Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-26@19:43:31 GMT

دومين همايش گردشگري خوراک در تالش برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۷۰۴۸۰

دومين همايش گردشگري خوراک در تالش برگزار شد

خبرگزاری آریا- دومین همایش گردشگری خوراک با حضور معاون گردشگری گیلان، فرماندار تالش و مسئولان و متصدیان صنعت گردشگری شهرستان‌های تالش، رضوانشهر و ماسال روز پنج شنبه 7 شهریور ماه برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از مرکز روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان گیلان، حمید آذر پور معاون گردشگری گیلان در خصوص این همایش گفت: با توجه به استقبال گسترده فعالان و علاقه‌مندان صنعت گردشگری از اولین همایش علمی گردشگری خوراک لاهیجان و با توجه به ثبت شهر رشت به‌عنوان شهر خلاق خوراک در شبکه جهانی شهرهای خلاق خوراک دومین همایش گردشگری خوراک در پاسخگویی به نیازهای گردشگران در دانشگاه پیام نور تالش برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»
او با اعلام این نکته که گردشگری خوراک، مفهومی است که در آن غذا انگیزه اصلی سفر به شمار رفته و به‌عنوان یکی از عناصر فرهنگی استان شناخته می‌شود، افزود: «این همایش فرصت مناسبی برای معرفی میراث غذایی شهرستان‌های تالش ماسال و رضوانشهر است، نظام غذایی به‌مثابه بخشی از میراث‌فرهنگی جامعه دارای ظرفیت‌های متعددی برای مطرح‌شدن در حوزه گردشگری است.»
آذر پور ادامه داد: «می‌توان نظام غذایی را عنصری از میراث‌فرهنگی اقوام تلقی کرد حال‌آنکه اقبال گردشگران داخلی و خارجی به تناول غذاهای بومی محلی در این مکان‌ها افزایش‌یافته و به‌تدریج خاستگاه مصرف غذاهای ارگانیک روستایی و دست‌پخت‌های سنتی در بین گردشگران پدید آمده است، اما همچنان شاهد آن هستیم که فرصت‌های پنهان گردشگری غذایی نادیده گرفته می‌شود.»
او بیان کرد: «سفره گیلانی در سه شهر مذکور به علت تنوع و تکثر اقوام و فرهنگ‌های مختلف دارای ظرفیت‌های خوبی برای رونق گردشگری در ایام مختلف سال است.»
معاون گردشگری گیلان خاطرنشان کرد: «تبلیغات و اطلاع‌رسانی، ایجاد دفاتر دائمی در کشورهای همسایه و هدف، ارائه لوح فشرده، بروشور و فیلم برای معرفی غذاهای گیلانی، گنجاندن برنامه‌های غذایی در تورهای ورودی توسط دفاتر خدمات مسافرتی و تعیین تاریخ‌های مشخص در فصول بهار و پاییز برای برگزاری همایش‌ها و تورهای غذایی از دیگر راهکارهای لازم برای جذب گردشگر غذایی است.»
او گفت: «این همایش در دو بخش سخنرانی علمی و سفره گیلانی در بخش‌های پیش‌غذا، غذای اصلی و نوشیدنی‌های سنتی بومی و محلی با رویکرد نقش غذاهای محلی و بومی در جذب گردشگران داخلی و خارجی با چشم‌انداز و دستیابی به اهداف گردشگری از طریق معرفی و فرهنگ غذای آداب پذیرایی با نگرش استفاده از غذاهای محلی ارگانیک که در راستای ارتقای سطح آگاهی نگرش و فرهنگ تغذیه سالم در جامعه برگزار شد.»

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دومین همایش گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۷۰۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دومین همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ دبیر علمی همایش بین‌المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس گفت: این همایش به دلیل اهمیت بعد تجاری خلیج فارس، بازرگانی دریایی و حمل و نقل را محور اصلی خود قرار داده است.

حمید اسدپور بیان کرد: ۱۵۰ خلاصه مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده که یک سوم این مقالات برای ارائه در همایش پذیرفته شده است.

وی گفت: موضوع عمده مقالات دریافت شده متمرکز بر بنادر ایران و روابط تجاری ایران با دیگر کشور هاست.

اسدپور با بیان اینکه همایش بین المللی خلیج فارس در دو روز برگزار می‌شود گفت: روز اول، روز علمی همایش است و روز دوم به عنوان روز فرهنگی در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: در روز علمی همایش پژوهشگران داخلی و خارجی به ارائه مقالات می‌پردازند و در روز فرهنگی بازدید از آثار تاریخی استان برنامه ریزی شده است.

دبیر اجرایی همایش هم گفت: برای حضور ۱۰ مهمان خارجی که مقالات ارسالی آنان پذیرفته شده برنامه ریزی شده و قرار است از پژوهشگران کشور‌های عراق، هند، چین، روسیه و بنگلادش میزبانی کنیم.

علی اکبر کیانی افزود: برگزاری مسابقه دو و میدانی، نمایشگاه اسناد تاریخی خلیج فارس و غرفه‌های سنتی از جمله برنامه‌های جانبی این همایش در روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت است.

دیگر خبرها

  • گردشگران جشنواره «گیلاس کن»رشد ۵۰ درصدی داشته است
  • نودل برای کودکان؛ ممنوع!
  • دومین همایش بین‌المللی خلیج فارس دربوشهر برگزار می‌شود
  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبرةالشعرای تبریز
  • یک گردش خوشمزه در نصف‌جهان
  • برگزاری دومین همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس
  • دستورکار قرار گرفتن برگزاری پنج برنامه در حوزه گردشگری خوراک
  • برگزاری جشنواره سماق درآینده نزدیک باحضور گردشگران داخلی وخارجی
  • سراب هنام الشتر؛ چشمه‌ای در دل یک خانه تاریخی
  • سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک