Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حسین زارعی شامگاه یکشنبه در جلسه شورای قضایی گلستان اظهارکرد: ۳۰ درصد پرونده های قضایی به پزشکی قانونی ارجاع می شود و در گلستان جز بخش ژنتیک و DNA سایر بخش ها وجود دارد.

وی با بیان اینکه در بخش آزمایشگاه امکانات آسیب شناسی و سم شناسی گلستان کامل است، افزود: در تجهیزات آزمایشگاهی مشکلی نداریم اما هزینه های نگهداری آنها بالاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زارعی گفت: موارد مختلف مانند، ضرب و جرح ها، حوادث ترافیکی، حواث کار، تحمل کیفر، بررسی وضعیت سلامت روانی، نقص عضو، قصور پزشکی، معاینات اجساد و غیره به پزشکی ارجاع می شود.

وی گفت: در سال گذشته در هشت مرکز استان، ۵۰ هزار و ۸۲۷ مورد کارشناسی معاینات بالینی صورت گرفته که نسبت به سال قبل دو و نیم درصد رشد داشته است.

زارعی بیان کرد: همچنین هزار و ۱۵۵ جسد در سال قبل، مورد معاینه قرار گرفته که عمدتاً در زمره مرگ های غیرطبیعی بوده و نسبت به سال قبل خود، هشت درصد کاهش داشته است.

وی ادامه داد: بیشترین مراجعان سرپایی پزشکی قانونی مربوط به تشکیل پرونده ادعای نزاع، معاینات مجدد ۲۵ درصد و تشکیل پرونده ادعای تصادف ۲۴ درصد است.

زارعی گفت: در سال گذشته، تعداد پرونده کمیسیون ها پزشکی قانونی ۵۲۳ مورد بوده که نسبت به سال قبل ۴۲ مورد رشد داشته است.

وی با بیان این که کمیسیون های تجدید نظر را هم در دستورکار قرار دادیم، اضافه کرد: دوره های تخصصی برای دانشجویان و پزشکان برگزار می کنیم.

زارعی بیان کرد: ۵۰ درصد فضاهای گلستان در شهرستان ها استیجاری بود بنابراین زمین هایی را تملک کرده و پروژه هایی را از محل منابع ملی و استانی شروع کردیم.

وی گفت: همچنین از نرم افزار یکپارچه در سطح استان استفاده کرده و از حالت جزیره ای بیرون آمده ایم.

کد خبر 4708618

منبع: مهر

کلیدواژه: حسین زارعی گرگان پزشکی قانونی هفته دولت بوشهر قزوین شیراز ایلام ماه محرم گرگان شهرکرد یاسوج استانداری سمنان خطبه های نماز جمعه کهگیلویه و بویراحمد اربعین حسینی خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۷۶۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردوی جهادی ۷۰ نفره دانشجویان بسیجی علوم پزشکی گلستان

مسئول رسانه حوزه بسیج دانشجویی امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان گلستان گفت: حدود ۷۰ نفر از دانشجویان بسیجی دانشگاه علوم پزشکی گلستان با حضور در روستای کم‌برخوردار ماهستان علی آباد کتول به اهالی منطقه، خدمات رایگان پزشکی، دندانپزشکی و فرهنگی ارائه کردند.

طا‌ها مصطفی‌لو در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو اظهارکرد: بسیجیان عضو قرارگاه جهادی امام رضا (ع) حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی گلستان با هدف خدمت رسانی به محرومان روستای ماهستان و اسلام آباد فندرسک از توابع علی آباد از روستا‌های محروم استان طی سه مرحله و در سه هفته متوالی عازم این منطقه کم‌برخوردار شدند.

وی افزود: دانشجویان جهادی پس از شناسایی‌های متعدد میدانی و برسی خلأ‌های سلامت، اقدام به انتخاب این منطقه و برگزاری اردو جهادی بزرگ در ماهستان کردند.

مسئول رسانه بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان گلستان افزود: این اردو جهادی از نظر اجرا و مدیریت تماما دانشجویی بود؛ و بیش از ۷۰ نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی، با همراهی تعدادی از اساتید و پزشکان متعهد در عرصه‌های مختلف فرهنگی، پزشکی و دندانپزشکی به مردم خدمت رسانی کردند.

وی ادامه داد: در بخش دندانپزشکی خدمات ترمیمی، Ext، فیشور سیلانت و فلوراید تراپی با اولویت کودکان و مادران باردار انجام شد.

مسئول رسانه بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان گلستان گفت: برای ارائه عادلانه‌تر خدمات، دانشجویان از دو هفته قبل، معاینه اولیه مردم این دو روستا را انجام داده‌اند.

وی ادامه داد: در بخش بهداشت و درمان، با توجه به مشکلات خانه بهداشت روستای ماهستان، خط غربالگری برای برسی و غربالگری عوامل خطر مهم از جمله فشار خون، قند خون و BMI ایجاد شد و علاوه بر پایش بیماری‌های شایع، موارد مورد نیاز را به پزشک ارجاع دادند.

مصطفی‌لو افزود: داروخانه سیار هم از دیگر بخش‌هایی بود که برای خدمت رسانی به مردم ایجاد شد.

وی گفت: برنامه‌های فرهنگی و مذهبی برای کودکان، آموزش موارد بهداشت دهان و دندان به کودکان روستا، توزیع غذا در بین نیازمندان  و رنگ امیزی و زیباسازی حیاط مدرسه  از دیگر فعالیت‌های اعضای این گروه جهادی در منطقه کم‌برخوردار ماهستان علی آباد کتول بود.

 

دیگر خبرها

  • رسیدگی پزشکی قانونی به ۲.۱ میلیون پرونده در سال گذشته
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند
  • جنایت هولناک در ویلای زیبا!
  • نظریه پزشکی قانونی یکی از ارکان اساسی رأی قاضی است
  • کشف جسد بازپرس ویژه مبارزه با زمین‌خواری
  • اردوی جهادی ۷۰ نفره دانشجویان بسیجی علوم پزشکی گلستان
  • ماجرای کشف جسد بازپرس ویژه مبارزه با زمین‌خواری
  • مرگ مشکوک قاضی دادگستری در مازندران | ماجرای کشف جسد بازپرس ویژه مبارزه با زمین‌خواری
  • خواهرکشی ناموسی در مشهد | قتل زن ۲۳ ساله به دست برادر ۱۷ ساله