Web Analytics Made Easy - Statcounter

فوربس نوشت: با افزایش مجدد تعرفه‌ها در روز اول سپتامبر (یکشنبه)، احتمالا شاهد افزایش جنگ تجاری بین چین و آمریکا خواهیم بود. اثرات این جنگ بر روی صنعت گردشگری بسیار محسوس است.

به گزارش عصر ایران به نقل از "یاهو فایننس"، کاهش گردشگران چینی در آمریکا در سال گذشته میلادی قابل لمس بوده و اثرات خود روی توریسم این کشور را نشان داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توریست‌های چینی در آمریکا/دیلی میل

گردشگران چینی با بیش از 150 میلیون سفر خود در سال 2018، حدود277 میلیارد دلار خرج کردند. بیش از 36 میلیارد دلار (13 درصد) از این مبلغ در آمریکا هزینه شده و گردشگران چینی این هزینه‌ را صرف دیدن"هاوایی" در اقیانوس آرام، "هالی‌وود" –شمال غربی لس‌آنجلس- و دیگر مقاصد بزرگ گردشگری در آمریکا کرده‌اند.

 پس از آغاز جنگ تجاری آمریکا و چین،  گردشگری چین به مقصد آمریکا حدود 8 درصد کاهش یافت و این روند به دلیل فشارهای ژئوپلیتیک، دلار قوی و جذابیت‌های فریبنده دیگر نقاط جهان ادامه دارد.

روند کنونی می‌تواند برای اقتصاد گردشگری آمریکا بسیار مضر باشد.  زیرا در حال حاضر آمریکایی‌ها برای پرداخت بدهی‌های بانکی پس‌انداز را در پیش گرفته و از سفرهای داخلی نیز کاسته‌اند.

تعداد گردشگران چینی در آمریکا بین ماه‌های ژانویه تا می هر سال

بین سال‌های 2011- 2019 بر حسب میلیون نفر

پس از اعمال تعرفه‌‌های سنگین روی کالاهای چینی در ماه مارس 2018، ارزش دلار افزایش یافت و همین موضوع سفر چینی‌ها به آمریکا را سخت‌تر کرد.

مقامات چینی نیز برای منصرف کردن مردم این کشور از سفر به آمریکا هرچه در توان داشتند، انجام دادند. آنها در ماه ژوئن در صدرور مشاوره سفر از "شلیک‌های دسته جمعی، سرقت و دزدی‌های فراوان" در آمریکا سخن گفتند.

نرخ مبادله یوان چین/ دلار آمریکا

یان شانگ، سخنگوی وزارت خارجه چین نیز در ماه ژوئن گفت: آزار و اذیت شهروندان چینی که قصد سفر قانونی به آمریکا را دارند به نگرانی بزرگی برای این نهاد تبدیل شده است.

با وجود تلاش‌های بازدارنده مقامات چین در سفر مردم به آمریکا، مردم در فضای مجازی سخنان مقامات را مسخره کرده و از سفرهای آمریکایی خانواده مقامات گفتند.

سوالات در باره ویزا نیز بسیار زیاد است. گردشگران چینی خواهان ورود به آمریکا، مجبور به دریافت ویزای B (ویزای بازدید تجاری) از این کشور هستند. در سال گذشته 17 درصد از متقاضیان سفر به آمریکا با وجود پرداخت 160 دلار، از سوی مراجع بررسی رد شده‌اند. روند افزایش رد ویزای چینی‌ها در سال گذشته به بیشترین میزان خود  پس از سال 2013 رسیده است.

کاهش سالانه شمار چینی‌های ورودی به چین/ بر حسب نوع ویزا

رنگ صورتی ویزای کار، رنگ آبی ویزای سیاحتی و رنگ بنفش ویزای تحصیلی است

از طرفی کشورهای دیگر درهای خود را به روی گردشگران چینی گشوده و تلاش دارند از ظرفیت‌های مالی آنها استفاده کنند. به عنوان مثال تایلند ورود بدون ویزا و شناور را برای گردشگران چینی در نظر گرفته است. امارات متحده عربی، فیجی و مراکش هم اقدامات مشابهی را برای جذب مردم چین پیش می‌برند.

آژانس مسافرتی بزرگ "سی‌تریپ" در شانگ‌های نیز اعلام کرد که میزان درخواست سفر برای کشورهای شمال آفریقا از سال 2016 تا کنون به شدت افزایش یافته است.

میزان رد توریست‌های چینی از سوی آمریکا/ این آمار به بیشترین میزان خود پس از سال 2013 رسیده است

در حال حاضر و با احتمال رد یک ششم از متقاضیان چینی ویزای آمریکا، چینی‌ها قادر به گذراندن تعطیلات خود در سواحل باربادوس در نزدیکی شمال شرق ونزوئلا یا هاوایی هستند.

اگر گردشگران چین موفق به اخذ ویزای آمریکا نشوند، می‌توانند در نقاط دیگر جهان با قیمتی ارزانتر از امکانات بیشتری بهره ببرند. رشد سفرهای خارجی چینی‌ها  در سال 2018 افزایش 5.5 درصدی را نشان می‌دهد و تا کنون ثبات خود را حفظ کرده است.

افزایش قدرت پاسپورت چینی در جهان

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: جنگ تجاری چین آمریکا گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۶۵۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلینکن خطاب به نتانیاهو: عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود

آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش الجزیره، تارنمای آکسیوس گزارش داد که بلینکن به نتانیاهو اطلاع داده است که عملیات نظامی احتمالی در رفح در جنوب نوار غزه با مخالفت واشنگتن مواجه خواهد شد و بر روابط ایالات متحده و رژیم صهیونیستی تأثیر منفی خواهد گذاشت.

در همین رابطه آکسیوس پیش‌تر به نقل از ۲ مقام رژیم صهیونیستی خبر داده است که دولت جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا، هفته گذشته ارسال یک محموله مهمات ساخت ایالات متحده به این رژیم را به تعویق انداخته است.

مقامات رژیم صهیونیستی به آکسیوس گفته‌اند که این موضوع نگرانی‌های جدی در میان مقامات اسرائیل به وجود آورده و آن‌ها را به تکاپو انداخته است تا از دلیل جلوگیری از ارسال این محموله مطلع شوند.

طبق این گزارش، کاخ سفید از اظهار نظر در این باره خودداری کرده است و وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون)، وزارت خارجه آمریکا و دفتر نخست وزیر رژیم اسرائیل نیز به پرسش‌ها در این باره پاسخ نداده‌اند.

این گزارش خاطرنشان می‌کند که بایدن با انتقاد شدیدی در میان آمریکایی‌هایی که مخالف حمایت وی از رژیم اسرائیل هستند، روبه‌رو است. در همین حال دولت بایدن در ماه فوریه (بهمن/اسفند) از اسرائیل خواست تا تضمین دهد که نیروهایش در غزه از تسلیحات ساخت ایالات متحده مطابق با قوانین بین‌المللی استفاده کنند. اسرائیل در ماه مارس (اسفند/فروردین) یک تضمین‌نامه را امضا و ارائه کرد.

 تارنمای «هیل» به تازگی با اشاره به اعتراضات دانشجویان آمریکایی علیه جنگ غزه و کمک ۲۶ میلیارد دلاری جدید برای رژیم اسرائیل که در کنگره ایالات متحده تصویب شد، نوشت: رئیس جمهور آمریکا این قانون را در بحبوحه تشدید بحران انسانی در غزه و حمله قریب الوقوع اسرائیل به شهر رفح، جایی که بیش از یک میلیون غیرنظامی فلسطینی آنجا پناه گرفته‌اند، امضا کرد.

بر اساس این گزارش، منتقدان سیاست متداول ایالات متحده در قبال اسرائیل، از بایدن خواسته‌اند که از تمایل اسرائیل به سلاح‌های آمریکایی به عنوان اهرم فشار (علیه این رژیم) برای کاهش رنج مردم غزه استفاده کند، جایی که بیش از ۳۴ هزار فلسطینی در طول حدود هفت ماه جنگ جان خود را از دست داده‌اند.

از سوی دیگر، بیش از ۵۰ عضو دموکرات کنگره آمریکا به تازگی در نامه‌ای به رئیس‌جمهور این کشور درباره تداوم حمایت تسلیحاتی واشنگتن از تل‌آویو در آستانه عملیات نظامی رژیم اشغالگر در رفح هشدار داده‌اند.

بایدن هفته گذشته قانون کمک ۹۵ میلیارد دلاری به اوکراین، رژیم اسرائیل و تایوان و ارسال سلاح و تجهیزات نظامی به تل آویو و کی‌یف را امضا کرد و مدعی شد که این قانون جهان را امن‌تر می‌کند.

حمایت از مردم غزه و اعتراض‌ها به سیاست‌های دولت بایدن، این بار از سوی اقشار مختلف دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا آغاز شده است. از زمان شروع اعتراض‌ها به جنگ اسرائیل در غزه با عنوان «جنبش همبستگی با غزه» از دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا و سرایت آن به سایر دانشگاه‌های آمریکا، تاکنون بیش از یک هزار دانشجو دستگیر شده‌اند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • گزینه‌های آمریکا در برابر بلندپروازی‌های اتمی عربستان
  • روسیه: آمریکا در تکاپوی جایگزین‌کردن زلنسکی است
  • ترکیه تجارتش با چین، هند و آفریقا را جایگزین رژیم صهیونیستی می‌کند
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار موشک در منطقه آسیا-اقیانوسیه
  • بلینکن خطاب به نتانیاهو: عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود
  • جایگزین اسکناس کیلویی
  • عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود
  • آتش‌بس یا تقسیم کار واشنگتن و تل‌آویو برای ادامه جنایت‌گری؟
  • کره شمالی: آمریکا و متحدانش به دنبال اجتناب از چارچوب سازمان ملل هستند
  • (ویدئو) اهتزاز پرچم فلسطین در دانشگاه جورج واشنگتن آمریکا