Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-01@01:14:32 GMT

اعتراض دوباره کارگران هپکو

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۱۶۶۲۹

به گزارش ایلنا، کارگران شرکت تولید تجهیزات سنگین هپکوی که دو ماه معوقات مزدی در سال جاری و معوقاتی از سال‌های گذشته دارند، امروز (سه‌شنبه ۵ شهریور) برای چهارمین روز پیاپی برای ساعاتی محور راه‌آهن شمال به جنوب اراک را بستند.

ادعا شده است که؛ معوقات مزدی تعدادی از کارگران از سال‌های گذشته به حدود ۳ میلیارد تومان می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارگران در این تجمعات خواستار تعیین تکلیف سهامدار و مدیریت هپکو و احیای کارخانه هستند؛ این در حالی است که هپکو در سال جاری هیچ پروژه‌ای نداشته است.

  محمد تقی آبایی (مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی) در خصوص اعتراضات کارگران هپکو به ایلنا گفت: کارگران هپکو امروز به دلیل عدم تعیین تکلیف سهامدار و دو ماه حقوق عقب افتاده، تجمع داشتند. شرکت هپکو نزدیک به راه‌آهن اراک است و کارگران امروز ساعاتی در آنجا تجمع کردند.

به گفته او؛ کارگران به اینکه شرکت از ابتدای سال تاکنون هیچ پروژه‌ای نداشتند و تولید خوابیده است، معترض هستند. سال گذشته نیز حدود ۴۸ دستگاه در هپکو تولید شده است درحالیکه باید از دولت پرسید در سال گذشته چند دستگاه مشابه تولیدات هپکو وارد کشور شده است؟

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی با بیان این مطلب که "وقتی زیرساخت هپکو فراهم است چرا باید واردات داشته باشیم و چرا باید به راحتی ماشین‌آلات واد کشور شود؟"، افزود: دولت می‌تواند مابه‌التفاوت قیمت تمام شده دستگاه‌ها را به صورت یارانه به هپکو را بپردازد.

وی گفت: تبعات اجتماعی اعتراض و بیکاری کارگران به مراتب بالاتر است و حتی به لحاظ مالی نیز برای دولت مضر خواهد بود.

آبایی تصریح کرد: مسئولان ارشد استان مرکزی در حال پیگیری برای تامین حقوق معوقه پرسنل هستند تا مطالبات کارگران را پرداخت کنند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۱۶۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۴۹۷ واحد اقتصادی استان مرکزی ظرف دو سال

ایسنا/مرکزی استاندار مرکزی گفت: در سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۲۲۳ واحد اقتصادی و در سال گذشته ۴۹۷ واحد اقتصادی با اشتغال نزدیک به دو هزار نفر به مدار تولید برگشتند.

فرزاد مخلص الائمه ۱۱ اردیبهشت در جشنواره امتنان استان مرکزی(تجلیل از کارگران، گروه های کار و واحدهای نمونه) اظهار کرد: با توجه به اینکه تولید جزو لاینفک نظام کارگری است، دولت سیزدهم در تلاش است فرمان رهبری که در قالب نامگذاری سال عنوان می‌شود را به شایستگی پیاده کند و در این حوزه به خوبی عملکرده است.

وی با بیان اینکه استان مرکزی استانی کارگری است، افزود: بیش از ۶۰ درصد بیمه شدگان اجباری استان مرکزی، کارگران هستند.

استاندار مرکزی اظهار کرد: در سنوات گذشته برخی شهرستان های استان با مشکل بیکاری مواجه بودند که امروز با توجه به اقدامات صورت گرفته این چالش، به معضل کمبود نیرو تبدیل شده است.

مخلص‌الائمه ادامه داد: در سنوات گذشته برخی واحدهای تولیدی استان مشکلاتی داشتند ولی خوشبختانه اکنون وضعیت استان در حوزه کار و تولید در یک ثبات مبتنی بر امنیت قرار دارد.

استاندار مرکزی گفت: نرخ بیکاری در  استان کاهش قابل توجه و مشارکت اقتصادی افزایش داشته است که نشان از موفقیت جامعه کار و تولید در این عرصه دارد.

مخلص‌الائمه تاکید کرد: سال گذشته نسبت به سال ماقبل آن، تعداد واحدهای دارای حقوق معوق ۵۰ درصد کاهش یافت. در سال گذشته ۵۵۰ مصوبه در حوزه های مختلف بانکی، تامین اجتماعی، گمرک و ... در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید اجرایی و پیگیری شده است.

وی تاکید کرد: در حوزه واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل مشکل حادی در استان وجود ندارد.

مخلص‌الائمه اضافه کرد: در نهضت ملی مسکن در شهر اراک حدود ۱۰ هزار واحد مسکونی در حال ساخت است و این در حالی است که در پروژه مسکن مهر اراک که به عنوان بزرگترین پروژه مسکن وقت مطرح بود، ۱۴۰۰ واحد مسکونی ساخته شد.

وی اظهار داشت: متاسفانه این استان با کمبود نیروی کار به ویژه نیروی متخصص در حوزه ساخت مسکن مواجه است که این امر سبب ایجاد چالش در این حوزه شده است.

به گزارش ایسنا در این نشست واحدهای تولیدی، کارگران و گروه های کار نمونه تجلیل شدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سهم ۶۰ درصدی کارگران مرکزی از آمار بیمه‌شدگان
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت دلار تا پایان سال
  • جامعه کارگری استان مرکزی همسو با سیاست های کلی کشور گام برمی دارد
  • چرا نرخ مشارکت اقتصادی استان مرکزی پایین است؟
  • بازگشت ۴۹۷ واحد تولیدی استان مرکزی به چرخه تولید
  • احیای ۴۹۷ واحد اقتصادی استان مرکزی ظرف دو سال
  • رشد ۸ درصدی تعداد کارگاه‌های فعال استان مرکزی
  • لیلام ۱۶ میلیون دلار در افغانستان
  • زنگ آغاز پویش ملی دوشنبه‌های ورزش و کار در استان مرکزی نواخته شد
  • آبستراکسیون ناموفق در شورای شهر تهران در اعتراض به شهردار!