Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گفت: سرمایه‌گذاری در بخش صنعت استان سمنان افزایشی ۱۲۵ درصدی داشته است. ۰۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۲ استانها سمنان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، بهروز اسودی صبح امروز در جمع خبرنگاران در سالن جلسات سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان به ارائه گزارشی از اقدامات انجام‌شده در طول یک سال گذشته از هفته دولت 97 تاکنون پرداخت و اظهار داشت: در این مدت 2 هزار و 428 فقره جواز تأسیس صنعتی در بخش صنعت استان سمنان با پیش‌بینی سرمایه‌گذاری بیش از یک‌صد هزار میلیارد ریال صادرشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

118 میلیارد ریال اعتبار به شهرک‌ صنعتی شهرستان بروجن تخصیص یافتاجرای 3 طرح صنعتی با سرمایه گذاری 165 میلیارد تومان در استان بوشهر آغاز شد17 طرح صنعتی استان قم به بهره‌برداری رسیدزیرساخت‌های لازم برای توسعه صنعتی در استان اردبیل فراهم شده است

وی افزود: سرمایه‌گذاری در بخش صنعت استان سمنان به لحاظ ارزش ریالی 125 درصد و به لحاظ تعداد 73 درصد افزایش داشته است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان با تأکید بر تلاش‌های انجام‌شده در حوزه اشتغال‌زایی با توجه به ظرفیت‌های بسیار خوب این استان در حوزه صنایع و معادن گفت: سه هزار نفر در بخش صنعت استان سمنان در طول یک سال گذشته مشغول به کار شده‌اند.

اسودی عنوان کرد: پیش‌بینی‌شده است با صدور 2 هزار و 428 فقره جواز تأسیس صنعتی در بخش صنعت استان سمنان بیش از 63 هزار و 800 فرصت شغلی جدید در این استان ایجاد شود.

وی با اشاره به صدور 228 فقره پروانه بهره‌برداری در یک سال گذشته و افزایش 6 درصدی آن نسبت به مدت مشابه در سال و 96 بیان داشت: در مقایسه هفته دولت سال 97 تاکنون نسبت به سال پیش از آن سرمایه‌گذاری در بخش صدور پروانه بهره‌برداری صنعتی نیز با سه درصد رشد همراه بوده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان اظهار داشت: سمنان استانی ویژه در حوزه صنعت و معدن است؛ چراکه از بیشمار ظرفیت و قابلیت در حوزه صنایع و معادن برخوردار است و این مهم می‌تواند در رشد و توسعه استان سمنان بسیار اثرگذار باشد.

اسودی تأکید کرد: لازم است حمایت گسترده‌ای از سوی دولت و مسئولان کشوری و استانی در دستگاه‌های مختلف اجرایی باهدف بهره‌گیری همه‌جانبه از ظرفیت‌های توسعه‌ای استان سمنان صورت گیرد.

وی رشد و رونق تولید و اقتصاد، بهبود کسب‌وکار و معیشت مردم و حل‌وفصل بسیاری دیگر از مشکلات در حوزه‌های دیگر را ازجمله مهم‌ترین اهداف و رویکردهای سازمان سمت استان سمنان عنوان کرد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان اظهار داشت: باید وفاق و همدلی و وحدت رویه میان مردم و مسئولان روزبه‌روز در رفع مشکلات در حوزه‌های مختلف افزایش یابد تا شاهد استانی توسعه‌یافته در کشور باشیم.

انتهای پیام/ش

R41366/P/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۲۴۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسفند ماه «مرغ حذفی» بیشترین افزایش قیمت را داشت

به گزارش خبرگزاری مهر، در اسفند ماه سال ۱۴۰۲ شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی کشور (بر مبنای ۱۰۰=۱۳۹۵) برابر با ۱۳۷۹.۹ بوده‌است که نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) ۴.۱ درصد کاهش و نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۵۱.۸ درصد افزایش یافته‌است. در ماه مورد بررسی میانگین شاخص قیمت در ۱۲ ماه منتهی به ماه جاری نیز نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) ۵۷.۸ درصد افزایش یافته‌است.

کاهش تورم ماهانه

در اسفند ماه ۱۴۰۲ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی کشور نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) به ۴.۱- درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۲.۰- درصد)، ۲.۱ واحد درصد کاهش یافته‌است. در میان قلم‌های مرغداری‌های صنعتی، بیشترین میزان افزایش قیمت مربوط به قلم «مرغ حذفی» (۱.۶ درصد) و بیشترین میزان کاهش قیمت مربوط به قلم «جوجه یک روزه» (۱۱.۱- درصد) است.

کاهش تورم نقطه به نقطه

در اسفند ماه ۱۴۰۲ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی کشور نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۵۱.۸ درصد بوده‌است که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۵۸.۴ درصد) ۶.۶ واحد درصد کاهش داشته‌است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات مرغداری‌های صنعتی به ازای تولید قلم‌های خود در داخل کشور، در اسفند ماه ۱۴۰۲ نسبت به ماه مشابه سال قبل، ۵۱.۸ درصد افزایش دارد. در بین قلم‌های مرغداری‌های صنعتی، کمترین تورم نقطه به نقطه مربوط به قلم «کود» (۲۴.۵ درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم «جوجه یک روزه» (۱۲۹.۲ درصد) است.

کاهش تورم سالانه

در اسفند ماه ۱۴۰۲ تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی در داخل کشور در ۱۲ ماه منتهی به این ماه نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ۵۷.۸ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل (۵۹.۵ درصد)، ۱.۷ واحد درصد کاهش نشان می‌دهد. در ماه مورد بررسی، در میان قلم‌های مرغداری‌های صنعتی کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به قلم «تخم مرغ خوراکی» (۲۵.۴ درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم «جوجه یک روزه» (۱۰۰.۷ درصد) است.

برای مشاهده اطلاعات تفصیلی به فایل پیوست مراجعه کنید.

کد خبر 6092443

دیگر خبرها

  • اسفند ماه «مرغ حذفی» بیشترین افزایش قیمت را داشت
  • ۱۱۱ فرصت سرمایه‌گذاری پیش‌بینی و معرفی شده است
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • ثبت ۵۱۰ فقره پرونده تخلف صنفی در استان سمنان
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • هدف‌گذاری برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • افزایش ۲.۵ درصدی مشترکان برق
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن