Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، اسفندیار خزایی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان با بیان اینکه خدمتگزاری برای مردم از وظایف ماست و باید کار‌های منابع طبیعی موجب توسعه، امید بخش و شادی آفرین باشد گفت: خدمتی که به مردم ارائه میکنیم اگر مایه خرسندی وخشنودی مردم شود، رضایت ما را درپی خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل منابع طبیعی استان جنگل را شاهکار خلقت عنوان کرد و از جنگل‌ها و مراتع به عنوان ریه‌های تنفسی شهر‌ها ومحیط‌های زندگی یاد کرد و افزود: منابع طبیعی بسترحیات و توسعه پایداراست وهمه مردم در حفظ آن وظیفه‌مند هستند.

خزائی با بیان اینکه بدون مشارکت مردم حفظ منابع طبیعی امکان پذیر نیست، اظهار کرد: بدون شک مردم مهمترین وموثرترین نقش را درحفاظت ازجنگل‌ها ومراتع برعهده دارندومشارکت مردم در اجرای طرح‌های منابع طبیعی و آبخیزداری از اولویت‌های مهم است و به کارگیری جوامع محلی و تشکل‌های مردم نهاد زیست محیطی ومنابع طبیعی در حفاظت و صیانت از منابع طبیعی باید نهادینه به یک فرهنگ تبدیل شود.

او اظهارکرد: درکشورما اغلب بارش‌ها درفصل‌هایی اتفاق میافتد که نیازی به آن نداریم پس باید بتوانیم با استفاده ازطرح‌های آبخیزداری وآبخوانداری آب را ذخیره کنیم و مانع هدر رفت آن شویم.

خزائی با بیان اینکه آبخیزداری روشی است که میتواند در طول یک حوضه آبخیز سرعت سیلاب را کاهش دهد و نفوذ آب را به زمین بیشترکند، اظهار کرد: احیا وتقویت پوشش گیاهی و ایجاد سد‌هایی با بند‌های کوتاه کارعملیات آبخیزداری وموثرترین راهکاربرای تقویت وتغدیه آب چشمه‌ها وقنوات آبخیزداری است و در سیل‌های اخیر در مناطقی که عملیات آبخیزداری صورت گرفته بود خسارات سیل کاهش قابل محسوسی داشت.

انتهای پیام/ا

مشارکت مردم در حفظ منابع طبیعی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مردم منابع طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۷۸۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۳۷۰ هکتار از اراضی جنگلی مازندران به طبیعت

به گزارش جام جم آنلاین مازندران،موسی مقیمی معاون حفاظت اداره کل منابع‌طبیعی و آبخیزداری مازندران- منطقه ساری  اظهار کرد: در بحث حفاظت طی ۱۲ ماهه سال گذشته طی ۱۱۵فقره انجامدعملیات آزادسازی مساحت ۳۷۰ هکتار از جنگل‌های استان مازندران به طبیعت برگشت.

وی افزود: در بحث رفع تبصره براساس تبصره ذیل ماه ۵۵، ۸۵۶ فقره به مساحت ۲۱۴ هکتار از اراضی جنگلی صورت گرفت.

معاون حفاظت اداره کل منابع‌طبیعی و آبخیزداری مازندران- منطقه ساری با اعلام اینکه کشفیات چوب الات در طول ۱۲ ماهه یک‌هزار و ۵۰۰ فقره بوده است، گفت: در این زمینه خودروهای توقيف شده هم پس از سیر مراحل قضایی و قانونی آزاد شدند.

دیگر خبرها

  • مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • غنی‌ترین منابع طبیعی کلسیم
  • خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟
  • رفع تصرف ۲۸۰۰ مترمربع از اراضی ملی شهرستان جیرفت
  • مهار ۱۷ میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • مهار 17 میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • بازگشت ۳۷۰ هکتار از اراضی جنگلی مازندران به طبیعت
  • احداث بند‌های سنگی و خاکی یکی از موثرین راه‌های جذب روان آب‌ها
  • محصولات مرتعی نیشابور، سرمایه‌ای رو به نابودی