Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدل انتفاع دانشگاه صنعتی شریف با حضور رییس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی و مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی امور فناوری وزارت علوم رونمایی شد که ۸ درصد از منابع مالی مورد نیاز دانشگاه شریف از طریق این طرح تامین خواهد شد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمود فتوحی، رییس دانشگاه صنعتی شریف در گردهمایی "هم آفرینی در ناحیه نوآوری شریف" که با حضور دکتر علی وحدت رییس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر مهدی کشمیری مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی امور فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مهندس مجید دهبیدی پور رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه شریف در محل دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، با اشاره به برنامه‌های راهبردی دانشگاه در حوزه آموزش، پژوهش و فناوری اظهار کرد: درصدد هستیم تا سال ۱۴۰۵، حدود ۸ درصد از منابع مالی مورد نیاز دانشگاه را از طریق شرکتهای دانش‌بنیان و طرح انتفاع دانشگاه تامین کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فتوحی بر توسعه برنامه‌های این دانشگاه در حوزه توسعه نوآوری و فناوری تاکید کرد و ناحیه نوآوری را به عنوان یکی از سرمایه‌های ارزشمند دانشگاه برشمرد.

مهندس مجید دهبیدی‌پور، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه شریف نیز در این آیین از مدل انتفاع متقابل دانشگاه و شرکت‌های ساکن در ناحیه نوآوری رونمایی کرد.

وی گفت: امروز ۳ هزار نفر در ۵۰۰ شرکت ناحیه نوآوری شریف مشغول به کار هستند. کل ناحیه ۴۷ هزار نفر ساکن دارد. این اعداد نه تنها تهدیدی برای مردم محله نیست، بلکه نشان از فرصت‌های فوق‌العاده پیش رو برای تأمین نیازهای این شرکت‌ها توسط مردم دارد.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه شریف ضمن اشاره به آمار فعالیت‌های مرتبط با این بخش در خارج از دانشگاه گفت: ۵۰۰ شرکت و استارتاپ، ۷ شتاب‌دهنده و مرکز رشد، ۵ سرمایه‌گذار خطرپذیر، ۲ فضای کار اشتراکی، ۵ مجتمع فناوری، ۵ مرکز نوآوری، یک هاب نوآوری و ۴ پژوهشکده و مرکز تحقیقاتی خارج از دانشگاه امروز در ناحیه فعال هستند و پارک علم و فناوری و زیرمجموعه‌هایش از ظرفیت‌های قانونی (مثل معافیت‌های مالیاتی) و توانمندی‌هایش (مثل کلاس‌های آموزشی، منتورشیپ و …) برای خدمت‌رسانی به شرکت‌های مستقر در ناحیه استفاده خواهد کرد.

مهندس دهبیدی پور در ادامه افزود: شرکت‌های رشدیافته یک درصد از فروش سالیانه، شرکت‌های مرکز رشدی یک درصد از درآمد سالیانه به مدت سه سال و استارتاپ‌ها ۵ درصد از مبلغ ریالی ارزش‌گذاری‌شده استارتاپ در اولین مرحله جذب سرمایه خود را به دانشگاه اختصاص خواهند داد. در این ۵ سال ۱۲۰ استارتاپ از شریف خدمت گرفتند که بیش از ۲۵ استارتاپ به ارزش متوسط ۱.۳ میلیارد تومان از شتاب‌دهنده خروج کردند. در تمام این ۵ سال دانشگاه فقط ۲ میلیارد تومان برای شتاب‌دهنده هزینه کرده است.

وی با تاکید بر اهمیت نقش دانشگاه در رویدادها و اتفاقات مهم اظهار کرد: دانشگاه منشأ اصلی تمام این اتفاقات مبارک است و همان طور که در گذشته تمدن‌های شهری، کنار رودها شکل می‌گرفتند، تمدن‌های نوین شهری در مجاورت دانشگاه‌ها پدید خواهند آمد.

بر اساس اعلام وزارت علوم، در این گردهمایی، ضمن رونمایی از مدل انتفاع دانشگاه شریف، از ۱۱ شرکتی که در این ارتباط پیشقدم شده و با دانشگاه انعقاد قرارداد کرده‌اند، تجلیل شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه شريف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۲۴۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید وزیر علوم بر لزوم همکاری دانشگاه‌ها با اجرای نظام ایده‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر، هشتمین کمیته اجرایی سکوهای فناوری و نوآوری و سومین کمیته اجرایی پنجره واحد نظام ملی علوم، تحقیقات و فناوری در تاریخ ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در محل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار و گزارش آخرین وضعیت سکوهای فناوری و نوآوری ارائه شد.

در این جلسه، محمد علی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ضمن قدردانی از فعالیت‌های صورت گرفته در مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) و با اشاره به نحوه مطلوب اجرای ماموریت‌های محوله به موسسه ISC، نسبت به تقویت نیروی انسانی و زیر ساخت این موسسه تاکید کرد.

وی با اشاره به توسعه سکوهای فناوری و نوآوری کشور در موسسه ISC بر حمایت و پشتیبانی وزارت عتف از تکمیل و توسعه سخت افزاری، نرم افزاری و امنیت شبکه تاکید نمود.

وزیر علوم در ادامه بر لزوم همکاری دانشگاه‌ها با اجرای نظام ایده‌ها و نیازها و همچنین نقش آن در کاربردی کردن پارساهای دانشجویی (پایان نامه های کارشناسی ارشد و رساله های دکتری) تاکید کرد.

وی افزود: از دانشگاه‌ها و موسسات پژوهش و فناوری برتر در زمینه همکاری موثر با این سکوی علم و فناوری تجلیل شود.

زلفی گل ضمن استقبال از ایجاد درگاه سرآمدان علمی، فناوری و نوآوری توسط موسسه ISC، آن را طرحی مناسب در راستای مرجعیت علم و فناوری و تقدیر از دانشمندان و محققین کشور دانست.

وی از همکاری موسسه ISC و دفتر استعدادهای درخشان وزارتخانه در ارتباط با طرح استادمحوری و تغییرات ایجاد شده در دفترچه انتخاب رشته آزمون دکتری بر اساس نام اساتید و موضوع پارساها تقدیرکرد و این را سرآغاز جدیدی در حرکت دانشگاه ها به حل مسائل کشور دانست.

در ادامه، پیمان صالحی معاون پژوهشی وزارت عتف و دبیر کل شورای عالی عتف گفت: تعامل بسیار خوبی بین دبیرخانه شورای عالی عتف و موسسه ISC وجود دارد و شیوه نامه پنجره واحد نظام ملی علوم، تحقیقات و فناوری در جلسه بعدی کمیته مطرح و ان شاء الله تا ۳ ماه آینده در کمسیون دائمی شورای عالی عتف تصویب خواهد شد.

سجاد محمد علی نژاد معاون فناوری و نوآوری وزارت عتف ضمن قدردانی از توسعه و تحول خوب سکوهای علمی و فناوری توسط ISC گفت: درگاه جریان اقتصادی نوین (جان) به زودی رونمایی خواهد شد و به سامانه نان متصل می شود.

در ادامه این جلسه، سید احمد فاضل‌زاده گزارش کاملی از وضعیت پیشرفت سکوهای علم و فناوری در یک سال گذشته و برنامه های سال ۱۴۰۳ ارائه نمود.

وی همچنین قابلیت های درگاه سرآمدان علم، فناوری و نوآوری را ارائه کرد. سپس با اشاره به وضعیت شاخص های فناوری و نوآوری کشور بر توجه به فناوری‌های نوظهور و سبز تاکید نمود.

رییس موسسه ISC ضمن اشاره به مصوبات و الزامات قانونی مرتبط با نظام ایده‌ها و نیازها به عنوان پنجره واحد نظام ملی علوم، تحقیقات و فناوری (مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی، هیات دولت، شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری، مجلس شورای اسلامی و ...)، دومین نسخه نظام ایده‌ها و نیازها (https://isc.ac) که به تازگی رونمایی شده است را ارائه داد. وی گفت که این این نسخه از سامانه کاربر پسند، انعطاف‌پذیر و مقیاس‌پذیر است.

کد خبر 6087880

دیگر خبرها

  • رونمایی از برات الکترونیک زنجیره تامین مالی
  • برات الکترونیک زنجیره تامین مالی رونمایی شد
  • چرا شرکت‌ها مشکل تامین مالی دارند؟
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان
  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • حضور پارک فناوری و نوآوی نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • تاکید وزیر علوم بر لزوم همکاری دانشگاه‌ها با اجرای نظام ایده‌ها