Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-30@17:51:56 GMT

کشور وارد دوران بازسازی رونق اقتصادی شده است

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۴۱۷۲۸

معاون اقتصادی رئیس‌جمهور معتقد است کشور دوران بحران اقتصادی را پشت سر گذاشته و به دوران بازسازی رونق رسیده است.

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم از قم٬ محمد نهاوندیان ظهر امروز در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان قم که در سالن معصومیه فرمانداری قم برگزار شد با تبریک هفته دولت اظهار داشت: از خانواده بزرگ دولت در استان قم بابت خدمات متواضعانه به مردم در یک سال و نیم گذشته که شرایط سختی حکم‌فرما بود تشکر می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: به نظر من دورانی را پشت سر گذاشتیم و در آستانه دوره جدیدی قرار داریم که باعزت می‌توانیم دروازه‌ای برکت را به روی اقتصاد ایران بازکنیم.

معاون اقتصادی رئیس‌جمهور به فلسفه ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی توسط مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: هدف از این کار این بود که درجه تاب‌آوری اقتصاد را در مقابل شوک‌ها و تهدید‌های بیرونی بالا ببریم.

وی ادامه داد: در این بالا بردن تاب‌آوری و کاهش آسیب‌پذیری باید نگاه بلندمدتی داشته باشیم، درعین‌حال که انعطاف‌پذیری باید بالا رود، اما این مدیریت لحظه‌ها باید در یک مسیر بلندمدتی شکل بگیرد.

نهاوندیان معتقد است گاهی در واکنش به حوادث گاهی تصمیماتی گرفته می‌شود که با هدف‌گذاری درازمدت در تضاد قرار می‌گیرد درحالی‌که این صحیح نیست.

وی گفت: خوب که دقت کنیم در ۶ سال گذشته دو مرحله داشتیم. یک مرحله ۵۵ ماه از تیرماه ۹۲ حرکتی و روندی در اقتصاد ایران داشتیم تا دی‌ماه ۹۶ که شرایط تغییر کرد.

معاون اقتصادی رئیس‌جمهور معتقد است که در طول این ۵۵ ماه حرکت کم‌نظیری در اقتصاد ایران شکل‌گرفته است که تحقق رشد اقتصادی به‌صورت پایدار هم‌زمان با کاهش تورم به‌صورت مستمر را به همراه داشت.

وی افزود: کسانی که اقتصاد خوانده‌اند می‌دانند که این کار کم اتفاق می‌افتد و معمولاً وقتی می‌خواهیم با تورم جنگ کنیم به رکود می‌رسیم.

نهاوندیان اضافه کرد: این مدت ۵۵ ماهه نشان داد که اقتصاد ایران ظرفیت این را دارد که درعین‌حال رشد اقتصادی را تحقق بخشیده و درعین‌حال با تورم مبارزه کند.

وی با اشاره به وجود مشکلات درازمدتی که در اقتصاد کشورمان وجود دارد گفت: مشکلات بانکی و ضعف در رابطه اقتصاد و فرهنگ ازجمله این مشکلات هستند.

معاون اقتصادی رئیس‌جمهور با اشار به اینکه بدخواهان ایران نمی‌توانستند این روند قوی شدن اقتصاد را تحمل کنند اظهار کرد: این روند به قوت فرهنگی و سرمایه اجتماعی منجر می‌شد که مطلوب بدخواهان نبود و نتیجه آن هجمه غیرقانونی آمریکا علیه ایران بود.

وی گفت: اغتشاشات دی ماه ۹۶ بدخواهان کشور را به طمع انداخت که فشار زیادی به ملت ایران وارد کنند و این موجب به هم خوردن روند ۵۵ ماهه رشد اقتصاد شد.

نهاوندیان با اشاره به جهش ارزی و تورم پس از تحریم‌ها ادامه داد: به تعبیر یکی از کارشناسان بین‌المللی این فشار به هر اقتصادی وارد شده بود آن اقتصاد را در هم می‌ریخت و به هر دولتی وارد شده بود آن دولت را ساقط می‌کرد.

وی افزود: در این سال‌ها درآمد نفتی حاصل از فروش نفت به یک چهارم رسید و پس از آن یک تحریم بسیار شدید با ادعای به صفر رسیدن فروش نفت ایران آغاز شد.

معاون اقتصادی رئیس جمهور ادامه داد: شکی در این نیست که در این یک سال و نیم فشار‌های زیادی به مردم وارد شد، اما شاخص‌های اقتصادی می‌گوید ملت ایران کم کم در حال بیرون آمدن از این شرایط سخت است.

وی با اشاره به اینکه تورم نقطه به نقطه حدود ۱۱ درصد پایین آمده است و تورم ماهیانه هم کاهش قابل توجهی داشته اظهار داشت: این‌ها رضایت بخش نیست، اما نشانه‌های خروج از بحران را دریافت کرده‌ایم.

نهاوندیان گفت: وظیفه ما این است که برای ۲۴ ماه آینده برنامه ریزی برای بازسازی رونق و اصلاح ساختاری داشته باشیم.

وی با اشاره به دستور مقام معظم رهبری برای اصلاح ساختار بودجه ادامه داد: برنامه این موضوع آماده است و بخش به بخش در شورای عالی اقتصادی بحث می‌شود.

معاون اقتصادی رئیس جمهور گفت: هوشمندی این است که از این شرایط دشوار برای اصلاح ساختار استفاده کرده و تصمیماتی که در شرایط عادی اتفاق نمی‌افتد را اجرا کنیم.

وی اظهار کرد: وقت آن رسیده که مدیریت اقتصاد را از بخش دولتی و حکومتی به بخش خصوصی ببریم.

نهاوندیان ادامه داد: هدف اصل ۴۴ قانون اساسی این بود که دولت از تصدی گری خارج شده و مدیریت کسب و کار را به عهده بگیرد و الان زمان رسیدن به این شرایط است.

وی با اشاره به اینکه به تعبیر مقام معظم رهبری فعال اقتصادی رزمنده جنگ اقتصادی است گفت: درسی که در پایان دوره بحران باید بیاموزیم این است که آنچه که موانع تولید و تجارت و سرمایه‌گذاری است را شناسایی کنیم و از سر راه برداریم.

معاون اقتصادی رئیس جمهور افزود: هدف از تاسیس شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی این است که تریبونی برای بخش خصوصی فراهم شود تا مشکلات تولید را به طور مستمر به مسئولان دولتی انتقال دهد.

وی با اشاره به تشکیل شورای عالی هماهنگی اقتصادی اظهار داشت: سران سه قوه در این شورا حضور دارند و هدف این است که تمام نیرو‌های نظام کمک کنند تا دولت بتواند مدیریت اقتصاد را در راستای اهداف اقتصاد مقاومتی جلو ببرد.

نهاوندیان با تاکید بر اینکه شرایط اقتصادی تغییر خواهد کرد افزود: راه دگرگون شدن شرایط سیاسی در بحث بین‌المللی این است که از اقتصاد ما پیام تاب آوری به خارج از کشور بازتاب داده شود.

وی گفت: حصول توافق برجام زمانی رخ داد که اقتصاد کشور علامت‌های کاهش تورم و تبدیل رشد منفی به رشد مثبت را داده بود و در واقع بدخواهان نا امید شدند از اینکه با فشار بیشتر اقتصادی به اهداف خودشان برسانند.

معاون رئیس جمهور اضافه کرد: الان هم باید این سیگنال را به بیرون بدهیم که ادامه فشار اقتصادی به نفع شما نیست.

منبع: تابناک

کلیدواژه: رونق اقتصادی بازسازی معاون اقتصادی رئیس جمهور جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی امید علیمردانی هلال احمر علی اصغر پیوندی گروه هفت ائتلاف دریایی آمریکا لایحه تجارت ماهاتیر محمد سامانه سماح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۴۱۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا فخاری، طی پیامی ۱۱ اردیبهشت ماه، روز جهانی کارگر را به تلاش گران عرصه تولید و توسعه کشور، تبریک گفت و اظهار کرد: تحرک و کوشش کارگران و کارآفرینان برای به حرکت آوردن چرخ های تولید، صنعت و اقتصاد کشور، خوداتکایی، عزت، استقلال و خوکفایی را به ملت ایران تقدیم کرده است.

فخاری بیان کرد: هر کجا که این قشر صبور و زحمتکش حضور یافت، مشاهده کردیم که چگونه راه پیشرفت، فراهم و علم و دانش به کار گرفته و دستاوردهای شگرف رقم خورده است.

استاندار تهران با اشاره به اینکه کارگران و کارآفرینان عزیز در شرایط سخت تحریمی و جنگ اقتصادی، پای کار سازندگی و رونق تولید در کشور ایستادند و اجازه ندادند که موتور حرکت پیشرفت میهن عزیزمان متوقف شود، افزود: شرایط دشوار کرونا نیز عرصه دیگری برای پایمردی کارگران بود، آنان در زمان عصیان کرونا جان بر کف گرفتند و نگذاشتند کارخانه ها و خط تولید در کشور دچار خدشه شود.

وی در ادامه ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای کارگر و ادای احترام به ارواح بلند آنان، این روز را به همه کارگران اثربخش، زحمتکش و عزیز کشور، خاصه کارگران ارزشمند، متعهد و مسوولیت پذیر استان تهران و خانواده های محترم آنان تبریک گفت.

استاندار تهران با اشاره به شعار سال که به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» مزین شده است عنوان کرد: نقش کارگران و کارآفرینان در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور بی بدیل و انکار ناپذیر است و امیدوارم با همدلی، همراهی و همت همیشگی زحمتکشان عرصه کار و اقتصاد شاهد تحقق این شعار باشیم.

کد خبر 6092707

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • سهم بالای بخش نفت و گاز در رشد اقتصادی کشور
  • روز خلیج فارس نماد استقلال، هویت ملی و استکبار ستیزی ملت ایران است
  • دیدار معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با آیت الله حسینی بوشهری
  • چرا ایران تحریم‌ناپذیر است؟
  • معاون رئیس‌جمهور: بهترین فرصت برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور فراهم است
  • باید برای افزایش تولید نگاه‌ها ‌به خلیج فارس جذب شو‌د + فیلم
  • وزیر دفاع ایران با کدام مقام نظامی خارجی دیدار کرد؟ +جزئیات
  • دیدار معاون رئیس جمهور زیمباوه با وزیر دفاع ایران در تهران
  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور