Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس مسائل بین الملل گفت: دولت روحانی به دنبال آن است که بعد از فشار‌های شدید اقتصادی ناشی از تحریم، کمی خود را رها کند و با این حساب موضعی نزدیک به مذاکره اتخاذ کرده است.

رضا حجت شمامی، کارشناس مسائل بین الملل در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص مواضع متناقض  دولتمردان پیرامون مذاکره با آمریکا گفت: طی چند روز اخیر این موضع گیری‌های متناقض موجب تعجب همه به ویژه رسانه‌های داخلی و خارجی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در این میان از صحبت‌های روحانی این برداشت ایجاد شد که فشار‌ها بر ایران موثر افتاده و جمهوری اسلامی عقب نشینی کرده و می‌خواهد  پای میز مذاکره برگردد.

حجت شمامی با اشاره به اینکه جدای از واکنش اخیر ایران در خصوص مذاکره این غرب و آمریکا هستند که به دنبال مذاکره با ایران می‌گردند، گفت: اما به دلیل بی اعتمادی ایران تاکنون حاضر به مذاکره مجدد با آن‌ها انجام نشده، چون برخلاف آمریکا ایران از مذاکره به دنبال نتیجه بوده و این حرف روحانی  مبنی بر اینکه درصورت سعادت ملت حاضر به دیدار با هر فردی هستم، یک تناقض بزرگ محسوب می‌شود.

این کارشناس مسائل بین الملل با بیان اینکه مسئله دیدار روحانی و ترامپ مسئله‌ای است که باید منتظر تحقق یا عدم تحقق آن نشست، گفت: به هر حال هر موضع گیری با ورود متغیر‌های جدید شرایطی جدیدی را هم به دنبال خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه حتی در صورت شکل گیری مذاکره نیز نتیجه آن چیزی جز رفتار‌های کوتاه مدت و شتاب زده نخواهد بود، یادآور شد: از آنجا که بنیاد‌های اختلافی بین دو کشور نهادینه ، بزرگ  و اساسی است، قطعا با یک دیدار حل و فصل نخواهد شد.

حجت شمامی با بیان اینکه درخواست‌های طرف مقابل به حدی بالاست که مذاکره فقط برای او جنبه ظاهری و صوری دارد، گفت: بر مبنای مذاکره آن‌ها مطرح می‌کنند که بخشی از تحریم‌ها را برمی گردانند و در مقابل ایران باید غنی سازی را متوقف کند یا بر سر مسائل موشکی و عوامل بازدارنده در حوزه دفاعی که بحث حضور و نفوذ ایران در منطقه را در برمی گیرد، پای مذاکره بنشیند با این حساب قطعا جمهوری اسلامی این مذاکره را نخواهد پذیرفت.

این کارشناس مسائل بین الملل ادامه داد: در شرایط فعلی مکرون برای نزدیکی ایران و آمریکا به یک مشوق‌هایی دست یافته و از طرف دیگر دولت ایران هم به دنبال آن است که بعد از فشار‌های شدید اقتصادی ناشی از تحریم، کمی خود را رها کند و با این حساب موضعی نزدیک به مذاکره اتخاذ کرده است.


وی گریزی به تحلیل رسانه‌های معاند در خصوص مذاکره ترامپ – روحانی زد و گفت: آن‌ها می‌گویند فشار‌ها آن قدر زیاد شده که راس نظام (یعنی مقام معظم رهبری) نیز پذیرفته که چاره‌ای جز مذاکره وجود ندارد این در حالی است که معظم له بار‌ها تاکید کردند که هیچ نیازی به مذاکره نخواهیم داشت و مذاکره نمی‌کنیم.

حجت شمامی در پایان خاطرنشان کرد: شواهد حکایت از آن دارد که ترامپ نه مرد مذاکره است و نه مرد جنگ، مرد جنگ نیست، چون قدرت مقابله با ایران را ندارد و مرد مذاکره نیست، چون تعهدات مختلف خود در عرصه‌های بین المللی اعم از توافق نامه پاریس و آب و هوا و ... را نقض کرده است.     گفتنی است رئیس جمهور در حالی با نیش و کنایه از مذاکره سخن می گوید که طی شش سال مسئولیتش به کرات برای همگان ثابت شده است که این مسیر مقصدی بن بست دارد و گشایشی برای کشور در بر نخواهد داشت. کاش تنها درصد کمی از این همیت و تلاش برای مذاکره صرف فعال شدن ظرفیت های داخلی کشور می شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مذاکره با آمریکا برجام موشکی موشک ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۵۴۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت فشار و کمبود برق مانع پیش روی توسعه اقتصادی تیران

فرماندار تیران و کرون گفت: افت فشار و کمبود زیرساخت‌های برق رسانی در این منطقه مانعی پیش روی توسعه اقتصادی بوده که نیازمند پیگیری و تأمین نیاز است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، علی محمدی کیا امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در جلسه با مدیر برق منطقه‌ای استان اصفهان و فعالان بخش صنعت و کشاورزی تیران و کرون در محل فرمانداری این شهرستان اظهارکرد: پس از رفع مشکل کمبود انرژی گاز در بخش کرون با احداث ایستگاه جدید، کمبود برق چالشی جدید پیش روی کشاورزی و صنایع تیران و کرون قرار گرفت.

وی افزود: با توجه به احداث ۲ شهرک صنعتی جدید و توسعه گلخانه‌های این منطقه تأمین برق به عنوان زیرساخت اصلی مورد توجه بوده و در صورت عدم تأمین آن با مشکل برق رسانی به خانه‌های مسکونی نیز روبرو خواهیم شد.

فرماندار تیران و کرون ادامه داد: قدمت بالای شبکه‌های برق رسانی در این منطقه و همچنین کمبود پست‌های انتقال برق در حال حاضر مشکل برق رسانی ایجاد کرده و برای صدور مجوز فعالیت‌های جدید اقتصادی، تأمین برق مورد نیاز باید بررسی شود.

محمدی کیا با بیان اینکه هزار و ۲۰۰ فقره درخواست مجوز ایجاد فضای گلخانه‌ای و یا شرکت صنعتی روی میز دستگاه‌های خدمات رسان قرار دارد، تصریح کرد: به دلیل کمبود برق پاسخ استعلامات ساکت مانده و تا رفع این مشکل باید منتظر بمانند.

وی یادآورشد: با وجود مواجه با کمبود زیرساخت‌ها اما بدون برنامه‌ریزی بلند مدت قادر به رفع نیازهای توسعه‌ای نخواهیم بود و شرکت برق باید چشم انداز روشن و چندین ساله برای این شهرستان پیش بینی کند.

عدم تعادل هزینه‌ها و درآمد در شرکت برق

نماینده مردم شهرستان‌های نجف آباد و تیران و کرون در مجلس شورای اسلامی در بخشی از این جلسه معضل تأمین برق برای این حوزه انتخابیه را جدی بیان کرد و گفت: همین معضل در نجف آباد و تیران و کرون مانع توسعه اقتصادی شده است.

ابوالفضل ابوترابی با بیان اینکه درآمد زایی در شرکت برق متناسب با هزینه‌ها نیست، تصریح کرد: این عدم برابری ورشکستی مالی این شرکت را نشان می‌دهد اما وزارت نیرو برای تأمین نیاز مردم از سهم خود گذشته و با وجود هزینه‌های بالا، مصارف مردمی را در تنگنا قرار نمی‌دهد.

وی ادامه داد: توسعه زیرساخت‌های شبکه برق رسانی در تیران و کرون به بیش از ۱۵ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد و چنین اعتباری در مقطع زمانی یک ساله قابل تأمین نیست.

نماینده مردم شهرستان‌های نجف آباد و تیران و کرون، مشارکت بین سرمایه گذاران و شرکت برف استان اصفهان را فرصتی برای گره گشایی از این مشکل بیان کرد و گفت: صاحبان صنایع و گلخانه داران سهم خود را برای احداث پست جدید بپردازند تا شرکت برق نیز در این همکاری مشترک، معضل پیش رو را بردارد.

احداث ۲ پست جدید در دستور کار شرکت برق منطقه‌ای اصفهان

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای اصفهان در ادامه این جلسه با بیان اینکه هزینه‌های سنگینی برای احداث نیروگاه و پست‌های برق به این شرکت تحمیل می‌شود، اظهارداشت: احداث دو پست جدید در این منطقه برای پوشش شهرستان‌های نجف آباد و تیران و کرون در برنامه قرار دارد که یک مورد آن امسال روی خط قرار می‌گیرد.

سعید محسنی ادامه داد: پست جدید بعدی انتقال برق نیز سال آینده مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه برای کاهش خاموشی در فصل تابستان به همکاری صنایع و خانواده‌ها نیاز است، تصریح کرد: بدون این همکاری‌ها مشکل خاموشی رفع نشده و افت فشار و خاموشی را خواهیم داشت.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای اصفهان خاطرنشان کرد: در توسعه صنعتی شکی نیست و همه مسائل روشن است اما تأمین هزینه‌های برای شرکت برق زیاد بوده و باید برای آن برنامه‌ریزی کرد.

کد خبر 748564

دیگر خبرها

  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • افت فشار و کمبود برق مانع پیش روی توسعه اقتصادی تیران
  • دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود
  • بر قطع روابط اقتصادی و دانشگاهی با اسرائیل اصرار داریم
  • ببینید | اولین واکنش معاون ابراهیم رئیسی به خبر فشار دولت بر شرکت‌های اقتصاد دیجیتال
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • آرتتا: ما نمی‌توانیم منچسترسیتی را کنترل کنیم