیحاً از بازار‌های ایرانی خریده شود نه وهابیان، ساده باشد و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. . یکی از فرهنگ‌های غلط که در گذشته وجود داشته و امروزه نیز شدت بیشتری گرفته، صرف هزینه‌های گزاف برای گرفتن سوغاتی است. این مسئله آنقدر افزایش پیدا کرده که افراد تمام فکر و دغدغه‌شان، خرید سوغاتی و بازارگردی است.

این مدرس حوزه و دانشگاه مطرح کرد: این فرهنگ‌های غلط آثار روانی بدی بر جامعه خواهد داشت، فردی از حج بازگشته و تمایل دارد برای خانواده و اقوام خویش سوغاتی‌های گران قیمت خریداری کند، اما اقوام و خویشان این فرد با دیگر افراد در ارتباط بوده و رفت‌و‌آمد دارند، دیگران وقتی چنین سوغاتی‌هایی را ببینند، قطعاً دلشان می‌شکند و مورد آزار روانی قرار می‌گیرند.

وی افزود: امروزه اکثر مشکلات و مسائل جامعه ما ریشه‌های روحی و روانی دارند. باید بخشی از مبالغ گزافی که بابت سوغاتی صرف می‌شود، به خرید سوغاتی‌های ساده‌تر و بخش دیگر آن برای کمک به فقرا و دیگر نیاز‌های جامعه هزینه شود.

فیض‌آبادی بیان کرد: مراسم ولیمه مستحب است اما با شرایط آن، مراسم ساده‌ای که در منزل با تعدادی از اقوام و خویشان و با غذایی ساده گرفته شود، مستحب بوده و مورد پسند خداوند خواهد بود، اما مراسمی که هزینه‌های گزافی بابت آن صرف شود، در رستوران‌های مجلل و با غذاهای مختلف برنامه‌ریزی شود، نه تنها مورد پسند خداوند نبوده بلکه سبب گناه نیز خواهد شد.

این مدرس حوزه علمیه و دانشگاه در مشهد بیان کرد: با گرفتن مراسم ساده‌تر و کم هزینه‌تر، می‌توان بخشی از آن مبالغ مازاد را به امور خیریه اختصاص داد، با این شرایط علاوه بر گرفتن مراسم و دیدن اقوام و خویشان به نیازمندان نیز کمک خواهد شد.


انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خراسان رضوی فرهنگی فرهنگ ولیمه سفر حج حج تمتع آداب و رسوم قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۱۲۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

املاک مازاد دستگاه‌ها باید شناسایی و معرفی شوند

ایسنا/لرستان مدیرکل امور اقتصادی و دارایی لرستان گفت: املاک مازادی که دستگاه‌ها دارند باید شناسایی و به امور اقتصاد و دارایی معرفی شوند.

علی محمدی درباره آخرین وضعیت مولدسازی در لرستان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: املاک مازادی که دستگاه‌ها دارند باید شناسایی و به امور اقتصاد و دارایی معرفی شوند.

وی با بیان اینکه فرآیند مولدسازی امسال با سال‌های قبل تفاوت دارد، بیان کرد: امسال از طریق سامانه مدد دستگاه‌ها باید اموال مازاد خود را معرفی کنند، اگر ارزش این اموال کمتر از ۲۰۰ میلیارد تومان باشد، کل فرآیند آن در استان انجام می‌شود و صرفاً برای گرفتن مجوز هیأت مولدسازی به مرکز ارسال می‌شود. اگر بیشتر از ۲۰۰ میلیارد تومان باشد بعد از شناسایی و تصویب در استان، برای ادامه فرآیند از جمله ارزش‌افزایی و کارشناسی از طریق سامانه مدد به سازمان خصوصی‌سازی ارسال می‌شود.

او ادامه داد: آخرین پیگیری‌ها توسط کارگروه مولدسازی استان انجام شده و از طریق مولدسازی بنا داریم بخشی از اموال غیرمنقول دستگاه‌هایی را که از طریق سامانه مدد معرفی شده‌اند، در قالب فروش، تهاتر یا سایر روش‌های مولدسازی تعیین تکلیف کنیم.

وی گفت: یک ملک آموزش و پرورش در دستور کار کارگروه مولدسازی استان قرار گرفته است که منابع آنها صرف تکمیل پروژه‌ها و طرح‌های آموزش و پرورش خواهد شد.

مدیرکل  اقتصاد و دارایی لرستان بیان کرد: تنها استانی بودیم که تا قبل از پایان سال ۱۴۰۲ سامانه مدد را بصورت کامل راه‌اندازی کردیم.  

وی با بیان اینکه سال ۱۴۰۳ خروجی زحمات سال ۱۴۰۲ را خواهیم دید و در همراهی و تعامل دستگاه‌ها موضوع به‌صورت خود اظهاری است و نمی‌توانیم دستگاه را مجبور به این کنیم که املاک مازاد خود را به ما معرفی کند، اظهار کرد: امیدواریم در سال جدید بتوانیم دستگاه‌ها را متقاعد کنیم پای کار بیایند و در موضوع مولدسازی، املاک مازاد خود را برای تکمیل پروژه‌هایی که منافع مردم را دربر دارند به کار گیرند.

او افزود: وزارت اقتصاد و دارایی املاک خود را برای طرح‌هایی که منافع آن برای مردم است در نظر گرفته تا در قالب مولدسازی این پروژه‌ها تکمیل شوند، اموالی که وزارت اقتصاد دارایی دارد شامل ملک خیابان آزادی و کوی جهادگران در خرم‌آباد است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری اوقاف در پرورش ماهی
  • اختصاص 800 میلیارد تومان به پروژه های محلات کم برخوردار در بودجه سال جاری
  • افتتاح نخستین کانون بازنشستگان ثبت اسناد و املاک کشور در مشهد
  • یکی از عملکردهای مثبت سازمان اوقاف در نهضت ملی مسکن است
  • خزعلی: رفع فقر مادی باید در کنار ارتقاء فکری و رشد فرهنگی انجام شود
  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • املاک مازاد دستگاه‌ها باید شناسایی و معرفی شوند
  • طالبان خطاب به روسیه: حکومت افغانستان فراگیر است | دخالت در امور داخلی خود را نمی پذیریم
  • طالبان: دخالت در امور داخلی خود را نمی پذیریم
  • انتقاد از اختصاص ردیف اعتباری خاص برای سفر رئیس جمهور