Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@13:37:26 GMT

خجسته: مبارزه با مفاسد جناحی نیست

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۴۲۹۶۳

خجسته: مبارزه با مفاسد جناحی نیست

رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی با تاکید بر اینکه مبارزه فراگیر با مفاسد مطالبه عموم مردم است گفت: چرا عده‌ای در مقابل فساد سکوت می‌کنند؟ فردی که در مبارزه با فساد تعلل کند خود شریک مفسدان محسوب می‌شود، نباید چشم‌های خود را بر روی مفاسد ببندیم.

امیر خجسته در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به ورود قوه قضاییه در مبارزه با مفاسد و ضرورت دنبال کردن این موضوع در همه سطوح بیان کرد: اینکه امروز قوه قضاییه در همه سطوح برای مبارزه با مفاسد اقتصادی وارد شده است و حقیقت را با مردم در میان می‌گذارد نشان می‌دهد که بحث جناحی نیست بلکه هدف اصلی مبارزه با مفاسد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایشان هم به  قوه قضاییه، هم به قوه مقننه و هم به قوه مجریه با جدیت ورود پیدا کرده و با هر مسئول در هر مقامی که باشد در صورت مشاهده فساد برخورد خواهد کرد.

وی در ادامه اظهار کرد: برخورد فراگیر قوه قضاییه با مفاسد مطالبه مردم است که اقدامات اخیر این قوه نیز مورد استقبال مردم قرار گرفته است. مردم انتظار مبارزه با مفاسد را دارند. چرا عده‌ای در مقابل فساد سکوت می‌کنند؟ بنده نیز به عنوان رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی تمام قد در این زمینه ایستاده‌ام و به همراه سایر نمایندگان هر کاری بتوانیم در زمینه مبارزه با فساد انجام می دهیم.

نماینده مردم همدان در مجلس در ادامه در پاسخ به این سوال که از نظر شما مهم‌ترین بُعد برای مبارزه با مفاسد چیست؟ بیان کرد: از نظر من باید با فساد در همه بخش‌ها مبارزه کرد. فساد امروز تبدیل به یک اژدها هفت سر شده که از همه جا سردرآورده است. اما دیگر مرگ این اژدها فرارسیده است. باید مبارزه با فساد با مدیریت و نظارت ادامه یابد.

وی در ادامه تاکید کرد: تعلل در مبارزه با مفاسد جبران ناپذیر است. حضرت علی (ع) در مبارزه با مفاسد به هیچ کس رحم نکرد. فردی که در مبارزه با فساد تعلل کند خود شریک مفسدان محسوب می‌شود. نباید چشم های خود را بر روی مفاسد ببندیم. متاسفانه امروز خیلی‌ها سکوت کرده اند اما ان‌شاءالله برخوردهای قوه قضاییه به نتیجه می‌رسد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مبارزه با فساد قوه قضاييه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۴۲۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بابک زنجانی عفو شد

درخواست عفو بابک زنجانی از سوی دادگستری استان تهران مطرح و با تائید رئیس قوه قضاییه و موافقت رهبر انقلاب حکم اعدام بابک زنجانی نقض و تبدیل به ۲۰ سال حبس شد.

به گزارش مشرق، این نشست از طریق تلویزیون اینترنتی سیمای عدالت به آدرس https://www.aparat.com/simayeedalat/live به صورت زنده در حال پخش است.

سخنگوی قوه قضاییه در ابتدا با تشکر از سخنگویان پیشین عدلیه گفت: آقایان میرمحمد صادقی، الهام و مرحوم کریمی راد، جمشیدی، حجت الاسلام والمسلمین اژه‌ای، اسماعیلی، خداییان و ستایشی مراتب تقدیر و تشکر خود را ابراز می‌کنم.

وی ادامه داد: یکی از جنبه‌هایی که اعطای این مسئولیت خیر به بنده را سپرد ناشی از این نگاه راهبردی رئیس قوه قضاییه در اهمیت به مقوله پیشگیری از وقوع جرم و ضرورت حذف زمینه‌های ایجاد جرم، قبل از وقوع آن با همکاری مردم و به ویژه از طریق کمک رسانه‌ها به عنوان رکن جدید حاکمیتی در دنیای جدید مورد توجه قرار دادند، بوده است که برای ما تعیین کننده است.

جهانگیر اضافه کرد: قوه قضاییه به عنوان کانون پیگیری و تحقق عدالت و احقاق حقوق مردم و حل و فصل دعاوی و رفع تظلمات و مبارزه با مظاهر فساد و پیشگیری از وقوع جرم و نظارت بر حسن اجرای قوانین براساس قانون اساسی و سیاست‌های ابلاغی و سایر قوانین، وظایف سنگینی دارد که به ما سپرده شده است. تبیین این وظیفه سنگین و شناساندن حجم عظیم این وظایف مستلزم اطلاع رسانی دقیق و پاسخگویی به افکار عمومی برای استفاده از ظرفیت‌های عظیم مردمی در کنار دستگاه قضایی است.

سخنگوی قوه قضاییه با تبریک روز کارگر و روز معلم گفت: کارگران به عنوان بازوان اصلی تولید کشور نقش مهمی در حوزه اقتصاد و سازندگی کشور ایفا کرده‌اند و می‌کنند و امسال نیز شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم است این نقش بیش از پیش پر رنگ شده است که باید مورد توجه قرار گیرد.

جهانگیر گفت: ما در قوه قضاییه تلاش کنیم تا وسیله تسهیل فعالیت این عزیزان را در حدی که شان آن‌ها رعایت شود را در جامعه فراهم کنیم.

در ادامه سخنگوی قوه قضاییه با تسلیت ایام شهادت امام جعفر صادق علیه السلام گفت: یکی از موضوعاتی که در هفته‌های گذشته با آن در دستگاه قضایی روبه‌رو بودیم و به نوعی می‌تواند سر منشا همه فعالیت‌ها و ماموریت‌ها و سیاست‌ها باشد بحث نسخه جدید سند تحول و تعالی قوه قضاییه بود که از سوی ریاست قوه قضاییه ابلاغ شد.

حکم اعدام بابک زنجانی نقض و تبدیل به ۲۰ سال حبس شد
درخواست عفو بابک زنجانی از سوی دادگستری استان تهران مطرح و با تائید رئیس قوه قضاییه و موافقت رهبر انقلاب حکم اعدام بابک زنجانی نقض و تبدیل به ۲۰ سال حبس شد.

پیامد نهایی اجرای سند تحول دسترسی به عدالت رضایت‌مندی مردم است
سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری گفت: در حوزه پیشگیری از جرایم و دعاوی با چالش‌هایی از جمله تزلزل در روابط حقوقی اشخاص روبرو هستیم. ناکافی بودن بعضی از تبعات ارتکاب جرم یا مسائل دیگر که زمینه شکل‌گیری جرایم را ایجاد می‌کرد که تراکم پرونده ها و تعدد شکایات در سیستم قضایی را به دنبال داشت. بحث هوشمندسازی شروط قراردادی و تقویت خدمات دفاتر اسناد رسمی و خدمات حقوقی هوشمند از جمله فرایندهایی است که در سند تحول قضایی پیش بینی شده است. در سند تحول به بحث مقابله با فساد و کارآمدی توجه ویژه‌ای شده است. در این سند تلاش شده به نحوی ماموریت‌های لازم پیش‌بینی شود که پیامد نهایی اجرای سند دسترسی به عدالت مورد نظر و رضایت‌مندی مردم باشد

دیگر خبرها

  • تخصص بدون تعهد و تعهد بدون تخصص زمینه‌های فساد را ایجاد می‌کند
  • اولین نشست خبری سخنگوی قوه قضائیه/ حکم بابک زنجانی چرا نقض شد؟
  • اولین نشست خبری سخنگوی قوه قضائیه/ حکم جدید بابک زنجانی چیست؟
  • بابک زنجانی عفو شد
  • با سفارش نمی‌توان مأموریت مبارزه با فساد را دنبال کرد
  • مهمترین اخبار دهم اردیبهشت/علت بارش‌های سنگین جنوب کشور
  • مبارزه با فساد و تأمین امنیت روانی جامعه اولویت دستگاه عدلیه است
  • تمام مدیران باید سایه سازمان بازرسی را بالای سر خود احساس کنند
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • مبارزه با فساد در اولویت برنامه‌های عدلیه است