Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از عربستان؛ موزه «حرمین شریفین» مکه در فضایی به مساحت 1200 مترمربع قرار گرفته است. این موزه که «معرض عمارة الحرمين الشريفين» نام دارد در منطقه ام‌الجواد و بر سر راه مسیر قدیمی مکه به جده واقع شده است که کارگاه پرده‌بافی کعبه نیز در کنار آن قرار دارد.

این موزه برخی از نمادها و آثار تاریخی قدیمی را در خود جای داده و این آثار به دلیل بازسازی‌هایی که صورت گرفته است و یا در اثر توسعه حرمین شریفین، از این اماکن مقدس خارج و به این موزه منتقل شده‌اند که در هفت بخش به نمایش درآمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش به برخی از این نمادها و آثار اشاره شده است؛

دستگاه قدیمی ساخت پرده خانه خدا

پرده خانه کعبه برای اولین بار به صورت مکانیزه در کارخانه‌ای در مکه تهیه شد. این پروژه با دستور ملک عبدالعزیز مبنی بر ساختن بنای کارخانه در نزدیکی مسجدالحرام آغاز شد.

ناودان طلا

ستون کعبه

این ستون قدیمی‌ترین اثری است که در موزه مکه قرار دارد و یکی از سه ستون درون کعبه است که در زمان پرده‌داری آل زبیر و قیام مختار ثقفی، در حمله‌ سپاه یزید و در اثر استفاده از منجنیق‌ها سوخت.

درب چاه زمزم

این چاه در نزدیکی مقام ابراهیم و در 18 متری کعبه، در زیرزمین قرار گرفته است.

قاب قدیمی سنگ حجرالاسود

حجرالاسود در رکن شرقی کعبه قرار دارد که این رکن به اسود یا حجری معروف است و به ارتفاع یک متر و نیم از زمین قرار دارد. این سنگ چند بار شکسته و خرد شده است که به همین دلیل ملاطی از چسب ساخته‌ و تکه‌های سنگ را در آن قرار داده‌اند.

شست و شوی خانه کعبه با گلاب

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری ایکنا بین الملل قرآن کعبه خانه خدا مکه عربستان موزه حجرالاسود چاه زمزم ستون سوخته زبیر خلیفه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۶۷۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش روزانه بورس ۵ اردیبهشت؛ رشد ۱۰۶۹ واحدی شاخص کل

به گزارش خبرنگار مهر، شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز چهارشنبه (۵ اردیبهشت) با رشد ۱۰۶۹ واحدی به ۲,۳۰۴,۴۴۸ واحد رسید.

از تغییر شاخص‌های دیگر بورس می‌توان به رشد ۴۶۵۰ واحدی شاخص کل هم‌وزن اشاره کرد.

همچنین حجم معاملات امروز ۱۱.۴ میلیارد سهم بود که طی ۳۴۸,۰۶۸ معامله دادوستد شد و ارزش کل این معاملات نیز به ۷۵,۹۳۷.۷ میلیارد ریال رسید.

ارزش کل بازار بورس نیز بالغ بر ۷۹,۶۰۹,۵۸۵.۲۱۵ میلیارد ریال شد.

امروز فملی، شبندر و فایرا نمادهای سبز پوش بورس بودند که بیشترین اثر را در رشد شاخص کل بورس داشتند. در سوی دیگر نمادهای پارسان، فولاد و کگل از نمادهای قرمز بودند که اثر منفی بر شاخص داشتند.

در فرابورس نیز نمادهای فجهان، شگویا و وسپهر بیشترین اثر افزایشی را بر شاخص داشتند و نمادهای آریا، آریان و ساروج نمادهایی هستند که اثر کاهنده بر شاخص کل فرابورس داشتند.

کد خبر 6087571 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • رشد ۱۰۶۹ واحدی شاخص کل بورس
  • بورس تغییر جهت داد
  • رشد یک‌هزار واحدی شاخص بورس | افزایش ۷۶۳ هزار و ۶۵۶ واحدی شاخص کل
  • گزارش روزانه بورس ۵ اردیبهشت؛ رشد ۱۰۶۹ واحدی شاخص کل
  • رشد ۱۰۶۹ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • انقلاب اسلامی به یک چالش برای استکبار تبدیل شده است
  • ۱۰۰ واردکننده برتر سال ۱۴۰۲ معرفی شدند + فهرست
  • افت ۱۳ هزار واحدی شاخص کل بورس/ شاخص هم‌وزن مثبت ماند
  • فتنه‌های بسیاری را پشت سرگذاشتیم تا به وعده صادق رسیدیم
  • گزارشی از تولد رادیو در ایران؛ از هیاهوی مردم در میدان توپخانه تا نخستین آوازخوانان