Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با خبرنگار   حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره فعالیت دانشجویان در فضای مجازی اظهار کرد: همه ما می‌دانیم که فضای مجازی امروزه بخش عمده‌ای از وقت و زمان ما را به خود اختصاص داده و به قسمتی از زندگی روزمره‌ ما تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بیان کرد: شبکه‌های اجتماعی و فضاهای مجازی بستر بسیار مناسبی برای انجام فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی و غیره فراهم کرده است و هر کسی می‌تواند در حوزه مورد علاقه خود  فعالیت کند؛ جوانان و به خصوص دانشجویان بیش از سایرین در فضای مجازی فعالیت می‌کنند و آن را محل مناسبی برای انجام فعالیت‌های اجتماعی، فرهنگی و سیاسی خود می‌دانند.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: امروزه اغلب افراد جامعه بخش عمده‌ای از اطلاعات خود را از طریق فعالیت در فضای مجازی دریافت می‌کنند ما به طور عادی فضای مجازی را آسیب‌رسان و خطرناک نمی‌دانیم اما نمی‌توان از زمان قابل توجهی که از دانشجویان می‌گیرد صرف نظر کنیم.

بیشتر بخوانید: مهارت و اشتغال، دغدغه اصلی دانشگاه فنی حرفه‌ای/ ۷۰ درصد برنامه‌های درسی، جنبه عملی دارند

غفاری تصریح کرد: فضای مجازی به بخشی از جامعه تبدیل شده و نمی‌توانیم تأثیر آن را زمانی که همه افراد به آن اختصاص می‌دهند را انکار کنیم بهتر است به جای مقابله به فکر غنی‌سازی و استفاده بهینه از  آن باشیم.

او ادامه داد: تولید محتوای اجتماعی، فرهنگی و سیاسی مناسب می‌تواند به جهت‌دهی در جامعه و جلوگیری از آسیب های این فضا مؤثر باشد باید گسترده فضای مجازی را نوعی فرصت بدانیم و سعی بر استفاده بهینه و مطلوب از آن داشته باشیم.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تأکید بر توجه شورای عالی فضای مجازی به حوزه محتوا یادآوری کرد:  تولید محتوای مناسب می‌تواند از هدر رفت فرصت‌ها جلوگیری کرده و تاثیر بسزایی در جهت دهی مناسب و تربیت جوانان کشور داشته باشد.

انتهای پیام /

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۴۲۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زبان طنز نیشدار است

عباس حسین‌نژاد، دبیر هشتمین جشنواره «طنز پهلو» در پاسخ به این سوال که آیا طنز در فضای رسانه‌های رسمی کشور نسبت به فضای مجازی عقب افتاده است؟ گفت: من احساس می‌کنم مطبوعات از طنز عقب افتاده است. شما چند روزنامه سراغ دارید، که به سراغ طنز رفته است؟ البته تا حدودی وضعیت کاریکاتور نسبت به طنز بهتر است. اما چون فرد برای نوشتن مجبور به فکر کردن است، نوشتنش سخت است.

حسین‌نژاد در پاسخ به این سوال که بنظرتان موانع پیشرو منجر به عقب افتادن طنز در کشور نشده؟ افزود: حتماً، معمولاً ایرانی‌ها پیش خود می‌گویند چرا باید به سراغ دردسر بروم؟ چرا باید کار رسانه‌ را محدود به عرصه‌ای کنم، که ممکن است کارم را از دست بدهم؟ چون زبان طنز نیشدار است.

دبیر هشتمین جشنواره «طنز پهلو» در پاسخ به این سوال که در گذشته از ابزار طنز برای بیان انتقاد به حکومت‌ها بخاطر خفقان موجود استفاده می‌شد، چرا الان از این ابزار استفاده نمی‌شود؟ توضیح داد: الان هم از طنز استفاده می‌کنیم، ولی کمرنگ شده است. 

وی با بیان اینکه چیزی که ما در رسانه رسمی تولید می‌کنیم، با آنچه که در رسانه شخصی خودمان منتشر می‌کنیم متفاوت است، گفت: از طرفی، منِ نوعی در رسانه شخصی خودم راحت‌تر هستم. انگار الان فضای مجازی برای انتشار محتواهای طنز جذاب‌تر شده و نیاز به رسانه رسمی کمتر شده است. چراکه انتخاب کلمات در رسانه رسمی به عهده فرد نیست. شما برای اینکه پایتان به دادگاه مطبوعات باز نشود، باید احتیاط کنید. چون نمی‌دانید چه کسی و از چه زاویه‌ای شکایت می‌کند. 

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • اعلام فرصت ناشران بخش مجازی نمایشگاه کتاب برای آماده‌سازی پنل
  • تاکید بر اهمیت اطلاع رسانی در خصوص فضای مجازی
  • زبان طنز نیشدار است
  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان
  • عربستان یک فعال زن را به ۱۱ سال زندان محکوم کرد / اتهامات: انتخاب نوع لباس و بیان دیدگاه‌ها در فضای مجازی
  • برگزاری همایش بزرگ عقیدتی سیاسی در بافق
  • فضای مجازی باید قانون داشته باشد/لزوم قانونمندی پدیده‌های اجتماعی
  • صبا آذرپیک به ۲ سال حبس قطعی و ممنوعیت از فعالیت در فضای مجازی محکوم شد
  • تصاویر سوءاستفاده از دختربچه برای تبلیغ آرایشگاه
  • اشاره گادی آیزنکوت به کناره‌گیری از کابینه جنگ رژیم صهیونیستی