Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد آقاجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حاشیه مراسم جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در حال حاضر ۲۲۰۰ دانشجو در ۲۶۰ رشته مقطع از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی فارغ التحصیل می شوند؛ در مجموع ۷۰ هزار نفر از دانشگاه علوم پزشکی فارغ التحصیل شده اند که از این تعداد ۱۵ هزار نفر در رشته های دوره دکترای عمومی دندان پزشکی و داروسازی بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  او افزود: در حال حاضر تعداد ۱۰ هزار نفر در دوره تخصص و ۷۰ هزار نفر در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای عمومی تخصصی فارغ التحصیل شده اند. بیشتر بخوانید:فشار مافیای کنکور برای افزایش ظرفیت پزشکی در صحن مجلس/ بهارستانی‌ها سرنوشت پزشکی کشور را چطور رقم می‌زنند؟ افزایش ظرفیت پزشکی نیازمند بیمارستان های آموزشی است آقاجانی بیان کرد: افزایش ظرفیت پزشکی نیازمند سرمایه گذاری در زمینه زیر ساخت های بالینی است و مهم ترین نیاز افزایش ظرفیت پزشکی بیمارستان های آموزشی است که سرمایه گذاری بزرگی را می طلبد و در چند سال اخیر تنها یک بیمارستان آموزشی جدید افتتاح شده است.   او تاکید کرد: برای افزایش ظرفیت پزشکی ما دچار کمبود جدی در فضای آموزشی در بیمارستان ها هستیم و مراکز درمانی ما دارای خوابگاه و پاویون دانشجویی نیستند و امکان افزایش ظرفیت نداریم زیرا مراکز درمانی برای آموزش ساخته نشده است.   انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۴۰۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد علی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پیامی در سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی که از روز یک شنبه ۱۶ اردیبهشت تا امروز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت با حضور کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و سایر مسئولان در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: بدون تردید اهمیت ارتباطات در دنیای کنونی بر هیچ کس پوشیده نیست. دانشگاه‌ها به علت داشتن مجموعه‌های دانشجویی ظرفیت‌های زیادی برای تولید دانش و فناوری دارند.

وی افزود: حجم و کیفیت دانش و فناوری تولید شده در سال‌های اخیر در دانشگاه‌های ما به حدی است که می‌تواند برای همه امیدآفرین و روحیه دهنده باشد و به افزایش سرمایه اجتماعی و اقتدار ملی ما منجر شود. انتقال و پیام رسانی این حجم از تولید دانش و فناوری زمانی به خوبی صورت می‌پذیرد که رسانه و نشریاتی باشند که با ظرفیت بومی  به آن بپردازند.

زلفی گل تصریح کرد: رسانه‌ها و نشریات دانشجویی در دانشگاه‌ها با ظرفیت کم نظیری که دارند، پویایی و بالندگی، قدرت تولید و نشر دستاورد‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و فناوری دانشگاه‌های کشور را در مقیاس و تراز ملی دارند.

وزیر علوم ادامه داد: رونق نشریات دانشجویی در سال‌های اخیر و ورود محتوایی آنها در عرصه‌های مختلف در ساحت نشریات مکتوب و مجازی، خود گویای آن است که دانشگاه در عرصه نشریات دانشجویی با همه مسائل و تنگنا‌های موجود، پویا، دغدغه‌مند و روبه جلو است و این گواه روشنی از اهتمام دانشجویان، استادان، مدیران و کارشناسان دانشگاه‌های کشور به امر مهم رسانه و نشریات دانشجویی است.

زلفی گل گفت: سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی که با حضور نشریات دانشجویی دانشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در مشهد مقدس برگزار شده، روند رو به رشد و تعالی این عرصه مهم فعالیت دانشجویی را بازگو می‌کند.

وی ادامه داد: اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از همه دانشجویان فعال در عرصه رسانه و نشریه دانشجویی که در تولید و تعالی دانایی و اطلاع رسانی دستاورد‌های علمی، پژوهشی، فناوری و فرهنگی دانشگاه‌های کشور سهم جدی دارند، امید دارم که با استفاده از ظرفیت‌های ابتکاری، خلاق و هنرمندانه، با شعار "فرهنگ فناوری و فناوری فرهنگی" جهش نوینی در تولید آثار رسانه‌ای دانشجویی با رویکرد حل مسئله در زمینه دانشگاه‌ها و دستاورد‌های آن داشته باشند.

زلفی گل گفت: در پایان از همه داوران، استادان، مدیران مسئول، سردبیر‌ها و هیئت‌های تحریریه نشریات دانشجویی به ویژه دانشجویان فعال برگزیده جشنواره سیزدهم، اصحاب رسانه و مطبوعات، همکاران دانشگاه فردوسی مشهد و همکاران معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و وزارت بهداشت برای برگزاری موفق این دوره از جشنواره تقدیر می‌کنم.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند
  • رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد