Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی برنا؛  «معصومه ابتکار» به خبرهای منتشر شده از حجت الاسلام و المسلمین «سید ابراهیم رئیسی» رییس قوه قضاییه که عنوان شده لایحه تامین امنیت زنان تا ۱۵ شهریور برای تصویب در مجلس شورای اسلامی به دولت ارائه می‌شود، اشاره کرد و افزود: رفع خشونت یکی از محورهای اصلی کار معاونت امور زنان و خانواده است که در نخستین سطح پیگیری به موضوع خشونت در سطح قوانین پرداختیم، موضوعی که در لایحه منع خشونت علیه زنان و تامین امنیت آنان با جدیت بسیار زیادی پیگیری کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: پیش از این لوایح مذکور به طور جدی در نشست ها و برنامه های مشترک با قوه قضاییه بررسی شد تا جنبه های قضایی ارجاع شده به این قوه تایید شود و کماکان منتظر و امیدواریم با وعده هایی که آقای رییسی داده اند هرچه سریعتر این لایحه تایید شود و اجرایی شود.

این مقام مسئول یادآور شد: دومین موضوع مورد پیگیری ما، لایحه حمایت از حقوق کودکان و نوجوانان است که خوشبختانه با پیگیری ها از خواب زمستانی در کمیسیون قضایی مجلس بیدار شد و با تقاضای اولویت دولت دوازدهم، در صحن مجلس شورای اسلامی بررسی و تصویب شد.

وی با بیان این که لوایح در حال حاضر در رفت و برگشت میان شورای نگهبان و کمیسیون قضایی مجلس است که طبق آخرین خبرها، اصلاحات لازم توسط کمیسیون انجام شده و منتظر مهر تایید نهایی شورای نگهبان است تا  دولت آن را به عنوان قانون ابلاغ کند، تاکید کرد: دولت آمادگی اجرای کامل این قانون را دارد چرا که به موضوع خشونت علیه زنان و کودکان به شدت حساس است.

همراهی و تقدیر معاونت از سازمان های فعال در رفع خشونت

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده در بخشی دیگر از این گفت و گو به همکاری های این معاونت با اورژانس اجتماعی و سازمان بهزیستی اشاره کرد و گفت: سطح دوم تلاش های ما، حمایت از سازمان ها و تشکیلاتی بوده که در موضوع خشونت علیه زنان و کودکان مداخله موثر داشتند. سازمان هایی همچون اورژانس اجتماعی، خط تلفن ۱۲۳ و همینطور خط تلفن مشاور که ورود کننده و ارایه دهنده خدمات به پرونده هایی هستند که به طور مستقیم به موضوع خشونت خانگی پرداخته است.

 وی ادامه داد: معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در ۲ دوره از زحمات کارشناسان اورژانس اجتماعی تقدیر و قدردانی کرده است چرا که معتقدیم تقدیر و تشکر آن هم از سوی ارگانی دیگر غیر از سازمان بهزیستی باعث افزایش توانمندی و علاقه به ادامه کار می شود.

ابتکار ضمن یادآوری برگزاری نخستین دوره خودمراقبتی برای کارشناسان اورژانس اجتماعی، خاطرنشان کرد: این دوره که در جهت توان افزایی کارشناسان این سازمان برگزار شد بسیار مورد استقبال قرار گرفته است و معاونت اعلام آمادگی می کند که این دوره ها را برای آنان تکرار کند چرا که کارشناسان اورژانس اجتماعی هم متقاضی تبدیل وضعیت هستند و مشکلاتی را از نظر موقعیت کاری و شغلی دارند.

طرح های معاونت برای زنان حاشیه نشین در جهت توانمندی آنان است

ابتکار به معرفی طرح های معاونت به طور خاص برای زنان حاشیه نشین اشاره کرد و خاطرنشان کرد: در حال حاضر، طرحی در مورد زنان سرپرست خانوار و توان افزایی اقتصادی آنان در مناطق حاشیه شهرها در حال اجرا است که این طرح میان معاونت امور زنان و خانواده  با وزارت تعاون، کارو رفاه اجتماعی و وزارت کشور و سازمان های مردم نهاد فعال در این حوزه به صورت مشترک اجرا می شود.

وی ادامه داد: توان افزایی اجتماعی زنان مناطق حاشیه نشین هم همواره مدنظر بوده است که در مورد آن طرح هایی برای ارتقای تاب آوری اجتماعی زنان مناطق حاشیه با همکاری وزارت کشور در حال اجرا است که آن طرح هم اهمیت زیادی دارد و نتایج خوبی را در زمینه ارتقای تاب آوری زنان خواهیم داشت.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تامین امنیت خانواده رییس جمهوری زنان کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۶۵۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین سبد غذایی مردم با رویکردی عقلانی/ نمره ۲۰ دولتمردان در اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی

به گزارش قدس آنلاین، یکی از رویکردها و اهداف اصلی دولت سیزدهم از زمانی که ارز ترجیحی حذف شد تمرکز بر روی نحوه تامین سبد غذایی مردم و به خصوص اقشار ضعیف جامعه بود تا فشاری در زمینه تامین نیازهای غذایی و خوراکی بر مردم وارد نشود.

بدنه اقتصادی دولت سیزدهم با یک تدبیر ویژه و خرد جمعی طرح کالابرگ الکترونیکی را طراحی و اجرایی کرد تا فشار کمتری به مردم به خصوص دهک های پایین جامعه در جهت تامین نیازهای غذایی وارد شود.

در این طرح جامع و البته هوشمندانه دولت سعی کرد تا از طریق یارانه ها سبد غذایی مورد نیاز مردم را در حد قابل قبولی تامین کند از این رو با اختصاص این طرح به دهک‌های مختلف جامعه شیوه جدیدی را در تامین نیازهای غذایی مردم ابداع کرد.

در طرح کالابرگ الکترونیکی برای همه یارانه‌بگیران اعتبار کالابرگ الکترون یک ماه زودتر از یارانه نقدی شارژ می‌شود که افراد می‌توانند با کارت بانکی سرپرست خانوار ۱۱ قلم کالای مورد نظر شامل مرغ، تخم‌مرغ، گوشت منجمد، قند و شکر، روغن، ماست، شیر، پنیر، ماکارونی و حبوبات را خریداری کنند.

طبق اطلاعات مندرج در پایگاه اطلاع رسانی دولت در طرح کالابرگ الکترونیکی  ۷ دهک از افراد جامعه تحت پوشش قرار دارند و هدف دولت از اجرای طرح کالا برگ الکترونیکی این است که مواد مغذی موردنیاز در ۱۱ قلم کالای سبد مدنظر کالابرگ الکترونیکی به جامعه هدف برسد و دهک های کم‌درآمد از نظر تغذیه شامل پروتئین، ویتامین و ریزمغذی‌ها مشکلی پیدا نکند.

گفتنی است طبق آمارها و گزارش ‌های منتشر شده دولتمردان و تیم اجرایی طرح کالابرگ الکترونیکی نمره قابل قبولی را از مردم در جهت اجرای این طرح کسب کرده است روندی که زمزمه‌های ادامه این طرح را قوت می بخشد در حالیکه که دولتمردان هنوز درباره این موضوع اظهارنظر شفاف و صریح نداشتند.

بدون شک تامین سبد غذایی مردم به خصوص اقشار کم‌درآمد و ضعیف یکی از مهم‌ترین اهداف تمامی دولت‌ها در کشورهای مختلف از جمله جمهوری اسلامی ایران است که این مهم با درایت هوشمندانه مسئولان کشورمان به بهترین شکل ممکن و بارعایت تمام پروتکل‌ها و اصول اقتصادی اجرایی شده که این روند قابل تقدیر است و امیدواریم به بهترین شکل ممکن تداوم یابد.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • وزیر کار: مانع‌زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • وزیر کار: مانع زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • پرداخت ۷۲۴ میلیاردی مستمری تامین اجتماعی آران و بیدگل
  • تامین سبد غذایی مردم با رویکردی عقلانی/ نمره ۲۰ دولتمردان در اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی
  • اجرای طرح «هر کلاس یک قفسه کتاب» در خوزستان
  • سرنوشت لایحه امنیت شغلی به کجا ختم شد؟
  • لزوم جبران تأخیر ایجاد شده در اجرای سیاست‌های تامین اجتماعی
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • لایحه پیشنهادی امنیت شغلی کارگران به کجا رسید؟