Web Analytics Made Easy - Statcounter

نوجوانان و جوانان شرکت کننده در طرح تابستانه اوقات فراغت کانون فرهنگی هنری علویون شهرستان رودان به اردوی یک روزه درون استانی رفتند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رودان، هر ساله با شروع فصل تابستان و آغاز تعطیلی مدارس، ثبت نام فرزندان در کلاس های طرح اوقات فراغت، به یکی از دغدغه‌های مهم والدین تبدیل می شود و طرح اوقات فراغت کانون های فرهنگی هنری مساجد به دلیل قرار گرفتن در فضای معنوی، بهره گیری از مربیان متعهد و متخصص، تعدد و تنوع رشته ها و هزینه های اندک به عنوان یکی از گزینه هایی است  که تا توانسته است نگرانی خانواده ها را کاهش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

کانون های فرهنگی هنری محلات مختلف با مهیا ساختن زمینه لازم جهت اجرای طرح غنی سازی اوقات فراغت، همه ساله با آغاز فصل تعطیلی مدارس، شروع به تبلیغ و جذب کودکان، نوجوانان و جوانان در رشته های متنوع فرهنگی، هنری، آموزشی، مهارتی، کمک درسی، مشاوره ای، کتابخوانی، ورزشی و اردویی می کنند.

 

کانون فرهنگی هنری علویون مسجد جامع شهر رودان یکی از این مراکز فعال مردم نهاد در شرق استان هرمزگان است که با مدیریت یکی از نیروهای جوان، دغدغه مند و خلاق با راهبری امام جمعه اداره می شود و در طول سال برنامه های جذاب و مورد نیاز روز را اجرا می کند که اوج فعالیت های آن در فصل تابستان نمود و ظهور پیدا می کند.

 

« مهدی نایبی دهبارز »، مدیرکانون علویون گفت: این کانون در تابستان امسال با استفاده از شش نفر از مربیان جوان مومن، پرانرژی و با اخلاق اقدام و شرکت 80 کودک و نوجوان 7 تا 15 ساله به برگزاری طرخ غنی سازی اوقات فراغت در رشته های روخوانی و روانخوانی، احکام، تربیتی، اخلاقی، ورزشی، گرافیک و نقاشی در دو بخش خواهران و برادران کرد.

 

 

وی با بیان اینکه طرح تابستانه غنی سازی اوقات فراغت کانون از اول تیر ماه سال جاری آغاز و تا 31 مرداد ماه ادامه داشت، افزود: بیش از 65 نفر از پسران و دختران عضو کانون در این طرح شرکت کردند.

 

مدیرکانون فرهنگی هنری علویون عنوان کرد: رویکرد کلی کلاس‌ها در طرح اوقات فراغت کانون بر اساس معیارهای اخلاقی، تربیتی و نظم تدوین شده و آثار آن پس از اجرای موفق طرح در شرکت کنندگان مشهود بود.

 

وی افزود: جذب نوجوانان و جوانان به مسجد، برنامه ریزی برای تربیت دینی شرکت کنندگان، ارتقای سطح بینش و آگاهی و سطح مهارت آنان، واکسینه کردن آنها در برابر آسیب ها و ترویج روحیه امید، نشاط و شادابی معنوی در این قشر ازجمله اهداف اجرای طرح اوقات فراغت در کانون بود.

 

کانون فرهنگی هنری علویون مسجد جامع شهر رودان پس از اتمام طرح اوقات فراغت و به منظور ایجاد روحیه نشاط و شادابی در بین شرکت کنندگان، 65 نفر از منتخبین طرح را راهی اردوی یک روزه تفریحی سیاحتی کرد.

 

 

این اردو در شهرستان بندرعباس برگزار شد و دختران و پسران 7 تا 15 ساله کانون در مجموعه تفریحس و گردشگی گنو در شمال شهر بندرعباس روز خاطره انگیزی را پشت سر گذاشتند.

 

برپایه این گزارش؛ اعضای شورای کانون فرهنگی هنری علویون مسجد جامع رودان نیز 30 تیرماه سال جاری به اردوی دو روزه به منطقه زیبای گردشگری ساردوئیه در شهرستان جیرفت استان کرمان اعزام شدند.

 

گفتنی است؛ شهرستان رودان در فاصله ۸۰ کیلومتری شهر بندرعباس قرار دارد و به علت آب و هوای مناسب و وجود آب فراوان و وجود باغ های زیبا و مزارع کشاورزی به بهشت جنوب شهره است.

 

 

پایان پیام/88

منبع: شبستان

کلیدواژه: هفته دولت شیراز خطبه نماز جمعه نماز جمعه شبستان یزد خبرگزاری شبستان پیرغلامان حسینی روز جهانی مسجد روزنامه بیرجند شهرستان رودان طرح اوقات فراغت مسجد جامع اردو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۵۵۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: طبق سند اوقات فراغت، باید برای ۱۲ ماه سال دانش‌آموزان برنامه داشته باشیم؛ به همه مدیران ابلاغ شده که تابستان امسال از تمام ظرفیت‌های ممکن برای اوقات فراغت دانش‌آموزان استفاده شود.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وزارت آموزش و پرورش، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی در برنامه تلویزیونی ثریا با بیان اینکه در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید، اظهار کرد: بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوئیم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست.

وی با بیان اینکه در ۱۸ سالی که بعد از قانون احیا می‌گذرد، تقریباً یک بار جذب مربی پرورشی داشتیم افزود: سایر جذب‌هایی که در حوزه مربی پرورشی و مشاور صورت گرفته، در حد سالی ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر بوده، امروز حدود ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه بیشتر فضاهای پرورشی متروکه شده بودند گفت: حدود ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم، در بحث محتوا نیز حوزه پرورشی نه به صورت صد درصد اما در بسیاری مواقع به حوزه‌ای کناردستی و کیفیت‌بخشی تبدیل شده است، مربیان پرورشی در مدارس از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند، بنابراین در عنصر محتوا، نیروی انسانی و فضا که سه ضلع اصلی کار تربیتی هستند مشکل و کمبود داریم و تا رسیدن به حد مطلوب فاصله داریم.

پورثانی با بیان اینکه ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم، افزود: رهبر معظم انقلاب فرموده بودند دستگاه آموزش و پرورش با سایر دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست، سایر دستگاه‌ها نیرو را استفاده می‌کنند، اما وزارت آموزش و پرورش نیروی انسانی را تربیت می‌کند.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب فرموده بودند مصالح کشور و نکات دیگر را معاونت پرورشی با رویکرد عقلانی برای دانش‌آموزان جا بیاندازد، ادامه داد: ما نه تنها گروه‌های مردمی بلکه از نهادهای انقلابی و گروه‌هایی که دغدغه تربیت دارند، استقبال می‌کنیم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد، گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش می‌گوید که کل جریان آموزش و پرورش برای رسیدن به مراتبی از حیات طیبه است، کسانی که سند را نوشته بودند پیشنهاد داده بودند که وزارت آموزش و پرورش به وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر نام یابد. در تمام صفحات مبانی سند تحول یک کلمه به نام آموزش و پرورش پیدا نمی‌کنید و تنها یک کلمه به نام تربیت وجود دارد.

وی با بیان اینکه در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود، تصریح کرد: در ۷۲۰ منطقه کشور، هر منطقه یک معاون پرورشی داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند، اظهار کرد: سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

کد خبر 751092

دیگر خبرها

  • ۷۷ کانون تخصصی خواهران در مساجد آذربایجان‌شرقی فعال است
  • بیش از ۶۰۰ کانون فرهنگی مساجد در اردبیل فعالیت می کنند
  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • تعریف ظرفیت‌های مشاوره‌ای برای افرادی که در سن ازدواج هستند
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • لزوم راه اندازی مرکز فرهنگی هنری در مسکن مهر رشت
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند