Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خانه ملت «علی اصغر مونسان» روز دوشنبه درباره پرونده‌های در جریان در قوه قضائیه درخصوص صیانت از میراث فرهنگی، اظهار داشت: یکی از وظایف مهم ما صیانت از میراث فرهنگی است و این پرونده‌های قضایی با تشکیل وزارت میراث فرهنگی با قدرت بیشتری دنبال خواهد شد.

وزیر پیشنهادی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی درباره پرونده‌هایی که سازمان میراث فرهنگی نسبت به آنها شاکی است، هم گفت: عمده پرونده‌های مفتوح درخصوص تخریب‌های صورت گرفته و تجاوز به حریم میراث فرهنگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این تخلفات تقریبا در همه استان‌ها وجود دارد و چنین پرونده‌هایی مربوط به یک استان خاص نیست، در پاسخ به این سئوال که با حضور آقای رئیسی در قوه قضائیه روند رسیدگی به این پرونده‌ها چه تغییری کرده است، بیان کرد: قوه قضائیه در این زمینه همواره همراهی خوبی داشته است و مطمئن هستم با حضور آقای رئیسی همکاری‌ها گسترش پیدا خواهد کرد.

وزیر پیشنهادی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، قانون «ساخت یا بازسازی اثر ثبت شده در صورت تخریب در همان مکان توسط فرد یا دستگاه تخریب کننده»  را قانون بسیار مفیدی برشمرد و ضمن قدردانی از نمایندگان برای تصویب آن اظهارداشت: این قانون در حال حاضر با قدرت اجرا می‌شود.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ریاست سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری علی اصغر مونسان میراث فرهنگی قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۸۰۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری چهار حفار غیرمجاز اماکن تاریخی در تربت‌حیدریه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تربت‌حیدریه گفت: متهمان به همراه پرونده تشکیل شده برای سیر مراحل دادرسی تحویل مقامات قضایی شدند.

علی محمدی افزود: با استناد قانون ضرورت اخذ مجوز برای ساخت، خرید و فروش، نگهداری، تبلیغ و استفاده از دستگاه فلزیاب و همچنین ورود آن به کشور، منوط به اخذ مجوز از سازمان میراث فرهنگی کشور است.

مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تربت حیدریه اضافه کرد: بر این اساس متخلفان از مفاد این قانون به ضبط و مصادره دستگاه مذکور محکوم می‌شوند.

محمدی افزود: چنانچه دستگاه فوق در حفاری غیرمجاز به قصد کشف‌اموال فرهنگی - تاریخی مورد استفاده قرار گیرد، علاوه بر مجازات فوق، مرتکب به یک سال تا سه سال حبس مجازات مقرر در ماده (۵۶۲) قانون‌مجازات اسلامی - مصوب ۱۳۷۵٫۳٫۲ محکوم می‌شود.

شهرستان تربت حیدریه ۳۵۰ اثر تاریخی و گردشگری شناسایی شده دارد که تعداد ۶۲ اثر شامل بنا، محوطه و میراث ناملموس ثبت شده در فهرست میراث ملی است.

دیگر خبرها

  • تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم
  • عمارت «شجاع‌السلطنه» بهار در دو قدمی تخریب
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها فعال شوند
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها شوند
  • ساخت فیلم تاریخی جدید در ایران
  • وزیر فرهنگ: فیلم سینمایی «حکیم نظامی» ساخته می‌شود
  • چهار حفار غیرمجاز اماکن تاریخی در تربت‌حیدریه دستگیر شدند
  • دستگیری چهار حفار غیرمجاز اماکن تاریخی در تربت‌حیدریه
  • قصه سنگلج به کجا رسید؟
  • تاکید سخنگوی قوه قضائیه بر تسریع پیگیری و حل پرونده‌های مردمی