Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله میرعمادی، با تاکید بر ضرورت نهادینه سازی فرهنگ امر به معروف ونهی از منکر، گفت: دانش و معرفت افزایی بستر معروف را گسترش و منکر را می زداید.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، « آیت الله سید احمد میرعمادی»، شامگاه( 10 شهریور) در شورای امر به معروف  ونهی از منکر دانشگاه علوم پزشکی لرستان،  گفت: امر به معروف و نهی از منکر درسی از مکتب عاشورایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده ولی فقیه در لرستان، با تاکید بر ضرورت برنامه ریزی برای نهادینه سازی فرهنگ امر به معروف و نهی ازمنکر در جامعه، افزود: امر به معروف و نهی از منکر باید عالمانه و در مسیر درست انجام شود.

 

وی با تاکید بر ضرورت بصیرت افزایی، آگاهی بخشی و دانش افزایی در جامعه، افزود: دانش و معرفت افزایی مهم ترین بستر گسترش معروف و زدودن منکر است.

 

آیت الله میرعمادی، با اشاره به نقش دشمنان در ایجاد مشکلات و آسیب ها، بیان کرد: محور اصلی فریضه امر به معروف ونهی از منکر را علم افزایی، معرفت افزایی و دانش افزایی است.

 

نماینده ولی فقیه در لرستان، با اشاره به اهمیت نهادینه سازی فرهنگ دینی، افزود: نهادینه سازی فرهنگ دینی، سبک زندگی اسلامی و آشنا کردن نسل جوان و نوجوانان با سیره ائمه معصومین (ع) راه مقابله با توطئه های دشمنان است.

 

وی با اشاره به اهداف شهادت اباعبدالله الحسین (ع)و یاران با وفایش، اظهار داشت: امر به معروف ونهی ازمنکر بر کسی  از مهم ترین اهداف قیام امام حسین (ع) است.

 

آیت الله میرعمادی، با بیان اینکه باید اهداف و ابعاد قیام عاشورایی برای نسل جوان و نوجوان تشریح شود، افزود: معرفت افزایی ودانش افزایی ،عبودیت وبندگی خدا، عزت مندی  و ولایت مداری مهمترین رسالت عاشورائیان است.

 

نماینده ولی فقیه در لرستان، اظهار کرد: امام حسین (ع)  برای برقراری عدالت و رفع ظلم وتبعیض قیام کرد و در شب عاشورا با خواندن نماز وتلاوت قرآن اهمیت وضرورت معروف ها  را به تصویر کشید.

 

پایان پیام/85

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه محرم هفته دولت عزاداری محرم محرم نماز جمعه خطبه نماز جمعه بیرجند روزنامه مسجد استان همدان بصیرت افزایی فرهنگ عاشورایی امر به معروف و نهی از منکر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۷۸۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند

ایسنا/لرستان معاون فرهنگی دانشگاه لرستان گفت: مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند.

محمد حیاتی در آیین اختتامیه و تجلیل از منتخبان مرحله استانی مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید»‌ که هشتم اردیبهشت‌ماه به همت جهاددانشگاهی لرستان و به میزبانی دانشگاه لرستان در سالن اجتماعات شهید میربهرسی این دانشگاه برگزار شد، با تقدیر از جهاد دانشگاهی به خاطر برگزاری مسابقات ملی سدید، اظهار کرد: شرکت دانشجویان در مسابقات سدید می‌تواند بسترساز یک تجربه شیرین باشد.

وی افزود: دانشجویان با شرکت در این مسابقات می‌توانند خود را با یک‌سری از مقررات وفق دهند و در واقع این تجربه می‌تواند تمرینی برای ایفای نقش‌های بزرگ‌تری باشد که دانشجویان به عنوان آینده‌سازان این مملکت در آینده خواهند داشت.

حیاتی با اشاره به مشارکت ۵۳ دانشجو در مرحله استانی مسابقات ملی سدید در لرستان، اضافه کرد: باید زمینه مشارکت بیشتر دانشجویان در این مسابقات فراهم شود.

وی با تأکید بر لزوم مشارکت هر چه بیشتر دانشجویان در مسابقات ملی «سدید»‌، گفت: مسابقات ملی «سدید»‌ ضمن تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان به نوعی تمرینی برای نقش‌های بزرگ‌تر دانشجویان است.

مهدی امید، عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان نیز در این مراسم با بیان اینکه ارائه یک مطلب در سه دقیقه تا حدودی دشوار است اما دانشجویان شرکت‌کننده در این مسابقه به خوبی از عهده آن برآمدند و در مجموع ارائه خوبی داشتند، گفت: ارائه دادن مطالب در قالب مسابقاتی مثل سدید یک هنر است و دانشجویان باید برای موفقیت در آن تمرین و ممارست داشته باشند.

وی افزود: برای موفق بودن در این مسابقات لازم است محتوا، ظاهر و فرم مطالب مورد توجه باشد و چارچوب نظری و روش ارائه برای مخاطبان مشخص شود و در ارائه مطلب فراز و فرود و تن صدا مورد توجه باشد.

امید با بیان اینکه سدید به معنای محکم و استوار است و ضرورت دارد شرکت‌کنندگان در مسابقات سدید در ارائه مطالب محکم و استحکام و استواری در صدا را مدنظر داشته باشند، ادامه داد: همچنین لازم است پیکربندی و انسجام و خروج از بحث در زمان تعیین شده و همچنین استفاده از زبان بدن مورد توجه شرکت‌کنندگان باشد تا مطالب ارائه شده تأثیر خود بر مخاطبان را داشته باشد و علاوه بر این ارائه دهنده مطلب ابتدا خودش به فهم درستی از مطالب برسد تا مخاطب نیز پذیرای آن باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وحشت بلومبرگ از قدرت ائتلاف‌سازی ایران
  • عفاف و حیا حافظ حریم انسانی و شخصیت وجودی زن و مرد است
  • استحکام‌بخشی فلک‌الافلاک نیازمند ۲۰ میلیارد/ طرحی که ۱۴ساله شد!
  • استحکام‌بخشی «فلک‌الافلاک» نیازمند ۲۰ میلیارد/طرحی که ۱۴ساله شد!
  • مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند
  • بهترین زمان برای نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب دوران کودکی و نوجوانی است
  • دفاع جوان کاشمری از ۳ دختر نوجوان در مقابل اراذل‌واوباش
  • زائران حج شناخت و معرفت خود را تقویت کنند
  • ضربه چاقو به جوان کاشمری به دلیل حمایت از چند دختر در برابر ۳ مزاحم
  • بخشی از آب سد گلستان امروز رهاسازی می‌شود