Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

جمال عرف، رئیس ستاد انتخابات کشور مدتی پیش پیش گفته بود که «هرگاه دستگاه‌های ناظر و سایر دستگاه‌های نظارتی و نیروهای مسلح قصد داشتند، در زمینه انتخابات ورود پیدا کنند، باید گزارش آن را تهیه کرده و منعکس کنیم».

پیش از این هم سید احمد خاتمی، امام جمعه تهران هم در دیدار با جمعی از نظامیان نسبت به ورود آنان به انتخابات هشدار داده بود و تاکید کرده بود نیروهای نظامی خود را خرج جریانات سیاسی نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 هشداری که به اعتقاد جواد منصوری، اولین فرمانده سپاه پاسداران دغدغه درست و منطقی است.

*****

آقای منصوری! نزدیک هر انتخاباتی که می شویم تذکرها و هشدارهایی درباره عدم ورود نیروهای نظامی به مباحث انتخاباتی یا دسته بندی های سیاسی مطرح می شود، الان که در سال انتخابات هستیم مدتیست بازهم توصیه ها و تذکرهایی در این باب داده می شود، مثلا رئیس ستاد انتخابات اخیرا گفته اگر نیروهای مسلح به مباحث انتخاباتی ورود کنند گزارش آن منعکس می شود. خود شما مصادیقی از این نوع ورود به انتخابات را دیده اید؟این تذکرات را به جا می دانید؟

من اطلاعی از این قضیه ندارم و چنین چیزی نشنیده‌ایم که تا به حال نظامی‌ها بخواهند به انتخابات وارد شوند. البته دلیلی هم ندارد که برای بحث ورود نظامیان به انتخابات کار فوق‌العاده‌ای انجام داده و پرونده ویژه‌ای باز کنند. طبیعتا در این زمینه شورای نگهبان مسئولیت دارد که این مسائل را بررسی کند و وزارت کشور در این زمینه مسئولیتی ندارد.

اخیرا هم آقای سید احمد خاتمی در موضعی دلسوزانه به نظامیان توصیه کرده بودند که نظامی‌ها آبروی خود را خرج یک نماینده برای رای آوردن نکنند و از دسته‌بندی‌های سیاسی جدا باشند و ....

ببینید این دغدغه درست و منطقی است. نه تنها درباره نظامی، بلکه این نکته درباره اشخاص سیاسی و موثر نظام هم صدق می‌کند و فقط متوجه نظامی‌ها نیست. باید این افراد سعی کنند در حد متعارف در انتخابات حضور داشته باشد و بیخودی دنبال حمایت از افرادی که حالا خیلی هم شایستگی ندارد، نباشند. از این جهت حرف آقای خاتمی منطقی است و مانعی هم ندارد.

البته این نکته منافاتی با این ندارد که اگر خود نظامی‌ها داوطلب انتخابات بودند و قانون هم این اجازه را به آنان می‌داد، بیایند و وارد صحنه داوطلبی انتخابات بشوند. از این جهت نظامیان بازنشسته می‌توانند وارد عرصه انتخابات شوند.

اساس این حساسیت درباره ورود نظامی‌ها به انتخابات از نگاه شما به چه علت است، که همه گروه‌ها نسبت به آن هشدار می‌دهند؟

صرف نظر از سوءظن‌ها و حب و بغض‌ها، دو گروه جامعه هستند که جایگاه ملی دارند و باید همیشه موقعیت‌های خود را حفظ کنند، یکی دیپلمات‌ها و دیگری نظامی‌ها. به همین دلیل هم هیچ‌کسی در جامعه حق ندارد این دو گروه را تخریب و تضعیف کند، به خاطر این که آنها حساس‌ترین ماموریت را برای مقابله با دشمن دارند. از این نظر هم طبیعی است که وقتی دیپلمات‌ها و نظامی‌ها شاغل هستند حق ورود به انتخابات را ندارد، اما پس از بازنشستگی ظاهرا قانون مانعی برای این کار ندارد.

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۴۲۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظامیان فرانسوی کنار اوکراین علیه روسیه می‌جنگند

نیکلاس سینکینی، کارمند سابق سازمان اطلاعات ضد تروریسم فرانسه، روز پنجشنبه تایید کرد که از زمان آغاز حمله روسیه به اوکراین، حداقل ۷۵ نیروی فرانسوی در اوکراین کشته، زخمی یا به فرانسه بازگشته اند.

براساس گزارش اسپوتنیک، سینکینی که در حال حاضر در حال بررسی اطلاعات مربوط به مشارکت فرانسوی‌ها در جنگ در کنار نیروهای کی‌یف است، در مصاحبه‌ای گفت: فهرستی که من تا به امروز منتشر کردم، شامل کشته شدگان، مجروحان و عودت کنندگان، شامل ۷۵ نفر است. مقامات فرانسوی آنان را به عنوان داوطلب توصیف می‌کنند. آن‌ها دقیقاً یا با نام مستعار شناسایی شدند که می‌تواند چیز‌های زیادی به ما بگوید. 

وی افزود: دولت فرانسه آنها را به عنوان کارکنان بشردوستانه و کارمندان برخی از سازمان‌های غیردولتی سوئیسی معرفی می‌کند، اما من متقاعد شده ام که آنها ماموران دولتی بودند. 

او خاطرنشان کرد که او همچنین اطلاعاتی در مورد مزدوران دیگری دارد که در خصومت‌ها در سمت کی‌یف شرکت داشتند، اما هنوز اطلاعات کافی در مورد آنها برای انتشار وجود ندارد.

نیرو‌های مسلح روسیه اعلام کردند  عملیات نظامی خود را که با هدف خلع سلاح اوکراین، از بین بردن تهدیدات علیه امنیت روسیه و حفاظت از غیرنظامیان در دونباس در سال ۲۰۲۲ آغاز کردند، ادامه می‌دهند.

نیرو‌های روسیه با وجود حمایت مالی و نظامی قابل توجه ناتو و تعدادی از کشور‌های غربی متحد با واشنگتن از کی‌یف، «ضدحمله» اوکراین را خنثی کردند.

در جریان این عملیات، نیرو‌های روسی بسیاری از تجهیزاتی را که غرب روی آن شرط بندی کرده بود، منهدم کردند که در بالای آن تانک‌های لئوپارد ۲ آلمانی و بسیاری از خودرو‌های زرهی آمریکایی و انگلیسی و همچنین بسیاری از تانک‌ها و خودرو‌های ارائه شده توسط کشور‌های ناتو قرار داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • جلوگیری از ورود نمازگزاران به مسجدالاقصی/مقابله با حملات اشغالگران
  • جلوگیری نظامیان صهیونیست از ورود نمازگزاران به مسجد الاقصی
  • جلوگیری از ورود نمازگزاران به مسجدالاقصی/مقابله باحملات اشغالگران
  • زخمی‌شدن ۱۱ نظامی صهیونیست در ۲۴ ساعت گذشته
  • خروج نظامیان آمریکایی از نیجر؛ پیروزی استراتژیک برای روسیه
  • سپاه عهده‌دار پاسداری از انقلاب و دستاوردهای انقلاب اسلامی است
  • نظامیان فرانسوی کنار اوکراین علیه روسیه می‌جنگند
  • جانشین سپاه درباره احتمال ورود به خودروسازی : هرجا معظم له صلاح بدانند، ورود پیدا می‌کند
  • ورود فرمانده کل ارتش به گچساران جهت حضور در اجلاس شهدای ارتش
  • تکذیب خروج نظامیان ایران از سوریه