Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل آبفای روستایی خوزستان گفت: برای بخش غیزانیه اهواز با اعتباری بالغ بر ۲۳ میلیارد تومان کار خط انتقال به طول ۱۵ کیلومتر و قطر ۶۳۰ میلیمتر آغاز شده و بر‌اساس پیش‌بینی‌ها تا آبان ماه سال جاری به پایان می‌رسد. ۰۹ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۹ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، عادل حرباوی شامگاه جمعه در نشست خبری با اصحاب رسانه در حاشیه نمایشگاه هفته دولت اهواز، با بیان اینکه کل جمعیت روستایی خوزستان یک میلیون و 33 هزار و 927 نفر است، اظهار  داشت: جمعیت 984 هزار و 227 نفر از روستاییان خوزستان زیرپوشش شرکت آب روستایی است، که 95 درصد کل جمعیت روستایی را شامل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خوزستان 3 هزار و 727 روستا دارد که 3هزار و 50 روستا زیرپوشش آبرسانی قرار داشته و مابقی به شبکه آبرسانی امور عشایر، دهیاری ها و آب شهری متصل هستند.

مدیرعامل آبفای روستایی خوزستان با اشاره به منابع تولید آب در آبفا روستایی خوزستان‌گفت: منابع تامین آب روستایی بیشتر از طریق آب‌های سطحی و رودخانه‌ها به میزان 60 درصد، چاه 30 درصد و 10 درصد نیز سایر منابع است.

حرباوی با اعلام خبر تولید 320 هزار مترمکعب آب به صورت روزانه در این شرکت‌ عنوان کرد: بر این اساس سرانه مصرف استاندارد کشوری برای هر فرد روستایی 155 لیتر برای در روز تعریف شده است.

وی ادامه داد: 443 منبع تولید آب  داریم که با توجه به قدمت بالای آنها، 43 درصد تأسیسات این شرکت دچار فرسودگی شده و نیاز به اعتبار خاص برای نوسازی دارند.
مدیرعامل آبفای روستایی خوزستان یادآور شد: از آغاز دولت تدبیر و امید در سال 92 تاکنون یک هزار و 739 کیلومتر لوله در قالب خط انتقال و شبکه توزیع در خوزستان اجرا شده است.

وی افزود: همچنین 30 هزار مترمکعب مخزن ذخیره و 111 پروژه آبرسانی روستایی تکمیل و وارد مدار بهره‌برداری شد که با این اقدامات 885 روستا از نعمت آب شرب کافی بهره مند شدند.

مدیرعامل آبفای روستایی خوزستان بیان کرد: طی 6 ماه گذشته امسال در زمینه حفر و تجهیز چاه چهار حلقه چاه جدید را وارد مدار و سه باب ایستگاه تقویت فشار آب و دو هزار مخزن بتنی احداث کردیم.

حرباوی ادامه داد: 60 کیلومتر خط انتقال و 65 کیلومتر شبکه توزیع در کل استان اجرا شد که در واقع با اجرای این طرح‌ها 45 روستا مشکل آب آنها برطرف و روستاهای فاقد آب نیز آب‌دار شدند و 53 هزار نفر روستایی از نعمت آب شرب سالم و بهداشتی بهره‌مند شدند.

وی اظهار کرد: در حوزه طرح‌های شاخص این شرکت در سال جاری می‌توان به پروژه غیزانیه اشاره کرد که مشکل حاد آبرسانی داشت، برای بخش غیزانیه با اعتباری بالغ بر 23 میلیارد تومان شروع کار خط انتقال به طول 15 کیلومتر و قطر 630 میلیمتر انجام دادیم و بر اساس پیش بینی ظرف آبان ماه سال جاری به اتمام می رسد.

اهواز| حرکت کند شرکت آبفا روستایی خوزستان در برطرف کردن مشکلات روستاهااز کسر آب کشاورزی برای اجرای طرح مقام معظم رهبری تا تشر استاندار به مسئولان آبفا روستاییمحرومیت در قلب صنعت نفت خوزستان؛ مردم ‌غیزانیه هنوز ‌"آب، جاده، مدرسه و بهداشت مناسب‌" ندارند+ تصاویر مدیرعامل آبفای روستایی خوزستان خبر داد: پروژه رغیوه با خط انتقال 85 کیلومتر است که 28 کیلومتر آن باقی مانده ‌و امیدوارم که امسال شروع شود و طی سال مالی جاری این طرح را به اتمام برسانیم و مشکل آب این بخش را هم برای همیشه حل کنیم.

حرباوی عنوان کرد: در طرح جفال شادگان طی 10 روز آینده بازگشایی پاکات و انتخاب پیمانکار را داریم که 28 روستای دچار مشکل آب را منتفع می‌کند.

وی بیان کرد: در طرح حومه غربی رامهرمز 11 روستا مشکل آب داشتند که با اجرای 7 کیلومتر مشکل 9 روستا برطرف شده و مابقی با تکمیل پروژه مشکل آب آنها برطرف می شود.

حرباوی افزود: امسال 14 طرح داریم که کل اعتبار مورد نیاز آن برای 336 روستا مبلغ 694 میلیارد تومان است که اگر تأمین شود می‌توانیم بیشتر مشکلات استان را حل کنیم.

وی افزود: هفته های گذشته در رامهرمز براساس گزارش های واصل شده کشاورزان از سموم استفاده کردند که این سموم به آب رودخانه نفوذ و آن را آلوده کرد ولی شرکت بلافاصله دستور قطع پمپاژ را صادر و با تانکر آبرسانی کرد.

‌انتهای پیام/ش

R41468/P/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۵۲۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ درصد مساحت خوزستان تحت تاثیر فرونشست زمین قرار دارد

رئیس بخش زلزله‌ شناسی و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت:حدود ۳۰ درصد مساحت خوزستان (۲۰ هزار کیلومتر) تحت تاثیر فرونشست زمین قرار گرفته است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، علی بیت‌الهی رئیس بخش زلزله‌ شناسی و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی اظهار کرد:  شاید کمی دور از انتظار باشد اما در استانی که عمده ترین منابع آبی آن آب های سطحی است، نیز فرونشست زمین با گستردگی قابل ملاحظه ای در حال رخداد است.

وی افزود: مساحتی نزدیک به 20 هزار کیلومتر، حدود 30 درصد مساحت کل استان، تحت تاثیر فرونشست زمین قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: خصوصیت بارز پدیده فرونشست زمین در خطه استان خوزستان، وسعت  بالا و مقدار متوسط پایین نرخ سالانه است که دلالت بر سطحی بودن افت آب و همچنین معرف حساس بودن ارتفاع سطح به تغییرات آب نهشته‌های آبرفتی ریزدانه نه چندان عمیق است.

رئیس بخش زلزله‌شناسی مهندسی و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی بیان کرد: اثر فرونشست زمین در زمین‌های هموار میان ارتفاعی ایذه، در گستره بهبهان و اطراف آن (با وسعت تقریبی 350 کیلومتر مربع)، شوش، دزفول، الوان، اهواز، بستان، دشت آزادگان، بندر ماهشهر و امیدیه، رامهرمز و لالی را می‌توان شناسایی کرد که به‌طور عمده نرخ سالیانه کمتر از 5 سانتی متر در سال را دارند.

بیت‌الهی با بیان "هرچند در برخی مناطق در شوش عدد 7 و شهرستان اهواز عدد 6 سانتی متر در سال نیز برآورد شده است"گفت: کاهش حجم آب های سطحی، استمرار برداشت از آبخوان‌ها  دلایل اصلی توسعه وسیع پهنه‌های فرونشست زمین در استان خوزستان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • احداث ۱۳۴ کیلومتر راه روستایی در کردستان
  • بهره‌برداری از ۲۷۴ کیلومتر راه روستایی در آذربایجان‌غربی
  • تسریع در رفع مشکلات روستای امام‌قیس شهرستان بروجن
  • شاخص بهره مندی روستا‌های کردستان از راه‌ آسفالته به ۷۵ درصد رسید
  • قطعی برق در شادگان خوزستان؛ مردم از مصرف بی‌رویه خودداری کنند
  • عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • ۳۰ درصد مساحت خوزستان تحت تاثیر فرونشست زمین قرار دارد
  • مهاجم پرسپولیس مثل دیوار است و توپ به او می‌خورد و برمی‌گردد! | آقای مدافع ملی‌پوش ۴ تا پاس سالم نمی‌تواند بدهد
  • ضرورت یکپارچه‌سازی مدیریت سد و کانال در اردبیل
  • ریزش برداری از محورهای ایلام درپی بارش‌های شدید