Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- بنیاد تعاون زندانیان استان اصفهان با راه اندازی بیش از ۵۰ کارگاه کوچک و بزرگ صنعتی، تولیدی و خدماتی زمینه اشتغال بالغ بر ۲۵۰۰ نفر از مددجویان را فراهم آورده است. تاریخ انتشار: 08:58 - 07 شهريور 1398 - کد خبر: ۵۴۴۷۱۷ به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، بنیاد تعاون زندانیان کشور با هدف حفظ حقوق معنوی و کرامت انسانی و اسلامی زندانیان و خانواده‌های آنان و همچنین تولید ثروت با استفاده از منابع و ایجاد اشتغال، اقدام به تاسیس گروه کارخانجات حامی کرده که شامل مجموعه بزرگی از فعالیت‌های کشاورزی، دامپروری، صنعتی و خدماتی در سراسر کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



هلدینگ حامی با بیش از ۹۲۴ نقطه کارگاه صنعتی، کشاورزی و دامپروری، ده‌ها هزار نفر کارگر و کارمند را تحت پوشش قرار داده و در این راستا نمایندگی استان اصفهان نیز با راه اندازی بیش از ۵۰ کارگاه کوچک و بزرگ صنعتی، تولیدی و خدماتی گام‌های موثری در تحقق اهداف ذکر شده برداشته و زمینه اشتغال بالغ بر ۲۵۰۰ نفر از مددجویان را فراهم آورده است.

سوم شهریورماه سال جاری بود که سى و دومین نمایشگاه بین المللى صنایع دستى با حضور غرفه بنیاد تعاون زندانیان استان اصفهان افتتاح شد.

غرفه بنیاد تعاون زندانیان استان اصفهان در محل دائمى نمایشگاه‌هاى بین المللى تهران از سوم تا نهم شهریورماه از ساعت ١٠ الى ١٨ در سالن هشت و ۹ قابل بازدید است.

رحیم مطهرنژاد، مدیرعامل بنیاد تعاون زندانیان کشور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقى و قضایى خبرگزارى میزان و در حاشیه افتتاح سى و دومین نمایشگاه صنایع دستى اظهار کرد: بنیاد تعاون زندانیان با توجه به اینکه در استان اصفهان به صورت گسترده در زمینه صنایع دستى فعال است در غرفه اى به مساحت ٢٠٠ متر مربع آثار مددجویان را در این نمایشگاه به نمایش گذاشته است.

مدیرعامل بنیاد تعاون زندانیان خاطرنشان کرد: تقریبا هزار نوع از آثار صنایع دستى مددجویان استان اصفهان در این غرفه در حال نمایش و رونمایى است.

وى با اشاره به فعالیت‌هاى دیگر بنیاد تعاون زندانیان در استان اصفهان اظهار کرد: از جمله این فعالیت‌ها مى توان به فعالیت هاى کشاورزى، تولید قطعات بتنى، پوشاک، لوازم آشپزخانه، نان و شیرینى، سنگ هاى ساختمانى، دام، قطعات خودرو و آبزى پرورى اشاره کرد.

مطهرنژاد بیان کرد: تقریبا در استان اصفهان بالغ بر دو هزار نوع کالا توسط مددجویان تولید مى شود و در سطح این استان ٢٥٠٠ مددجوى شاغل داریم که مجموعا در ٥٠ واحد تولیدى مشغول به فعالیت هستند.

مدیرعامل بنیاد تعاون زندانیان با بیان اینکه تمامى گروه هاى اصلى محصولات صنایع دستى استان اصفهان در کارگاه هاى بنیاد تعاون زندانیان اصفهان تولید مى شود اذعان کرد: از جمله این گروه‌ها مى توان به میناکارى، خاتم کارى، فیروزه کوبى، سفال هاى میناکارى شده و مبلمان چرم و چوب اشاره کرد.

در ادامه به مواردی از تولیدات و کارگاه‌های بنیاد تعاون زندانیان استان اصفهان با تعداد مددجویان شاغل در این کارگاه‌ها اشاره خواهد شد.

کارگاه خیاطی

کارگاه خیاطی در دو بخش زنان و مردان در چهار کارگاه تخصصی و مجزا و در زمینه دوخت لباس فرم نظامی و اداری، کیف‌، پیراهن مردانه، لباس‌های بیمارستانی و ... فعالیت دارد؛ در حال حاضر ۳۰۰ نفر در کارگاه خیاطی بنیاد تعاون زندانیان استان اصفهان اشتغال دارند.

کارگاه قطعات پیش ساخته بتنی

کارگاه پیش ساخته بتنی در فاصله ۲۰ کیلومتری شهر اصفهان زمینه اشتغال ۵۰ نفر از مددجویان را فراهم کرده است؛ تولیدات این کارگاه شامل فونداسیون، ستون و دیوار، انواع نیوجرسی، تولید بتن و انواع سنگفرش زیر نظر متخصصین، است.

کارگاه فلزکاری

کارگاه فلز کاری در بخش مردان در زمینه تولید انواع مبلمان شهری، ایستگاه اتوبوس، نرده فلزی، انواع مخزن و سطل زباله، انواع نیمکت فلزی و سنگی و ... فعالیت دارد و زمینه اشتغال را برای ۶۰ نفر ایجاد کرده است.  
نقاشی روی سفال

مهمترین پیشرفت در صنعت سفال سازی، خلق نقاشی روی سفال‌ها است؛ در زندان اصفهان مددجویان با ذوق و هنر خود پس از فراگیری این حرفه، طرح‌های بی‌نظیری روی سفال پیاده می‌کنند؛ در حال حاضر ۱۲۰ نفر از مدددجویان در این زمینه مشغول به فعالیت هستند.

کارگاه فیروزه کوبی

در کارگاه فیروزه کوبی، ۱۲۰ نفر از مددجویان زندان اصفهان، با قراردادن سنگ‌های فیروزه در کنار هم، محصولاتی منحصر به فرد و شگفت‌انگیزی را خلق می‌کنند.

کارگاه قلم زنی و میناکاری

کارگاه میناکاری، هنر رنگ‌های پخته و درخشان روی فلز، که با به کارگیری ذوق هنری مددجویان درکنار آموزش زیر نظر اساتید مجرب، انواع ظروف میناکاری از قبیل گلدان، بشقاب و ... تولید می‌گردد، زمینه اشتغال ۱۹۰ نفر را فراهم کرده است.

کارگاه چرم و چوب

یکی از فعالیت‌های شاخص اجرای طرح چرم بر روی انواع جلد و جعبه قرآن کریم و مبلمان خانگی است که توسط ۷۰ نفر از مددجویان تولید می‌شود.

کارگاه قالیبافی

کارگاه قالیبافی ویژه شهر اصفهان (نسوان) و کاشان است و زمینه تولید انواع فرش‌های دستباف کرک و ابریشم را با بیش از ۵۰ نفر از مددجویان فراهم کرده است.

کارگاه خاتم کاری

خاتم کاری یکی از هنر‌های با ارزش ایران است که از گذشته دور هنرمندانی به خلق آثار با ارزش خاتم کاری مشغول بوده‌اند و اکنون نیز این حرفه توسط ۱۰۰ نفر از مددجویان در طرح‌های جدید در حال انجام است.


کارگاه پرداز روی مس

کارگاه پرداز روی مس یکی از صنایع دستی نوین است که توسط هنرمندان صنایع دستی اصفهان ابداع شده و گروه کارخانجات حامی فضایی به مساحت ۲۰۰ متر مربع را به این تولیدات اختصاص داده و تعداد ۴۰ نفر مددجو را به کار گمارده است.

کارگاه کیف و کفش زنانه

در کارگاه تولیدی کیف و کفش زنانه که تعداد ۴۰ مددجو با فراگیری آموزش و مهارت زیرنظر استادان بازار اصفهان فعالیت می‌کنند، انواع کیف و کفش روز و مدل را تولید کرده که این تولیدات در بازار تهران و اصفهان در معرض فروش قرار می‌گیرد.

کارگاه خبازی

واحد خبازی مستقر در محل کارخانجات بنیاد تعاون زندانیان استان اصفهان ضمن به کارگیری ۱۵۰ نفر مددجو، نسبت به تامین نان خشک و نرم جهت فروشگاه زندان‌های استان اصفهان اقدام کرده است؛ نان خشک سکه‌ای نیز از دیگر تولیدات این واحد است که در سطح شهر‌های اصفهان، تهران، قم، کرمان و... ارسال و به فروش می‌رسد.

کارگاه رزین

گروه کارخانجات حامی اقدام به ایجاد کارگاه رزین در فضایی به مساحت ۲۰۰ متر مربع کرده و تعداد ۷۰ نفر مددجو را به کار گمارده است؛ در این کارگاه لوازم مورد استفاده در حمام و سرویس بهداشتی شامل جاصابونی، جامسواکی و... با استفاده از مواد اولیه با کیفیت تولید و عرضه می‌شود.

کارگاه حصیربافی

کارگاه حصیربافی یکی دیگر از کارگاه‌هایی است که در گروه کارخانجات حامی فعالیت می‌کند و تعداد ۸۰ نفر مددجو در این کارگاه اشتغال دارند.
در این کارگاه مصنوعات و سازه‌های مفتولی شامل جاقاشقش، جادستمالی و.. توسط حصیر تزئین و به بازار عرضه می‌شود.

کارگاه مصنوعات فلزی

کارگاه مصنوعات مفتولی با مساحت ۷۰۰ متر زمینه اشتغال بیش از ۲۰۰ نفر را ایجاد کرده است و در زمینه تولید انواع محصولات آشپزخانه فعالیت دارد. کلیه مراحل تولید اعم از طراحی، خم کاری، نقطه جوش و آبکاری گالوانیزه و نیکل دراین کارگاه انجام می‌گیرد. از تولیدات این کارگاه می‌توان به انواع جالیوانی، (آویز، رومیزی)، توری کبابی، جالباسی و ... اشاره کرد.

کارگاه سرامیک

کارگاه برش سرامیک که قدمت طولانی دارد در اردوگاه کاردرمانی و حرفه آموزی استان اصفهان به مساحت ۵۰۰۰ متر مربع زمینه اشتغال ۳۰ مددجو را فراهم کرده و در زمینه برش سرامیک‌های لعابدار و گرانیتی در ابعاد مختلف و سفارشات مورد نیاز طرف قرارداد‌ها فعالیت می‌نماید.

کارگاه چوب نبات

کارگاه تولید چوب نبات واقع در ویلاشهر نجف آباد در فضایی به مساحت ۷۰۰ متر مربع ایجاد و موجبات به کارگیری ۹۰ مددجو را فراهم آورده است. این کارگاه ضمن تهیه مواد اولیه مرغوب و مناسب و ضمن بهره گیری از دستگاه‌های کاملا مکانیزه، چوب نبات مورد نیاز بازار را تامین می‌نماید.

کارگاه کندوسازی

کارگاه ساخت کندوی زنبور عسل در فضایی به مساحت ۸۵۰ متر مربع و با به کارگیری ۱۵ نفر مددجو ضمن تهیه مواد اولیه مناسب، انواع کندو و قاب مربوطه را تولید می‌کند.

کارگاه سنگ آنتیک

یکی از مصنوعات سنگی تزئینی که کاربرد فراوانی در صنعت ساختمان داشته و توجه بسیاری از فعالین حوزه ساخت و ساز را به خود جلب نموده است، سنگ آنتیک می‌باشد. گروه کارخانجات حامی ضمن ایجاد کارگاه سنگ آنتیک در فضایی به مساحت ۶۰۰ متر مربع با به کارگیری ۷۰ نفر مددجو بخشی از نیاز‌های بازار داخل ایران را تامین می‌نماید.

پرورش ماهی قزل آلا

پرورش ماهی قزل آلا واقع در شهر گلپایگان ضمن بکارگیری ۵ نفر مددجو در هر دوره ۶ ماهه تعداد ۳۰ تن ماهی پرورش داده و تولید می‌نماید.

پرورش ماهی زینتی

این کارگاه در حال حاضر فقط در شهرستان کاشان بوده و زمینه اشتغال بیش از ۱۰ مددجو را مهیا نموده است. این واحد ظرفیت تولید سالیانه بیش از صد هزار قطعه ماهی تزئینی را دارد.

کارگاه تولید فیلتر هوا

کارگاه ساخت فیلتر هوا واقع در شهر گلپایگان ضمن آموزش و به کار گیری ۵۰ نفر مددجو، ساخت و تولید انواع فیلتر هوای خودرو‌های مختلف را با کیفیت استاندارد و با بهره گیری از دستگاه‌های کاملا مکانیزه و دانش روز بر عهده دارد. در ساخت محصولات از مواد اولیه مرغوب و با کیفیت استفاده می‌گردد.

بیشتر بخوانید:   نمایش هزار نوع از آثار صنایع دستى مددجویان استان اصفهان / اشتغال ٢٥٠٠ مددجو در ٥٠ واحد تولیدى/ کتابت قرآن روى صفحات چوبى توسط مددجویان   حضور بنیاد تعاون زندانیان استان اصفهان در سی و دومین نمایشگاه ملی صنایع دستی
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: قضایی بنیاد تعاون زندانیان حقوقی اشتغال اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۳۳۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان اوقاف خود را مخاطب در جبهه پیشران انقلاب اسلامی می‌داند

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سید مهدی خاموشی، رییس سازمان اوقاف و امور خیریه در مراسم اختتامیه نمایشگاه دستاوردهای وقف گفت: سازمان اوقاف افتخار این را دارد که خود را مخاطب فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی می‌داند و این مسیر را بر اساس تنظیم گری ایشان طی می‌کند به ایشان تبریک می‌گویم که وعده صادق که انجام شد برکات این وعده صادق را می‌بینیم.

وی اظهار کرد: جریان پرتابگر در ایران اسلامی دیگر دم دستی شده، پرتاب‌های در لایه لئو و ژئو و مئو که در ۴۶۰ پا زیر ۴۸۰ ثانیه قرار گرفت. سازمان وقف خود را مخاطب در جبهه پیشران انقلاب اسلامی می‌داند. آنچه امروز شاهد دستاوردهای وقف هستیم حفظ العین، افزایش منافع و اجرای نیات است. در حوزه دریافت اسناد تک برگ و کاداستر پیشرفت خوبی داشته‌ایم و امسال ۸۰ درصد دعاوی کاهش می‌یابد.

وی اظهار کرد: نکته دیگر بحث حفظ العین است که چگونه به موقوفه رسیدگی می‌کنیم اصولاً موقوفات مبنای بیابان زیاد داریم در اقلیم گرم و خشک هم هست امروز در نمایشگاه غرفه‌ای کاکتوس آورده بود که علوفه تولید می‌کند و همین باعث شد در اقلیم گرم جنوب فارس و خوزستان به فکر رسیدگی به این وضعیت افتادیم. سوسک خرطوم دار در درختان خرما محصولات را تحت تأثیر قرار می‌دهد که اگر به جان محصول بیافتد محصول را چند ده هزارتن کم می‌کند به فکر افتادیم آیا با پرتو می‌توانیم از بین ببریم به نتیجه رسیدیم که امکان پذیر است.

حجت الاسلام خاموشی بیان کرد: دانش برای بهینه سازی تولید مد نظر است در کرمان مزارع پسته دچار سرمازدگی می‌شد. ارتفاع کف زمین از ۱۰ متر به بالا ۴ درجه تفاوت دارد دانش بنیان‌ها موتورهایی درست کرده اند که هوا را از بالا به پایین شلیک می‌کند. ما در وقف درگیر با این مسائل هستیم.

رییس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: آب سرمایه کشور است باید بهره‌وری آب در مزرعه را تعریف کنیم به اعتقاد ما اگر در کنار هر چاه آب، دستور دهید استخر بزنند و ماهی پرورش دهند که در غنی سازی خاک نیز مؤثر است. ماهی تا عمق ۳۰ سانتی متر خاک را غنی می‌کند. این مثال‌ها گفته شد تا به زنجیره اشاره کنم زمینی در شهریار داریم که طی ۴۲ سال اجاره اندکی واریز می‌کرد، امسال ۴۲ میلیارد تومان درآمد داشته است. این مزرعه بالای ۱۰۰ میلیارد طرفیت تولید دارد.

وی افزود: در حوزه دریا، رهبر معظم انقلاب اسلامی اقتصاد دریا پایه را به کرات مطرح می‌کنند شرکتی یافتم که پرورش ماهی در قفس داشت با این شرکت رایزنی کردیم تصمیم گرفتم از تولید قفس تا پرورش ماهی ورود کنیم. این کار به مرور توسعه پیدا کرد. البته مشکلات قانونی دارد مثلاً قایق ما را به رسمیت نمی‌شناسند نیاز به اصلاح قانون وجود دارد. در دریای خلیج فارس می‌توانیم بالغ بر سه میلیون تن ماهی پرورش دهیم. اگر در دریا به یک میلیون تن تولید برسیم برون رفت جدی پروتئین را خواهیم داشت.

رییس سازمان اوقاف عنوان کرد: دام سبک ما در کشور ۱/۱ تولید دارد هرسال یک زایش دارد مجموعه‌ای از دانشگاه تهران در حوزه دام رومن مراجعه کرد تحقیقات صورت گرفت و هرسال از یک دام ۷ رأس تولید می‌کند از این مجموعه سه مجموعه در فارس قزوین و شهریار درست کردیم. مجموعه‌ای در کرمان داریم که ۶۳۰ رأس وارد شد و الان ۳۵۰۰ راسی است البته مشکلاتی دارد که باید برطرف شود این دام محل برون رفت دارد. ملاقاتی از مجموعه کرج جهاد دانشگاهی کردم و یک مجموعه را پسندیدم و آن هم انتقال جنین در دام سنگین است در این زمینه با آفریقا قرارداد بستیم برای انتقال جنین که از ارزبری جلوگیری می‌کند.

وی بیان کرد: سراغ تجهیزات پزشکی بخاطر نیاتی که در این زمینه وجود دارد رفتیم کارخانه دانش سلامت کوثر ۸ ماهه راه اندازی شد ۱۸۳۰ مجوز پزشکی داریم و این کارخانه صددرصد موقوفه است. هدف در تجهیزات پزشکی بومی سازی است.

کد خبر 6091723 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • برپایی کارگاه آموزشی تخصصی قرآن کریم در بابل
  • سازمان اوقاف خود را مخاطب در جبهه پیشران انقلاب اسلامی می‌داند
  • بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال
  • آتش‌سوزی گسترده یک کارخانه بزرگ در جنوب تهران
  • سه هزار و ۳۵۴ پروانه راه‌اندازی گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان صادر شد
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • راه‌اندازی ۱۹۷۵ گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • موزه پبده از بی نظیرترین موزه‌های کتب و نسخ خطی قرآن کریم
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان