Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رئیس جمهور گفت: در شرایطی قرار می‌گیریم که باید توضیح دهیم در حالی که امکان توضیح برای ما وجود ندارد ، نمی توانم به شما از میزان خزانه ،‌ نفت و سایر مسائل، گزارش شفافی ارائه دهیم و باید با دل خونین و لب خندان کشور را اداره کنیم.
به گزارش صدای ایران از فارس، محمد باقر نوبخت معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه پنج‌شنبه شب در جلسه شورای برنامه‌ریزی خوزستان، اظهار کرد:در حالی در رابطه با تخصیص و پرداخت اعتبار برای پروژه های مهم استان، مطرح شد که ما به شدت با کمبود منابع مواجه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: ما سختی های جنگ را این بار در حوزه اقتصادی درحال تجربه هستیم اما وضعیت عمومی کشور با دوران جنگ متفاوت است امروز توقعات و مطالبات متناسب با محدودیت ها نیست؛ آن روز اگر موشکی می زدند و بخشی از شهر دچار آسیب می شد همه تلاش می کردیم که میزان خسارات به دشمن گرا ندهیم اما امروز اگر یک موشک اقتصادی به بخشی از اقتصاد اصابت کند، ده ها مطالبه گر دست به کمر زده وجود دارند و بزرگ تر از آن چیزی که هست، این را به دشمن گرا می‌دهند که این وضعیت وجود دارد.

نوبخت گفت: در شرایطی قرار می‌گیریم که باید توضیح دهیم در حالی که امکان توضیح برای ما وجود ندارد و نمی توانم به شما از میزان خزانه ؛از نفت و سایر مسائل، گزارش شفافی عرض کنیم و باید با دل خونین و لب خندان کشور را اداره کنیم.

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه بودجه 448 هزار میلیارد تومانی ما در شورای عالی هماهنگی اقتصادی تایید شد که در سطح 336 هزار میلیارد تومان تقلیل پیدا کرد، عنوان کرد: منابع درآمد ما از 448 هزار میلیارد به ۳۱۰ هزار تقلیل پیدا کرد اما مصارف را هر چه صرفه جویی کردیم کمتر از 386 هزار میلیارد نبود؛ قرار شد که 62 هزار میلیارد تومان از هزینه ها صرفه جویی کنیم و ۷۶ هزار میلیارد تومان از منابع مختلف وارد کنیم.

وی گفت: اینکه عده ای نسبت به برداشت از صندوق توسعه ملی بزرگنمایی می کنند، ناشی از این است که سال گذشته باید 32 درصد از منابع نفتی وارد صندوق می شد، پول نفت آنقدر تقلیل پیدا کرده که شرایط عادی این را هم جبران نمی‌کند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه خطاب به منتقدان نسبت به برداشت دولت از صندوق توسعه ملی، بیان کرد: آیا شما نمی‌دانید باید حقوق فرهنگیان، نیروهای مسلح و بازنشستگان را دهیم؟ در شرایطی وضع مملکت خوب بود نمایندگان تصمیم گرفتند که 32 درصد از منابع نفتی وارد صندوق شود؛ اما الان در این شرایط اختصاص 32 درصد منابع نفتی به صندوق معقول نیست. با همه این اوصاف، در سال گذشته ۲۰ درصد وارد صندوق شد و 12 درصد باقی مانده را قرار شد تا پایان سال استفاده کنیم که استفاده نکردیم و امسال خواستیم اسفاده کنیم.

وی با بیان اینکه امسال حقوق ها بیست درصد افزایش یافته، اظهار کرد: تلاش ما این است که منابع محدود عمرانی را به جای پرداخت قطره‌چکانی، به پروژه های بزرگ اختصاص دهیم؛ همانطور که در مراحل جنگ دشمن را مأیوس کردیم، اکنون نیز همانگونه خواهد شد.

نوبخت گفت: 13 هزار میلیارد تومان فقط برای جبران خسارات سیل اختصاص یافت که 8 هزار و 400 میلیارد تومان آن را پرداختیم؛ در رابطه با جبران خسارات زلزله مسجد سلیمان نیز ۹۶ میلیارد تومان مصوب شد که همه آن پرداخت شد و علاوه بر آن ۱۰ هزار واحد مسکونی احداث خواهیم کرد.

وی با اشاره به شوک ارزی سال گذشته به اقتصاد کشور، عنوان کرد: نرخ تورم تیرماه سال جاری 2/8 بود که در مردادماه به 0/6 درصد کاهش یافت؛ تورم ماهانه و نقطه به نقطه روند کاهنده دارد اما تورم سالانه افزایش یافته که آن هم از ماه های آینده کاهنده خواهد بود.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: نوبخت نفت صدای ایران ایران صدا ایران صدا ایرانصدا تورم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۵۱۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محتویات عجیب صندوقی که از دل کشتی غرق‌شده بیرون آمد/ عکس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ممکن است تا الان حدس زده باشید که کشتی کشف شده، یک کشتی نظامی بوده‌است؛ گل سرسبد جان هانس، پادشاه دانمارکی-نروژی، که گریفین نام داشته‌است.

تیم کارشناسانی که بر روی کشتی نظامی کار می‌کنند از دانشگاه استکهلم و دانشگاه سودرتورن سوئد هستند؛ به گفته این تیم، آثار یافت شده در لاشه کشتی، بینش‌های ارزشمندی را در مورد تکنیک‌ها و استراتژی‌های نظامی آن زمان ارائه می‌دهد.

رولف وارمینگ، باستان شناسی از استکهلم که در بخش دریایی مشغول به کار است، در این خصوص می‌گوید:«کشتی قطعه مهمی از پازل در انقلاب نظامی در دریا در دوره مدرن اولیه است، که در آن تاکتیک‌های اولیه از نبرد تن به تن به آتش سنگین توپخانه دریایی تغییر یافت.»

زره زنجیری

کارشناسان با دقت الوارهای این لاشه که به خوبی حفظ شده بود را مورد بررسی قرار دادند و دریافتند که بخشی از آن انقلاب شامل طراحی کشتی‌های جنگی بوده‌است. به گفته باستان‌شناسان بخش بزرگی از روبنای کشتی باقی مانده‌است که از جمله آن‌ها می‌توان به بخشی از سکوهای رزمی مرتفع کشتی اشاره کرد. در میان اکتشافات صورت گرفته اما شاید مهم‌ترین کشف، یک صندوق سلاح منحصر به فرد حاوی ابزار و مواد مورد استفاده برای ساخت مهمات بود.

محتویات صندوق شامل انواع قالب‌ها و صفحات سربی بود که برای ساخت گلوله‌های سربی در تفنگ‌های دستی استفاده می‌شده‌است. با توجه به جدول زمانی، یکی از اولین تفنگ‌های دستی اختراع شده بوده‌است.

به گفته وارمینگ محتویات صندوق یکی از مهم‌ترین یافته‌ها است. این صندوق یک ابزار مهمات است که احتمالاً متعلق به مزدوران آلمانی است که در زمان غرق شدن در کشتی بودند.

کاوش در این سایت از سال ۲۰۱۳ ادامه دارد و گزارش‌های تحلیلی جدیدی به طور مرتب در حال انتشار است. محققان مشتاق هستند تا در مورد نقش و هدف سربازان حاضر در کشتی و علت آتش سوزی که به نظر می‌رسد کشتی را غرق کرده‌است، اطلاعات بیشتری کسب کنند.

منبع: sciencealert

۲۲۷۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900658

دیگر خبرها

  • مسکن مهر چاله‌ های بزرگ دارد
  • نگاهی به نقاط ضعف نسخه ترمیم‌یافته سند تحول بنیادین
  • رفع چاله‌های بزرگ مسکن مهر در دولت سیزدهم
  • ۳۱ درصد منابع پیش‌بینی‌شده هدفمندی یارانه‌ها محقق نشده است
  • (عکس) محتویات عجیب یک صندوق قدیمی در کشتی غرق‌شده
  • محتویات عجیب صندوقی که از دل کشتی غرق‌شده بیرون آمد/ عکس
  • راهکار مدیریت منابع آبی استان‌های کم بارش چیست؟
  • با کمبود منابع آبی در استان‌های کم بارش چه کنیم؟
  • کشمکش بر سر سه هزار میلیارد تومان؛ دولت برنده است یا مجلس؟
  • رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته