Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- فرهاد غلامعلی فلاح با بیان اینکه تقاضا‌های وام بلاعوض و تسهیلات برای کارگاره‌های خسارت دیده از سیل کرده‌ایم که هنوز تخصیص نیافته است گفت: هیچ کاری برای این کارگاه‌های خسارت دیده در سیل نکرده‌ایم. تاریخ انتشار: 07:00 - 06 شهريور 1398 - کد خبر: ۵۴۵۰۰۲

فرهاد غلامعلی فلاح، مدیر کل دفتر آموزش و حمایت از تولید صنایع دستی در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، درباره وضعیت صنایع دستی و صنعتگران کشور در شرایط اقتصادی موجود گفت: علاوه بر شرایط کنونی اقتصادی و ایجاد مشکلات برای صنعتگران فعال در حوزه صنایع دستی سیل فروردین ماه به بسیاری از کارگاه های ما خسارت زد و در این زمینه هم با مشکلات مواجهه شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه درباره آخرین وضعیت پرداخت خسارت به فعالان حوزه صنایع دستی گفت: هنوز هیچ کاری برای کارگاه های خسارت دیده در سیل نکرده ایم البته تقاضاهای وام بلاعوض و تسهیلات برای آن‌ها نیز کرده ایم که هنوز تخصیص نیافته است.

فلاح در ادامه افزود: مشکل دیگر ما در این زمینه این است که بعد از تحریم ها مواد اولیه به شدت گران شد و در تلاشیم که مواد اولیه را برای آنها با قیمت‌ها بهتری دریافت کنیم، ولی موفقیت چندانی نداشته ایم چون مواد اولیه هم مثل سایر اجناس گران شده است.

مدیر کل دفتر آموزش و حمایت از تولید صنایع دستی درباره راهکار رفع مشکلات صنعتگران گفت: مشکل اصلی صنعتگران این است که انفرادی کار می کنند و هیچ علاقه ای به کار گروهی ندارند و به هیچ وجه فرهنگ صنف و تعاونی را ندارند و کارخانه‌ها با افراد حقیقی کار نمی‌کند و خرده فروشی نمی‌کنند.

فلاح افزود: صنعتگران برای تهیه وسایل مورد نیاز محصولات خود یا باید با واسطه و دلال ارتباط بگیرند تا او از کارخانه‌ها بخرد یا اینکه تشکلی خودشان تشکیل دهند و مواد اولیه را عمده از کارخانجات بخرند و بعد خودشان توزیع کنند این وسط دلال‌ها حذف می‌شوند و ۳۰ تا ۴۰ درصد مواد اولیه ارزان‌تر به دست آن‌ها خواهد رسید.

وی در ادامه افزود: همواره از صنعتگران می خواهیم یک تشکل یا صنف که دارای شخصیت حقوقی باشد برای خود تشکیل دهند ولی تاکنون کارساز نبوده و نمی توانیم آن‌ها را مجبور به راه اندازی این مراکز و جمعی کار کردن کنیم.

وی در ادامه گفت: به عنوان مثال تاکنون برای برخی گروه‌های تولید کننده صنایع دستی معرفی نامه به کارخانجات برای تهیه ارزان تر مواد اولیه زده ایم ولی متاسفانه موفقیت آمیز نبوده است به این دلیل که با یکدیگر متحد نبوده‌اند.

فلاح پور در ادامه گفت: اگر این صنعتگران یک تشکل حقوقی تشکیل دهند حاضریم برای تسهیلات هم آن‌ها را به بانک معرفی کنیم تا منابع مالی را تامین و مستقیما از کارخانه‌ها خرید کنند. زیرا کارخانه‌ها فقط در قالب شخصیت حقوقی حاضر به همکاری هستند.

وی در ادامه گفت: ما وظایف تصدی گری نداریم و فقط مسئولیت نظارت و برنامه ریزی را انجام می دهیم و یک نهاد تسهیل گر هستیم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: صنایع دستی سیل صنعتگران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۲۰۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ چادر برای اسکان حادثه دیدگان آتش‌سوزی روستای امام‌زاده ابراهیم برپا می‌شود

هادی سلیمی مدیرعامل هلال احمر گیلان گفت: خانواده هایی که خانه‌های آنها در حادثه آتش سوزی بامداد امروز این روستا از بین رفته در چادرهای هلال احمر گیلان اسکان داده می‌شوند.

وی با اینکه برای اسکان تمام خانواده های خسارت دیده آمادگی داریم، افزود: توزیع غذای گرم نیز در دستور کار قرار گرفته و از امشب بین خانوارهای حادثه دیده توزیع می شود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان اظهار کرد: توزیع سایر بسته های غذایی نیز انجام خواهد شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان هم در این پیوند گفت: بر اساس آخرین آمار ۶۰ خانواده ساکن روستای امام زاده ابراهیم شفت که در این منطقه ساکن هستند و جای دیگری ندارد آسیب دیده و ساکنان سایر منازل آسیب دیده به صورت فصلی به این روستا می آیند و ساکن دایمی آن نیستند.

محمدرضا حق بین در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: همه خانواده‌ ها ساکن این روستا که منازل آنان آسیب دیده اند در چادرهای هلال احمر و حسینیه امام زاده ابراهیم شفت اسکان داده می شوند و غذای گرم در اختیار آنان قرار می گیرد.

وی با بیان اینکه همه دستگاه های مربوطه پای کار هستند، افزود: در نشست با استاندار گیلان تصمیم‌های بعدی گرفته می شود.

در آتش سوزی بامداد پنجشنبه در روستای گردشگری امام‌زاده ابراهیم شفت واقع در غرب گیلان ۱۲۰ خانه، مغازه و واحد اقامتی دچار خسارت گسترده شد؛ این حادثه تلفات جانی نداشت.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • استقرار ناوگان امور اجرایی بنیاد مسکن در امامزاده ابراهیم
  • بازدید استاندار گیلان از منطقه آسیب دیده امامزاده ابراهیم
  • ۷ تاثیر شگفت انگیز و باورنکردنی سفیده و زرده تخم مرغ برای پوست و مو
  • ۵۰ چادر برای اسکان حادثه دیدگان آتش‌سوزی روستای امام‌زاده ابراهیم برپا می‌شود
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات «گیوه»
  • زنجان| صنایع‌دستی مردمی‌ترین مشارکت در جهش تولید است
  • فعال سیاسی اصلاح طلب: تحولات جهانی به سود ایران است
  • تحولات جهانی به سود ایران است
  • تاثیر ورزش شدید بر سرطان
  • ۲۵۰ میلیارد تومان برای ساخت دیوار و پل روستای بیشه پیشنهاد دادیم