Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا زارع سرپرست مخابرات استان یزد در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ، با اشاره به اینکه ۳۵۲ پروژه بالغ بر ۶۰ میلیارد تومان در استان یزد اماده بهره‌برداری است، گفت: صد درصد روستا‌های بالای صد نفر جمعیت یزد از خدمات دیتا بهره‌مند هستند.

او با بیان اینکه در استان یزد ۵۳۰ هزار و ۵۶۳ شماره تلفن ثابت فعال است، گفت: این میزان تلفن ثابت، ضریب نفوذ بیش از ۴۵ درصدی تلفن ثابت در استان یزد را به وجود آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست مخابرات استان یزد با بیان اینکه سعی شده مردم روستا‌ها هم بتوانند از اینترنت پر سرعت بهره‌مند باشند و تفاوتی در این زمینه با شهر وجود نداشته باشد گفت: در حال حاضر تعداد مشترکان اینترنت پرسرعت روستایی در استان یزد ۱۰ هزار و ۴۴۰ مشترک است.

رتبه پنجم استان یزد در زمینه تعداد تلفن همراه فعال کشور

سرپرست مخابرات استان یزد با اشاره به اینکه استان یزد در زمینه تعداد تلفن همراه فعال رتبه پنجم کشور را دارد، گفت: در بخش تلفن همراه، یک میلیون و ۴۷۷ هزار و ۹۲۱ شماره، ضریب نفوذ ۱۲۶ را دارد.

زارع به اقدامات صورت گرفته در ارتباط با افزایش پوشش تلفن همراه در استان یزد اشاره کرد و افزود: پوشش تلفن همراه در جاده‌های اصلی و فرعی استان به میزان ۲۲۵۴ کیلومتر انجام شده است.

تجهیز۱۲۶ مرکز تلفن ثابت یزد به فیبر نوری

او از اتصال ۱۲۶ مرکز تلفن ثابت استان یزد به فیبر نوری خبر داد و گفت: در حال حاضر سه هزار و ۱۰۳ کیلومتر فیبر نوری در استان اجرا شده و همین موضوع زمینه خدمات رسانی بهتر را در استان فراهم کرده است.

سرپرست مخابرات استان یزد افزود: در حوزه ارتباطات دیتا، مخابرات ایران پیشرفت بسزایی داشته و در استان یزد معادل ۱۵۵ هزار و ۴۵۳ پورت نصب شده و در حال فعالیت هستند.

زارع با اشاره به اینکه در طول سال‌های گذشته توسعه بسیار خوبی در حوزه زیر ساخت‌های دیتا در استان اجرا شده است، عنوان کرد: با احداث ۲۱۸ سایت دیتا ۲۱ شهر و ۳۵۴ روستای استان به شبکه دیتا متصل شده‌اند.

او با اشاره به اینکه ۱۰۰ در صد روستا‌های بالای ۱۰۰ نفر جمعیت دارای امکانات ارتباطی هستند، افزود: در بخش تلفن ثابت روستایی، ۶۲ هزار و ۳۹۱ شماره با ضریب نفوذ ۳۶ و ۳ دهم درصد فعال است.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت ارتباطات شبکه های اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۳۶۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۱۳ پروژه ورزشی تا پایان اردیبهشت ماه در تبریز

به گزارش خبرگزاری مهر، یعقوب هوشیار در بازدید هفتگی خود از پروژه‌های ورزشی شهر که به همراه پرویز هادی، رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر و مدیران شهرداری و در قالب شعار " جمعه‌های بدون تعطیل " انجام می‌گیرد، اظهار کرد: توسعه زیرساخت‌ها و افزایش اماکن و سرانه ورزشی در شهر تبریز یکی از نیازهای اساسی و مطالبات مهم شهروندان این شهر به شمار می‌رود که به صورت جدی مورد توجه شهرداری و شورای اسلامی شهر تبریز قرار دارد.

وی با اشاره به آماده‌سازی پروژه شاخص مجموعه اداری، ورزشی و رفاهی باشگاه شهرداری تبریز برای افتتاح در روزهای آتی افزود: این پروژه یکی از مهمترین پروژه‌های رفاهی ورزشی تبریز است که با نظارت و پیگیری‌های مستمر و با حمایت اعضای شورای اسلامی شهر، روزهای پایانی را جهت بهره برداری طی می‌کند.

شهردار تبریز با اشاره به پروژه‌های ورزشی افتتاح شده در سال گذشته عنوان کرد: پروژه‌های ورزشی افتتاح شده در سال گذشته، از جمله استادیوم ورزشی قویدل، زورخانه و برخی سالن‌های ورزشی، در حال حاضر نیز قابل بهره برداری هستند.

وی خطاب به مدیران شهرداری تبریز تاکید کرد: انشعابات آب، برق، گاز، فاضلاب سالن‌های ورزشی افتتاح شده و همچنینی مسیر دسترسی آنها باید تأمین شود تا علاوه بر افتتاح قابل بهره بردای نیز باشد.

هوشیار همچنینی از مدیرعامل شرکت باشگاه ورزشی شهرداری تبریز خواست تا برنامه چگونگی بهره برداری از پروژه‌های جدید را ارائه کند.

هوشیار با اشاره به مشخصات پروژه فنی مجموعه اداری، ورزشی و رفاهی باشگاه شهرداری تبریز خاطرنشان کرد: این پروژه با زیربنای سه هزار مترمربع و در هفت طبقه سازه‌ای با هزینه‌کرد ۴۲۰ میلیارد ریال در خیابان ورزش در دست احداث است که آخرین مراحل اجرایی را پشت سر می‌گذارد.

وی اضافه کرد: همزمان با این پروژه ۱۲ پروژه ورزشی دیگر همچون چمن‌های مصنوعی، سالن‌های ورزشی چندمنظوره و رینک دوچرخه‌سواری خاوران نیز به بهره‌برداری می‌رسد.

شهردار تبریز با اشاره به بودجه هزار میلیارد تومانی برای احداث پروژه‌های ورزشی یادآور شد: هزار میلیارد تومان برای اجرای ۵۵ پروژه ورزشی اختصاص یافته است که برخی از آن پروژه‌ها به بهره‌برداری رسیده و برخی دیگر امسال افتتاح می‌شوند.

هوشیار ورزش و سلامت جامعه را اولویت دوره فعلی مدیریت شهری دانسته و ابراز کرد: مطابق وعده خود در روزهای آغازین دوره فعلی مدیریت شهری مبنی بر شروع روزهای خوب ورزش تبریز، امسال پروژه‌های مختلف ورزشی میزبان ورزشکاران تبریزی در رشته‌های مختلف فوتسال، فوتبال، والیبال، گلف، اسکواش، شنا دوچرخه سواری، ورزش همگانی و سایر ورزش‌ها خواهند بود.

وی ادامه داد: تلاش کردیم اولویت اجرای پروژه‌های ورزشی مناطق کم‌برخوردار شهر و به خصوص محلات فاقد امکانات ورزشی باشد.

گفتنی است ۱۳ پروژه ساختمان رفاهی، اداری، تجاری و ورزشی، زمین ورزشی ستارخان، استادیوم ورزشی بهشتی، زمین ورزشی تلاش، سالن چندمنظوره چاوان با پروژه‌های جانبی، سالن فضیلت، سالن شمس، سالن ورزشی خاوران، زمین ورزشی پارک مشروطه، زمین ورزشی کوی پلیس و رینک دوچرخه خاوران تا پایان اردیبهشت به بهره‌برداری می‌رسند.

کد خبر 6096084

دیگر خبرها

  • ۱۶۰۰ روستای کردستان از ارتباط پایدار و با کیفیت برخوردار هستند
  • بهره‌برداری از چمن مصنوعی پارک درخشان تا یک ماه آینده
  • ۸۰ هزار میلیارد ریال طرح عمرانی آماده بهره‌برداری در گناباد است
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • پل صاحب روضات آماده بهره‌برداری است
  • پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال به بهره‌برداری رسید
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد
  • بهره برداری از راه آهن افغان ترانس در ۲۰۲۷
  • بهره برداری افغان ترانس در ۲۰۲۷
  • بهره‌برداری از ۱۳ پروژه ورزشی تا پایان اردیبهشت ماه در تبریز