Web Analytics Made Easy - Statcounter

«حمید حسینی»، سخنگوی اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفت، گاز و پتروشیمی، در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری برنا، در خصوص وضعیت تولید و صادرات فرآورده های پتروشیمی گفت: طبق برنامه های صورت گرفته، قرار بود که ما به تولید 120 میلیون تن محصول پتروشیمی برسیم که متاسفانه این موضوع تحقق پیدا نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند در دوران برجام درباره پروژه های زیادی مذاکره و توافق شد.

وی ادامه داد: در آن زمان شرکت های بزرگی اعلام آمادگی کردند که در صنعت پتروشیمی ایران سرمایه گذاری و یا مشارکت کنند که به دلیل مشکلات پیش آمده، آن پروژه ها رها شد و مجبور شدیم، بر روی پروژه هایی مثل متانول و... که نیمه تمام بود بپردازیم و خوشبختانه هم اکنون در حال بهره برداری هستند.

حسینی در خصوص پروژه‌هایی که سال آینده تکمیل می‌شوند، اظهار کرد: 8 پروژه وجود دارد که ظرفیت بالایی دارند و سال آینده به بهره برداری می‌رسند. تکمیل این پروژه‌ها کارنامه قابل قبولی برای ماست اگرچه عمق محصول پتروشیمی و تنوع محصول خیلی نخواهیم داشت اما از نظر کمیت سهم ما در منطقه خوب خواهد بود.

سخنگوی اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفت، گاز و پتروشیمی با بیان اینکه هم اکنون دو و نیم درصد سهم پتروشیمی منطقه دست ایران است، گفت: با این افزایش تولیداتی که داریم به احتمال زیاد سهم ما به پنج درصد خواهد رسید.

حمید حسینی با گفتن این مسئله که واقعی بودن جنگ اقتصادی میان چین و آمریکا به نفع ماست، تشریح کرد: ما محصول نهایی صادر نمی‌کنیم و عمده کالاهایی که صادر می‌کنیم ماده واسطه یا مواد اولیه پتروشیمی هستند. نباید خیلی نگران بازار باشیم و تاکنون نیز محصولی نداشته ایم که صادرات آن به مشکل بربخورد. بعید می‌دانم که برای صادرات محصولات به مشکل بر بخوریم.

سخنگوی اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفت، گاز و پتروشیمی اظهار کرد: با توجه به تنوع بازار، خریداران و افزایش مصرف و کارکرد محصولات پتروشیمی به نظر می‌آید که در مقایسه پتروشیمی با گاز و گاز با نفت وضعیت بهتری نسبت به بقیه کالاها دارند.

وی با اشاره به این موضوع که بحث واگذاری بخشی از سهام پتروشیمی ها مطرح است، بیان کرد: قطعا این مسئله می‌تواند یک تحرکی در بازار ایجاد کند. 

حمید حسینی در پایان درباره نزدیک شدن نرخ ارز آزاد به نرخ ارز نیمایی گفت: این مسئله در بازگرداندن ارز به کشور و تشویق صادرکنندگان خیلی موثر بوده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پتروشیمی واردات صادرات اتاق بازرگانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۵۰۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پل سوخته کلا در قائمشهر با همت راهداران به زودی به بهره برداری می رسد

تین نیوز

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مازندران از بهره برداری عملیات احداث پل روستای سوخته کلا پس از وقفه طولانی در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت: با عزم راسخ راهداران بعد از حدود ۱۰ سال صبوری قائمشهری ها پل سوخته کلا به زودی به بهره برداری می رسد.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، حسن جهانیان تشریح کرد: با تلاش های شبانه روزی و مدیریت جهادی این مجموعه، عملیات احداث پل سوخته کلاً سالیان سال راکد بود و حدود ۲ سال قبل پروژه نیمه کاره از مجموعه اداره کل راه و شهرسازی منفک وجهت اتمام نهایی به این اداره کل واگذار گردید در حال انجام و به زودی مورد بهره برداری قرار می گیرد.

جهانیان با بیان اینکه اتمام این پروژه تاثیر خوبی در کاهش بار ترافیکی ۳۰ روستای همجوار دهستان بالا تجن شهرستان قائمشهر و همچنین شریان سوادکوه شمالی خواهد داشت گفت: با افتتاح این پروژه تردد بیش از ۴۰ هزار جمعیت ۳۰ روستای مذکور به آسانی فراهم خواهد آمد.

وی با اشاره به اینکه توسعه و رفع محرومیت از چهره روستاها از اولویت های دولت مردمی است، گفت: روستاییان بیش از دیگران به خدمت رسانی و دریافت امکانات و خدمات برای تأمین نیازهای اساسی خود و رهایی از محرومیت نیاز دارند، به همین دلیل محور برنامه های خدمت رسانی، توسعه و مقابله با محرومیت باید متوجه نواحی روستایی می باشد.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان افزود: فعال کردن اقتصاد روستا یکی از اولویت های اساسی دولت سیزدهم است و باید با برنامه ریزی اصولی روند مهاجرت معکوس جوانان روستا فراهم شود.

وی در ادامه گفت: طی یک سال گذشته ده ها پروژه نیمه تمام که سالیان سال راکد مانده بود ازجمله پل اروست شهرستان ساری، امیر ده و گردرودبار شهرستان بابل، بلیران و چنگ میان شهرستان آمل، کردخیل شهرستان جویبار و تیل پرده سر شهرستان تنکابن با همت راهداران به سرانجام رسید و عاقبت به خیر شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ایستگاه مترو اتریش سال آینده بهره برداری می شود | این ایستگاه کجاست؟
  • پل سوخته کلا در قائمشهر با همت راهداران به زودی به بهره برداری می رسد
  • بهره‌برداری خط دوم کارخانه سیمان رزن در سال آینده
  • دولت سیزدهم طلسم بهره‌برداری از خط ریلی شلمچه-بصره را می شکند؟
  • آزردگی آمریکا از همکاری تجاری ایران و پاکستان
  • بهره‌برداری از ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار در ۱۴۰۳/ تولید نفت و گاز ایران امسال جهش خواهد داشت
  • حسینی: ظرفیت درآمدزایی خلیج فارس بهره‌برداری می‌شود
  • سپاه بزرگ‌ترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • سپاه بزرگترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • بهره‌برداری از پروژه خانه وثوق تا پاییز و فروغ تا پایان سال