Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمیسر بودجه اتحادیه اروپا ضمن انتقاد از تعلیق پارلمان انگلیس از طرف "بوریس جانسون" ابراز امیدواری کرد که شورشی دموکراتیک علیه وی شکل گیرد که مانع از پیشبرد اهداف نخست وزیر در برگزیت شود. ۰۹ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۳ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "پاسایر نویه پرسه"، "گونتر اوتینگر"، کمیسر آلمانی اتحادیه اروپا درباره مقاومت علیه رویکرد برگزیت "بوریس جانسون"، نخست وزیر انگلیس ابراز امیدواری کرده و در گفتگویی با هفته نامه "اشپیگل" تاکید کرد که امید من به کسانی است که رویکرد نخست وزیر خود را دنبال نمی کنند و می خواهند برای منافع و رفاه انگلیس مسئولیت خود را ایفا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مجددا از باقی ماندن انگلیس در اتحادیه اروپا حمایت کرده و گفت: من شخصا خواستار باقی ماندن انگلیس در اتحادیه اروپا هستم، اما این سناریو تنها از طریق برگزاری یک همه پرسی دوم و انتخابات مجدد امکان پذیر است.

 وی همچنین انتقاد شدیدی به تصمیم جانسون برای تعلیق پارلمان به منظور پیشبرد رویکرد خود در قبال برگزیت وارد کرده و گفت: من مدت 26 سال در ایالت "بادن- وورتمبرگ"، نماینده پارلمان ایالتی بودم. این مسئله غیر قابل تصور است که پارلمان در این منطقه حدود 5 هفته تعطیل شود.

"اوتینگر" که کمیسر بودجه اتحادیه اروپا است این مسئله را خوب ارزیابی کرد که یک شورش دموکراتیک علیه اقدامات جانسون شکل گیرد. وی با این حال زمان برای تشکیل اکثریت برای بازیابی حقوق پارلمان در این کشور را کم ارزیابی کرد.  

بوریس جانسون: برای رسیدن به توافق برگزیت باید انرژی زیادی صرف کنیمحمایت حزب برگزیت انگلیس از جانسون در مسیر خروج بدون توافقادامه تنش بین بروکسل و لندن بر سر برگزیت

 بوریس جانسون اخیرا طرح تعلیق پارلمان برای پیشبرد اهداف خود در روند برگزیت را به ملکه انگلیس ارائه داده و ملکه نیز با وجود مخالفت های زیاد با این طرح جانسون موافقت کرده است.

برخی منابع آگاه اعلام کردند که دولت بوریس جانسون به دنبال ادامه تعطیلی پارلمان تا 14 اکتبر ( 22 مهر) است تا مانع از تلاش های نمایندگان برای جلوگیری از خروج این کشور از اتحادیه اروپا شود.

بریتانیا قصد دارد رسما 31 اکتبر ( 9 آبان) از اتحادیه اروپا خارج شود. تعطیلات تابستانی پارلمان انگلیس قرار است 2 اکتبر (10 مهر) به پایان برسد و پس از آن نمایندگان احزاب مخالف قصد دارند با تصویب قانونی برگزیت را به تاخیر بیندازند.

برخی رسانه های غربی گزارش دادند که دولت لندن از ملکه انگلیس خواسته است تا جلسات پارلمان را تا 14 اکتبر (22 مهر) تعطیل کند. این اقدام مسیر لازم برای برگزیت بدون توافق را هموار خواهد کرد چرا که نمایندگان پارلمان دیگر فرصت کافی برای تصویب هر قانونی که مانع از خروج انگلیس از اتحادیه اروپا بدون توافق شود، نخواهند داشت.

آبزرور نیز گزارش داده است که جانسون از وزیر دادگستری انگلیس سئوال کرده است که آیا می تواند پارلمان را از 9 سپتامبر یعنی 18 شهریورماه به مدت 5 هفته تعطیل کند تا مانع از مخالفت نمایندگان با برگزیت بدون توافق شود؟

جانسون پیش از این تهدید کرده است که حتی حاضر است پارلمان انگلیس را به حالت تعلیق درآورد تا بتواند مانع از مخالفت نمایندگان پارلمان با برگزیت بدون توافق شود.

بسیاری از نمایندگان پارلمان انگلیس حالا می ترسند که جانسون بخواهد به صورت هدفمند جلوی آن ها را برای جلوگیری از وقوع سناریوی برگزیت نامنظم بگیرد.

این اقدام جانسون واکنش های انتقادی زیادی را به دنبال داشته است.

انتهای پیام/

R31356/P/S8,89/CT10 واژه های کاربردی مرتبط مذاکرات برگزیت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مذاکرات برگزیت مذاکرات برگزیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۵۶۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منع جانسون از شرکت در انتخابات محلی به دلیل نقض قانون

بوریس جانسون، نخست وزیر سابق انگلیس به دلیل نقض قانونی که خودش در دوران زمامداری معرفی کرده بود از رای دادن در انتخابات محلی انگلیس منع شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "دی سایت" آلمان، بوریس جانسون، نخست وزیر سابق انگلیس قانونی را که خودش در انتخابات محلی بریتانیا معرفی کرده بود نادیده گرفت.

به گزارش اسکای نیوز، جانسون در یک مرکز رأی گیری بدون مدرک شناسایی حاضر شد. کارمندان حوزه رای گیری مجبور شدند نخست وزیر سابق را پس از آن که در ابتدا از قوانینی که در زمان حضورش در داونینگ استریت معرفی کرده بود پیروی نکرد به محل رای گیری راه ندهند.

جانسون می خواست رای خود در انتخابات محلی را در آکسفوردشایر جنوبی، جایی که با خانواده اش زندگی می‌کند، به صندوق بیندازد. رای گیری در این منطقه برای انتخاب سمت به اصطلاح پلیس و کمیسر جنایی، یک سمت سیاسی که مسئول نظارت بر مقامات پلیس محلی است، برگزار شد.

سخنگوی جانسون این گزارش را رد نکرد، اما گفت که نخست وزیر سابق رای داده است. بر اساس اطلاعات بی‌بی‌سی، جانسون بعداً با مدارک لازم به حوزه رای‌گیری آمد و رای خود را به صندوق انداخت.

در زمان جانسون، قانون موسوم به انتخابات در سال 2022 علیرغم انتقادهای شدید ارائه شد. این قانون رای دهندگان را ملزم می‌کند که خود را با یک مدرک رسمی مانند گذرنامه یا گواهینامه رانندگی معرفی کنند. به گفته منتقدان، این مقررات علیه افراد فقیرتر و مسن تر و همچنین اعضای اقلیت‌هایی که احتمال کمی برای داشتن کارت شناسایی برای آن ها وجود دارد تبعیض قائل می‌شود.

اکثر شهرداری‌ها می خواهند نتایج انتخابات محلی روز پنج شنبه در انگلیس را در اواخر روز جمعه اعلام کنند. نتایج انتخابات شهردار لندن تا روز شنبه احتمالا اعلام می شود. صادق خان از حزب اپوزیسیون کارگر محبوبیت زیادی در این منطقه دارد.

به طور کلی، شکست محافظه کاران نخست وزیر انگلیس در این انتخابات محلی انتظار می رود. یک سیاستمدار حزب کارگر همچنین رهبری نظرسنجی‌ها را در منطقه تازه تاسیس یورک و یورکشایر شمالی در شمال انگلیس، که حوزه نخست وزیری نیز محسوب می شود، داشت.

کارشناسان معتقدند که نتیجه این انتخابات می تواند بر آینده سیاسی سوناک تأثیر بگذارد. اگر حزب محافظه‌کار وی بیش از 500 کرسی از تقریباً 1000 کرسی را که می‌خواهند در انتخابات شورای محلی از آن دفاع کنند، از دست بدهند، بسیاری از مفسران معتقدند که سوناک ممکن است در درون حزب دچار مشکل شود. سوناک از اکتبر 2022 در سمت نخست وزیری انگلیس فعالیت دارد.

بر اساس نظرسنجی موسسه نظرسنجی یوگو حزب محافظه کار سوناک در حال حاضر 18 درصد آرا را در صورت برگزاری انتخابات سراسری به دست می آورد. خبرگزاری انگلیسی پی ای گزارش داد که این دو درصد دیگر نسبت به ماه آوریل کمتر بود. بر این اساس حزب کارگر انگلیس 44 درصد آراء را از آن خود خواهد کرد.

برای محافظه‌کاران، نتایج این نظرسنجی حتی بدتر از زمان نخست‌وزیری لیز تراس است. تراس با سیاست‌های اقتصادی خود باعث آشفتگی در بازارهای مالی شده بود و تنها پس از 49 روز از سمت خود استعفا داد. سوناک جانشین وی است و حدود یک سال و نیم است که در این سمت بوده است. وی در حالی وعده برگزاری انتخابات پارلمانی در نیمه دوم سال جاری را داده است که حزب محافظه کار شرایط بسیار بدی دارد.

در سال‌های اخیر، درگیری‌های داخلی، محافظه‌کاران را که از سال 2010 در قدرت بودند، تضعیف کرده است. از زمان رای به خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا در سال 2016، پنج نخست وزیر مختلف از جمله سه نخست وزیر بین ژوئیه و اکتبر 2022 در این کشور وجود داشته است.

تمایل شدید محافظه کاران انگلیس برای فاصله گرفتن از سوناکانگلیس پناهجویان را برای اخراج به رواندا دستگیر می‌کند

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • منع جانسون از شرکت در انتخابات محلی به دلیل نقض قانون
  • کمیسیون اتحادیه اروپا علیه فیس‌بوک و اینستاگرام اقدام می‌کند
  • حقوق روسای اتحادیه اروپا چقدر است؟
  • چالش سخت آرسنال برای حفظ یکی از بهترین استعدادهای آکادمی‌اش
  • تهدید اتحادیه راه آهن آلمان علیه دولت
  • شکایت علیه فوتبال: جان فوتبالیست‌ها بی‌اهمیت است
  • بورل و امیرعبداللهیان برای کاهش تنش‌ها در منطقه گفتگو کردند
  • جزئیات تماس تلفنی بورل و امیرعبداللهیان
  • گفت‌وگو بورل و امیرعبداللهیان برای کاهش تنش‌ها در منطقه
  • اقدام کمیسیون اروپا علیه فیس بوک و اینستاگرام