Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، ابراهیم ولدخانی در نشست خبری در جمع خبرنگاران با بیان اینکه پتروشیمی شازند 17 واحد تولیدی و پنج واحد یوتی لیتی دارد اظهار داشت: ما امسال به طور همزمان طی مدت یک ماه در شرایطی که تحریم‌ها بر کشور تحمیل شده بود و امکان تامین قطعات برای واحدهای معمولی هم میسر نبود به اورهال رفتیم که این اقدام با بهره‌گیری از توان داخل یک دستاورد بزرگ بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ما حاضریم این دستاورد را در اختیار همه پتروشیمی‌های کشور قرار دهیم تصریح کرد: برای اورهال مجتمع‌های پالایشی و پتروشیمی معمولا کارشناسان شرکت‌های خارجی حضور دارند. در گذشته در پتروشیمی شازند اجازه دخل و تصرف متخصصین داخلی را نمی‌دادند و حتی به طور پنهانی کار اورهال را انجام می‌دادند اما امروز ما توربین و کمپرسور اورسین را با اتکا به نیروهای داخلی انجام دادیم.

مدیرعامل پتروشیمی شازند تاکید کرد: مهم این است که برنامه‌ریزی  و اعتماد به نفش داشته باشیم توربین الفین یکی از پیچیدیه‌ترین تجهیزات پتروشیمی است که بسیار ارزشمند است کارشناسان داخلی این تجهیزات را تعمیر و تامین می‌کنند.

وی ادامه داد: توربین واحد الفین 14 سال پیش اورهال شده اما خوشبختانه امسال با توجه به برنامه‌ریزی یک سال گذشته ما توانستیم طی مدت یک ماه اورهال را انجام دهیم حتی چند ساعت هم کار اضافه انجام نشد و کاملا بر مبنای پلن پیش رفتیم.

ولدخانی خاطرنشان کرد: علاوه بر توربین کمپرسور به دانش فنی جدیدی در اورهال دست یافتیم که چگونه برنامه‌ریزی کنیم که در مدت مشخص پروژه به سامان برسد.

وی گفت: در این پروژه اورهال هفت هزار نیرو شرکت کردند که در تمام مدت حادثه‌ای نداشته است.

وی با بیان اینکه اکنون این اعتماد به نفس به وجود آمده که تمامی تجهیزات توسط همکاران خودمان و با کمک پیمانکاران داخلی صورت بگیرد افزود: بسیاری از قطعات بدون دخالت خارجی‌ها، تعمیر و تجهیز و نصب شده‌اند. در این اقدام 3800 ولو و تجهیزات که پیچیدگی خاصی داشتند تماما تعمیر و نصب شدند.

وی یادآور شد: در تمام عمر پتروشیمی شازند برای اولین بار است که واحد PP و اولفین شش روز پس از شروع اورهال در مدار سرویس بوده است و این یکی از رسالت‌های ما بود که سرویس‌دهی توسط نیروهای انسانی داخلی تحقق یابد.

مدیرعامل پتروشیمی شازند با بیان اینکه ما آمادگی داریم که تعمیر و تجهیز و ساخت دیگر پتروشیمی‌ها را انجام دهیم گفت: صد قطعه اساسی که باید در تجهیزات استفاده شود اسکن شده، نقشه فنی فراهم شده و اکنون نیازی به واردات آنها نداریم.

وی تاکید کرد: مجموعا به 900 قطعه نیاز داریم که در حال حاضر از این تعداد 600 قطعه داخلی‌سازی شده‌اند. این تماما به این دلیل است که باید به خودمان باور داشته باشیم و در کنار آن ریسک‌ها را نیز بپذیریم.

ولدخانی با اعلام اینکه پتروشیمی شازند سال گذشته 400 میلیون دلار ارز وارد کشور کرده و سیستم نیما عرضه کرده است گفت: در شرایط بد سال گذشته که حتی برای حمل محصولات شیمیایی از مسیر کشتی با مشکل مواجه بودیم ما با برنامه‌ریزی دقیق این میزان ارز را وارد کشور کردیم. علاوه بر ارزآوری صادراتی 70 درصد نیز صرفه‌جویی ارزی بابت تعمیر و تجهیز داشتیم.

ادامه دارد...

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ارز پتروشیمی دلار کشتی یورو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۵۵۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدام بانک ملی ایران در واگذاری پتروشیمی شازند بسیار ارزشمند است

به گزارش «تابناک» به نقل از وابط عمومی بانک ملی ایران؛ محمد رضا پور ابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در پاسخ به نقش و جایگاه بورس و بازار سرمایه در تحقق شعار سال مبنی بر « جهش تولید با مشارکت مردم» به خبرنگار روابط عمومی بانک ملی ایران گفت: مقام معظم رهبری در انتخاب شعار امسال علاوه بر اهمیت جهش تولید، به مشارکت مردم نیز اشاره داشتند و آنچه که در مشارکت مردم می تواند رقم بخورد بخش اعظمی از آن بازار سرمایه کشور است کما‌اینکه سهام عدالت را از طریق بازار سرمایه کشور با رویکرد مشارکت عمومی تبدیل کردیم.

پور ابراهیمی اذعان کرد: شاید تنها کشوری در منطقه هستیم که این تعداد از توده های مردم در بازار سرمایه به صورت مستقیم و غیر مستقیم حضور دارند.

وی با بیان نگرانی‌های مردم بابت سرانجام دارایی های دولت گفت: بعضاً اصطلاحاتی شنیده می‌شود که دارایی‌های دولت را به تاراج برده‌اند و بخش خصوصی آنها را ارزان خریده است؛ اینها دغدغه‌های مردم هست و اگر ما می‌خواهیم مشارکت را افزایش دهیم به دلیل شرایطی که در کشور وجود دارد باید این نگرانی‌ها را برطرف کنیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس یازدهم ادامه داد: وقتی ما توده‌های مردم را در قالب شرکت سهامی عام یا تعاونی‌های سهامی که می‌توانند در بازار سرمایه پذیرفته شوند شریک می‌کنیم، این دغدغه به تاراج بردن به مراتب کمتر می شود چرا که خیر آن به توده‌ها می‌رسد و هر میزان سهمی که به آنها اختصاص داده شود شفاف و مردمی است و کسی نمی‌تواند مدعی شود که آن را به یک شخص داده‌اید.

نماینده مردم کرمان و راور با بیان اینکه ظرفیت بازار سرمایه اساساً در جهت تجهیز منابع از طریق ورود افراد به صورت سرمایه گذاری خرد است؛ تصریح کرد: هنر این است که این اقدامات منجر به تغییر بزرگ اقتصادی شود. 

وی ماهیت بازار سرمایه را بسیار مهم دانست و افزود: برای تمام این مسائل ابتدا لازم و ضروری است که ما ذائقه مردم را که در بازار سرمایه مدتهاست تلخ شده، شیرین کنیم. اگر ذائقه شیرین شود مردم به سمت بازار سرمایه خواهند آمد. این بازار از سال 84 دارای قوانینی بوده که در سال‌های بعدی نیز مورد تایید بوده است اما به دلیل عملکردی که خوب نبوده اکنون ما شاهد یک نگاه منفی هستیم که با اقدامات به موقع و موثر دولت می‌توانیم این نگاه را تغییر داده و شاهد افزایش مشارکت مردم از طریق ظرفیت‌های بازار سرمایه باشیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در واکنش به واگذاری بیش از 50 درصد سهم پتروشیمی شازند از سوی بانک ملی ایران به شرکت شتران که 70 درصد آن مردمی است و حدود 47 میلیون ایرانی در آن سهم دارند، در راستای خروج بانک‌ها از بنگاه‌داری‌ گفت: این اقدام بانک ملی ایران بسیار ارزشمند است و هر کاری که بتواند تصدی‌گری دولت به طور مستقیم و غیر مستقیم در اقتصاد را کاهش داده و سهم بخش خصوصیِ واقعی و مردم را افزایش دهد قابل تقدیر است.

 پور ابراهیمی تاکید کرد: در واگذاری‌ها باید دقت کنیم، گاهی این اتفاق رقم می خورد اما باز به شرکتی انتقال پیدا می‌کند که دولت در پشت آن دست داشته و با کمترین سهم بیشترین اعمال قدرت را می‌کند، مانند فرآیندی که در خودرو سازی شاهد آن هستیم. واگذاری‌ها باید به این شرط باشد که شرکت‌ها واقعا خصوصی باشند و یا مردم درآن سهم زیادی را داشته باشند.

دیگر خبرها

  • اعلام قیمت ارزان ترین خودروی برقی/ کاکایی: قرار بود از مونتاژکاریها کم شود/ خودروی برقی، مصرف سوخت کشور را بالا می برد / چرا درباره مافیا آدرس غلط می دهند/ رشد داخلی سازی ارزش افزوده ایجاد می کند
  • آبرسانی به ۵۲۰۰ روستا ظرف دو سال انجام شده است
  • جزییات قیمت ارزهای مبادله ای؛ ثبات دلار و درهم و رشد یورو
  • ثبات دلار و درهم و رشد یورو در معاملات امروز مرکز مبادله
  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است
  • اقدام بانک ملی ایران در واگذاری پتروشیمی شازند بسیار ارزشمند است
  • قیمت دلار و یورو امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد
  • قیمت ارز مرکز مبادله‌ای ۹ اردیبهشت؛ افزایش قیمت دلار و یورو