Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا غلامرضا شریعتی شنبه شب در نشست ستاد اربعین حسینی در سالن اجتماعات منطقه آزاد اروند در مرز شلمچه خدمت رسانی به زائران امام حسین (ع) در اجتماع بزرگ اربعین را افتخاری ارزشمندی دانست و گفت: به لطف الهی در چند سال اخیر همایش اربعین حسینی در خوزستان با نظم و ترتیب و تدابیر خوبی برگزار شده  و این افتخاری است که مردم خوزستان افتخار میزبانی آنرا دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: اربعین امسال با رایگان شدن روادید قطعا جمعیت زایر بیشتری نسبت به سالهای گذشته راهی کربلای معلا خواهند شد لذا افزایش ظرفیت ها به خصوص تقویت دکل های مخابراتی، گیت های ورود و خروج زائران و اتباع خارجی، امکانات بهداشتی ، دفع فاضلاب، افزایش ظرفیت پارکینگ خودروها و جاده ها لازم و ضروری است.

شریعتی افزود: از سازمان منطقه آزاد اروند انتظار داریم همانطوری که در سال های گذشته به زائران خدمات رسانی کردند امسال نیز بیش از گذشته برای خدمات رسانی برنامه ریزی کنند.

وی بر رفع نواقص و کمبودها در مرز شلمچه تاکید کرد و گفت: باید تلاش شود نواقص و کمبودها در گذرگاه مرزی شلمچه برطرف شوند چرا که شلمچه همواره بهترین گذرگاه مرزی کشور در ایام اربعین بوده است.

شریعتی با بیان اینکه گذرگاه مرزی چذابه نیز نیاز به توسعه زیرساخت ها دارد بیان داشت: برای تامین آب بسته بندی مورد نیاز ستاد عتبات عالیات هیچ گونه کمبود و نگرانی وجود ندارد و امید است با برنامه ریزی مناسب آب مورد نیاز تامین شود.

معاون استاندار و فرماندار ویژه خرمشهر نیز از توسعه ۳۰ هکتاری پارکینگ شلمچه خبر داد و گفت: درحال حاضر علاوه بر تکمیل ۶۰ هکتار پارکینگ شلمچه محل فرود بالگردهای امداد و نجات نیز جانمایی شده است.

کورش مودت اظهار داشت: تمهیدات لازم برای خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی در مرز شلمچه اعم از تامین سوخت ماشین آلات، توسعه شبکه برق و روشنایی همچنین تامین آب آشامیدنی پیش بینی شده است.

وی افزود: از آنجا که سهمیه آب خرمشهر از طرح آبرسانی غدیر کاهش یافته قطعا با افت فشار در پایان خط انتقال آب تا شلمچه مواجه خواهیم بود لذا انتظار می رود سهمیه آب خرمشهر از طرح غدیر در ایام اربعین به ۹۰ هزار متر مکعب در روز افزایش یابد.

نماینده ولی فقیه خوزستان نیز در این نشست بر ایجاد زیرساخت های اربعین در مرز شلمچه تاکید کرد و گفت: اربعین امسال با حذف روادید میزبان خیل عظیمی از زایران اربعین در خوزستان خواهیم بود لذا دستگاههای خدمات رسان باید نسبت به ایجاد زیرساخت های لازم توجه ویژه داشته باشند.

حجت الاسلام عبدالنبی موسوی فرد ساماندهی موتورهای سه چرخه در گذرگاه مرزی شلمچه را خواستار شد و گفت: برخی از این موتورسیکلت ها برای زایران ایجاد ناامنی می کنند لذا باید قبل از اربعین ساماندهی شوند.

وی افزایش دوربرگردان در مسیر جاده شلمچه تا پل نو و تامین روشنایی در این مسیر را ضروری دانست.

فرماندار آبادان نیز از آمادگی دستگاههای خدمات رسان این شهر برای خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی در مرز شلمچه خبر داد و گفت: از ۲۵ شهریورماه ۱۲۰ موکب از آبادان برای خدمت رسانی به زایران اربعین در مسیر ۱۵ کیلومتری خرمشهر تا مرز شلمچه برپا می شوند.

سیدزین العابدین موسوی افزود: انتظار داریم اداره صنعت، معدن و تجارت سهمیه مورد نیاز مواکب آبادان را تامین کند.

مسئول انتظامی ستاد اربعین در مرز شلمچه نیز گفت: اربعین امسال نسبت به سال های گذشته تجربه جدیدی است چرا که پیش بینی می شود برخی زایران بدون گذرنامه راهی مناطق مرزی شوند.

سرهنگ علی اکبر سقایی افزود: امسال ظرفیت یگان های ویژه ۲ برابر اعلام شده و قطعا علاوه بر ایجاد سایبان در گیت های ورود و خروج محل اسکان این نیروها باید تامین شود.

وی پهنای باند ارتباطی برای فعالیت گیت های تردد زائران را ضروری خواند و گفت: برای صدور کارت شناسایی برای کاربران، خودروها و موکب داران باید دقت بیشتری کرد و تمامی مشخصات افراد در کارت شناسایی آنان قید شود.

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان در این نشست گفت: ۲ قرارگاه چذابه و شلمچه باید با هماهنگی بیشتری و مدیریت واحد به زائران خدمات رسانی کرد.

علی حسین حسین زاده افزود: در مراسم اربعین در کنار ایجاد زیرساخت ها باید کارهای فرهنگی نیز دنبال شود.

در پایان این نشست مقرر شد برای تامین آب پایانه شلمچه و جلوگیری از افت فشار آب روزانه ۱۲۰ هزار متر مکعب آب به تصفیه خانه خرمشهر از طرح آبرسانی غدیر پمپاژ شود.

همچنین علاوه بر توسعه ۳۰ هکتار پارکینگ شلمچه، تامین روشنایی مسیر تردد زائران، ۲۴ چشمه سرویس بهداشتی سیار، سایبان از مسیر ورودی تا پایانه مرز شلمچه از موارد مهم مورد تاکید ستاد اربعین استان خوزستان بود.

در اربعین پارسال بیش از ۵۳۵ هزار زائر ایرانی و خارجی از مرز شلمچه تردد کردند که از این تعداد ۳۹۶ هزار و ۶۷۲ زائر ایرانی و ۱۳۸ هزار و ۴۷۰ نفر زائر خارجی بودند.

چذابه در فاصله ۱۱۰ کیلومتری شمال غرب اهواز و شلمچه در ۱۵ کیلومتری غرب خرمشهر ۲ گذرگاه مرزی استان خوزستان برای تردد زائران اربعین حسینی می باشد.

 به گزارش ایرنا بر اساس تقویم رسمی جمهوری اسلامی ایران، ۲۷ مهرماه ۱۳۹۸ مطابق با بیستم صفر روز اربعین حسینی است.

حرکت تدریجی کاروان‌های اربعین حسینی به سمت ۲ گذرگاه بین المللی چذابه و شلمچه در استان خوزستان از هفتم مهرماه (اول صفر) شروع می‌شود.

 ۷۱۰۰/۶۰۶۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خرمشهر خوزستان مرز شلمچه اربعین ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۶۲۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمزه کازرونی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فعال در صنعت پتروشیمی در خصوص فعالیت های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری سازی کنیم.

کازرونی اضافه کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری های توسعه یافته در این شرکت دانش بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آن‌ها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست‌ ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • ارز مسافرتی برای زائران اربعین پیش بینی شده است
  • توافق با عراق برروی بیش از ۵۰ محور درخصوص ایام اربعین
  • ارز مسافرتی زائران اربعین پیش بینی شده است
  • ۲۲ وسیله ضروری برای زائران حج تمتع
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • کمک ۳۴۰ میلیارد ریالی خیرین البرزی در طرح پنجره‌های امید
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد