Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-03@04:30:39 GMT

ستاری : ضرورت گسترش فرهنگ کار آفرینی در دانشگاه‌ها

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۱۳۳۷۳

ستاری : ضرورت گسترش فرهنگ کار آفرینی در دانشگاه‌ها

معاون علمی فناوری رئیس جمهور با اشاره به اینکه گسترش فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه‌ها یک ضرورت است، گفت: باید کاری کنیم دانشگاه، محور فرهنگ و اقتصاد، کارآفرینی و تولید دانش شود. ۰۵ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۲ سیاسی سیاست ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم،‌ آقای سورنا ستاری امروز در آیین افتتاح اولین مرکز نوآوری بانوان در دانشگاه علم و صنعت ایران، با اشاره به اینکه حرکت دانشگاه علم و صنعت به سمت دانشگاه نسل سوم ارزشمند است، اظهار داشت: باید این موضوع را که بتوانیم نفت بفروشیم یا نه فراموش کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارزش افزوده در خام فروشی نیست بلکه دانشی است که منجر به تولید ماده خام می شود. 

وی با اشاره به اینکه ایران در برخی معیارهای سرمایه انسانی رتبه دوم و سوم جهانی را دارد، گفت: رسیدن به شرایط مطلوب زمانی رخ می دهد که همه ما بخواهیم نیروی انسانی را محور اقتصاد قرار دهیم و اگر می خواهیم دانشجوی ما جایی نرود، باید اقتصادی داشته باشیم که بر نیروی انسانی سرمایه گذاری کند. معاونت علمی از ابتدا بر روی همین موضوع کار کرده است. 

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری اضافه کرد: در هفته اخیر سفری به اراک و ساوه داشتم و در آنجا متوحه شدم تفکرات به این سمت پیش رفته است. باید توجه داشت که این همدلی ها اکوسیستم را ایجاد می کند.

وی با بیان اینکه نمی توان اساتید دانشگاه ها را قیمت گذاری کرد، گفت: امیدواریم ناحیه نوآوری علم و صنعت همانند دانشگاه شریف به زودی راه اندازی شود. 

آقای ستاری با تاکید بر اینکه باید با رخداد اتفاقی از داخل زیست بوم دانشگاه، تغییرات محیطی هم ایجاد شود، گفت: دانشگاه جزیی از جامعه، فرهنگ، اقتصاد و بوم یک کشور است و تافته جدا بافته ای نیست. 

وی خطاب به دانشجویان گفت: دانشجو به جای اینکه فکر کند پشت در کدام اتاق بنشیند تا استخدام شود و یا به کدام دانشگاه خارجی درخواست دهد و یا احساس سرخوردگی کند، باید به دنبال نوآوری باشد و به این فکر کند که می تواند کارآفرینی کند.

محمد مهدی رحمتی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت شددانشگاه علم و صنعت به شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام پیوست

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری ایجاد فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه ها را یک ضرورت عنوان کرد و افزود: ایجاد این فرهنگ در دانشگاه و جامعه باعث می شود، یک استاندار به جای اینکه از یافتن معدن گچ در استانش خوشحال شود، از اینکه یک جوان را به استان خود برگردانده، خرسند شود. باید کاری کنیم دانشگاه، محور فرهنگ و اقتصاد، کارآفرینی و تولید دانش شود. 

ستاری گفت: امیدوارم مرکزی که امروز در دانشگاه علم و صنعت افتتاح شد، الگویی برای ایجاد مراکز نوآوری بانوان در سایر دانشگاه ها شود.

انتهای پیام/

R1541/P/S1,1412/CT12 واژه های کاربردی مرتبط سورنا ستاری دانشگاه علم و صنعت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سورنا ستاری دانشگاه علم و صنعت سورنا ستاری دانشگاه علم و صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۱۳۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین در انگلیس

دانشجویان در شهر‌های مختلف انگلیس از جمله لندن، منچستر، بریستول، نیوکاسل و لیدز از مسئولین دانشگاه‌های خود می‌خواهند که به روابط آکادمیک با موسسات اسرائیلی پایان دهند. آنها همچنین خواهان قطع سرمایه‌گذاری دانشگاه‌های انگلیس در شرکت‌های تولید کننده سلاح برای رژیم صهیونیستی و یا کسب‌وکار‌های اسرائیلی هستند که در سرزمین‌های اشغالی کرانه باختری فعالیت تجاری می‌کنند.

دنشجویان دانشگاه نیوکاسل تازه‌ترین گروهی هستند که از دیروز با تحصن در حیاط دانشگاه به جمع معترضان پیوسته‌اند. دانشجویان دانشگاه لیدز هم می‌گویند تا زمانی که این موسسه آکادمیک به مشارکت در سرکوب مردم فلسطین پایان ندهد، به اعتراض و تحصن خود ادامه می‌دهند.

در وارویک، شفیلد و منچستر هم دانشجویان، با چادر‌هایی که در حیاط دانشگاه علم کرده و شعارنوشته‌هایی که در حمایت از فلسطین نصب کرده‌اند، به موج اعتراضات پیوسته‌اند.

«هالا» دانشجوی دکترا که در اعتراضات دانشگاه منچستر شرکت کرده است، به خبرنگاران گفت: «ما اجازه نخواهیم داد که از طریق مشارکت دانشگاه با شرکت‌هایی مانند بی‌ای‌ئی سیستمز (بزرگترین شرکت تولید کننده سلاح در انگلیس) و موسسات آکادمیک اسرائیلی مانند دانشگاه تل آویو که در زمین‌های سرقت شده ساخته شده‌اند، به شریک جرم تبدیل شویم.»

وی افزود: من به عنوان یک دانشجوی دکترا و مهمتر از همه به عنوان یک فلسطینی، وظیفه دارم علیه کسانی که رنج مردم ما در غزه و کل فلسطین را طولانی می‌کنند، اقدام کنم.

در همین حال مرکز بین‌المللی عدالت برای فلسطینیان (ICJP) مستقر در لندن، اعلام کرد که به ۸۲ موسسه آمادمیک انگلیسی نامه نوشته و هشدار داده است که اگر همکاری‌های مالی این موسسات با شرکت‌های تولید کننده سلاح برای رژیم صهیونیستی محرز شود، مرتکب جنایت جنگی شده‌اند.

«دانیا ابوالحج» عضو ارشد مرکز بین‌المللی عدالت برای فلسطینیان در اظهاراتی گفت که شرکت‌هایی از جمله البیت سیستمز، کترپیلار و بی‌ای‌ئی سیستمز که دانشگاه‌های بریتانیا در آنها سرمایه گذاری کرده اند، به طور بالقوه در حمله (رژیم) اسرائیل به غزه شریک بوده‌اند.

دیروز هم صد‌ها تن از اعضای اتحادیه‌های کارگری در کنار اقشار مختلف مردم انگلیس از ملیت‌ها و مذاهب مختلف، مقابل ساختمان وزارت تجارت این کشور تجمع کرده و خواستار تحریم تسلیحاتی اسرائیل شدند. صد‌ها معترض دیگر نیز به صورت هماهنگ مقابل کارخانه بزرگترین شرکت تولید کننده سلاح در انگلیس موسوم به بی‌ای‌ئی سیستمز در اسکاتلند، ولز و لنکشر تجمعات مشابهی را برگزار کردند.

رژیم صهیونیستی طی نزدیک به هفت ماه گذشته، کشتار گسترده‌ای را در غزه به راه انداخته و ضمن بستن تمام گذرگاه‌ها و جلوگیری از ورود کمک‌های امدادی، این منطقه را به یک ویرانه تبدیل کرده است.

این رژیم همچنین به بهانه نابودی حماس قصد دارد تا به شهر مرزی رفح، جایی که بیش از یک میلیون فلسطینی پناه گرفته‌اند، حمله کند. این مساله نگرانی بین‌المللی را برانگیخته و به رژیم صهیونیستی هشدار داده‌اند که چنین اقدامی بحران انسانی در نوار غزه را وخیم‌تر می‌کند.

شورای امنیت سازمان ملل متحد ماه پیش قطعنامه‌ای را در حمایت از برقراری آتش‌بس فوری در نوار غزه برای انتقال فوری کمک‌های بشردوستانه تصویب کرد؛ اما رژیم صهیونیستی با حمایت تمام‌قد واشنگتن این قطعنامه را نادیده گرفته است و به کشتار مردم فلسطین ادامه می‌دهد.

بر اساس گزارش‌ها، تاکنون افزون بر ۳۴ هزار فلسطینی شهید و بیش از ۷۷ هزار نفر دیگر مجروح شده‌اند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • گسترش فرهنگ ایران زمین در پیوستگی ملی
  • گسترش اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین در انگلیس
  • باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم
  • گسترش فرهنگ علمی و دینی به همت شهید مطهری
  • ضرورت توسعه صنعت گوهرسنگ در ایران
  • جنتی: «معلمان» مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند/ ضرورت الگوگیری از نظام آموزشی امام صادق(ع)
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه
  • ظرفیت شهرهای خواهرخوانده در گسترش دیپلماسی فرهنگی در اصفهان
  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور