Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر سید مهدی طباطبایی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: کلید اصلی موفقیت برای کنترل بیماری‌های غیر واگیر مانند سکته های قلبی و مغزی، دیابت، فشار خون و سرطان تغییر سبک زندگی و خودمراقبتی است.

وی ادامه داد: مردم باید بیاموزند که رژیم غذایی حاوی نمک و روغن های اشباع شده کمتر مصرف کنند و کنترل دقیق قند خون هم به طور مستقیم و هم غیرمستقیم نقش مهمی در پیشگیری از بیماری های عروقی می تواند داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تاکید کرد: پیاده‏ روی، دوچرخه سواری، دویدن آرام و فعالیت‌های بدنی اثر مفیدی بر سلامت قلب می گذارند و توصیه می شود که روزانه ۳۰ دقیقه این فعالیت ها انجام شود.

وی گفت: درد یا ناراحتی در قفسه سینه، درد یا ناراحتی در بازوها، شانه چپ، آرنج، فک یا پشت از علائم بیماری قلبی به ویژه سکته بوده و فرد ممکن است دچار تنگی نفس، احساس استفراغ، سرگیجه و ضعف، عرق سرد و رنگ پریده شود.

طباطبایی با اشاره  به اهمیت مبارزه با بیماری تب کریمه کنگو اظهار داشت: سال گذشته ۲۰ درصد از موارد تب کریمه کنگوی کشور مربوط به سیستان وبلوچستان بوده که قاچاق و نقل و انتقال غیر مجاز دام، عدم رعایت شرایط قرنطینه، وضعیت نامناسب محل نگهداری و شرایط نامناسب ذبح و عرضه از دلائل اصلی آن محسوب می شد.
وی تاکید کرد: مردم سیستان و بلوچستان برای حفظ سلامت خود و ایجاد تحول در نظام توزیع، گوشت قرمز مورد نیاز خود را از شبکه مجاز و بهداشتی توزیع و قصابی های سطح شهر تهیه کنند.

۷۳۱۶**۳۲۱۳
 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سکته قلبی سیستان و بلوچستان بهداشت و درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۵۷۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محروم‌ ترین و برخوردارترین استان‌ های کشور کدامند؟

 استان سیستان وبلوچستان با اختلاف بسیار بالایی، محروم‌ترین استان ایران شناخته شده است.   به گزارش روزنامه اعتماد، مرکز پژوهش‌های مجلس تصویری از محرومیت در استان‌های کشور را ترسیم کرده است.     در بخشی از این گزارش می‌خوانید؛  مرکز پژوهش‌های مجلس با استفاده از شاخص فقر چندبعدی جهانی و با استفاده از داده‌های پرسشنامه درآمد و هزینه خانوار در سال 1401 تصویری از وضعیت موجود محرومیت در کشور ارایه کرده که بر مبنای آن، استان سیستان وبلوچستان با اختلاف بسیار بالایی، محروم‌ترین استان ایران شناخته شده است.   پس از سیستان و بلوچستان، استان‌های کرمان و خراسان جنوبی بیشترین درصد محرومیت را داشته‌اند و سمنان، اصفهان و قزوین کمترین درصد محرومیت در بین خانوارها را دارا هستند.   مطابق این رتبه‌بندی از وضعیت محرومیت در کشور نزدیک به 30 درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان در محرومیت به سر می‌برند که در مقایسه با سایر استان‌ها، عدد بسیار بالایی است. چرا که مثلا اختلاف سطح محرومیت سیستان و بلوچستان با استانی مانند تهران 28 درصد است!  کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • فیلم| وضعیت بیماری مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • آب شرب ۹۰ درصد روستا‌های سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • جوجه ریزی در مرغداری سیستان و بلوچستان ۱۷ درصد افزایش یافت
  • آغاز رقابت نوبت اول کنکور سراسری در سیستان و بلوچستان
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • محروم‌ ترین و برخوردارترین استان‌ های کشور کدامند؟
  • پیشرفت فیزیکی مسکن ملی سیستان و بلوچستان به ۵۰ درصد رسید
  • دیدار مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرزند شهید مبارزی