Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی القحوم تأکید کرد که تعیین سفیر یمن در تهران فحوای سیاسی بزرگی دارد و حمایت های ایران در این راستا به جد شایسته تقدیر است.

«علی القحوم» عضو دفتر سیاسی انصارالله یمن در گفت‌وگو با خبرنگار گروه بین الملل قدس آنلاین تعیین «ابراهیم محمد الدیلمی» به عنوان سفیر یمن در تهران و تحویل استوارنامه او به محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران را یک گام بسیار مهم سیاسی توصیف کرد وگفت: تعیین سفیر در ایران یک گام صحیح بود؛ چراکه در صنعا دولت و شورای سیاسی وجود دارد که مشروعیت خود را از مردم گرفته و ما در تشکیل دولت و تعیین سفرای خود در دیگر کشورها به خواسته‌های آمریکا و عربستان توجهی نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی القحوم افزود: کشور ما درگیر جنگی است که در رأس آن آمریکا قرار دارد و توسط دنباله روهای آن یعنی عربستان و امارات انجام می شود و طی آن تمام مناطق ویران شده و ثروت‌های آن به غارت رفته است و از این طریق به دنبال تسلیم کردن ملت یمن هستند اما ما با این بادها نخواهیم لرزید و امروز پس از گذشت پنج سال از تجاوز، ملت یمن به فضل خدا از هر زمان دیگری مستحکم تر، مصمم ترو قوی تر از وطن خود دفاع می کند.

عضو دفتر سیاسی انصارالله تاکید کرد که تعیین سفیر فحوای سیاسی بزرگی دارد و حمایت های ایران در این راستا به جد شایسته تقدیر است. ایران با صدای بلند دولت صنعا و شورای سیاسی را به رسمیت شناخته و این اقدام از سوی طرف های بین المللی و کشورهای مختلف از جمله سوریه و عراق مورد استقبال قرار گرفته است و به زودی سفارت یمن در برخی از کشورها بازگشایی خواهد شد. امروز دنیا از ائتلاف متجاوز نفرت دارد و جامعه بین الملل اذعان دارد که رژیم سعودی در یمن مرتکب جنایت و ویرانگری شده است و ائتلاف آن امروز در آستانه فروپاشی قرار دارد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا میان تعیین سفیر جدید در ایران و درخواست آمریکا برای انجام مذاکره و گفت وگو میان طرف های یمنی ارتباط وجود دارد گفت: درخواست آمریکا برای انجام گفت و گو دروغ، باطل و غیرواقعی است و این کشورهمیشه به اتخاذ سیاست های دوگانه معروف بوده است. کشوری که خود در راس تجاوز قرار دارد، چگونه می تواند مدعی گفتگو و مذاکره باشد. تجاوز به یمن از واشنگتن اعلام شد و تصمیم ادامه آن را آمریکا گرفته است؛ بنابراین می تواند تصمیم بگیرد که جنگ متوقف شود و نیازی به درخواست مذاکره ندارد. واضح است که صحبت از گفتگو از سوی دولت آمریکا سخنی منافقانه و غیرواقعی بوده و صرفا مصرف رسانه‌ای و انتخاباتی برای دونالد ترامپ دارد.

علی القحوم تاکید کرد: سخن از گفت وگو و ادامه جنگ و تجاوز به طور کلی از اقدامات بین المللی برای حل بحران یمن به دور است و مفهوم آن این است که می خواهند علیه یمن توطئه و این کشور را تجزیه کنند. گفت وگو تنها یمنی-یمنی باید باشد و هیچ طرف خارجی حق مداخله در آن را ندارد.

عضو ارشد انصارالله در ارتباط با راه حل بحران یمن گفت: از ابتدا تاکنون راه گفتگو و مذاکره سیاسی باز بوده و کسی که برای مسدود کردن این راه تلاش کرده ، کشورهای متجاوز متشکل از آمریکا، انگلیس، عربستان و امارات بوده اند. از این رو ما همیشه از گفتگو و توقف جنگ و محاصره علیه ملت یمن استقبال کرده ایم و این خواسته تمام مردم است، ولی متجاوزان که می خواهند کشور ما را اشغال و منابع آن را غارت کنند، مانع از تحقق این راه حل شده اند. آنها باید بدانند که راه نظامی مسدود است و باید در حساب و کتاب خود تجدید نظر کنند.

وی در پایان در ارتباط با امکان بازگشایی سفارت یمن در دیگر کشورها طی روزها و ماه های آتی ضمن قدردانی از حمایت جمهوری اسلامی ایران از مسائل دنیای اسلام و مسائل انسانی گفت: به زودی سفارت یمن در برخی از کشورهای اسلامی و عربی دیگر افتتاح خواهد شد و درخواست هایی در این زمینه ارائه شده است. این کشورها دولت نجات ملی در صنعا را به عنوان دولت یمن به رسمیت می شناسند و ماهیت واقعی ائتلاف متجاوز که به دنبال اشغالگری و غارت یمن است برایشان مشخص شده است.


انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: یمن محمد الدیلمی ایران آمریکا عربستان سعودی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۸۰۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان بازنگری اساسی در تعریف حقوق بین‌الملل

اما وقایع چندماهه اخیر در فلسطین، نشان داد این قواعد وآموزش آن نیاز به بازنگری جدی دارد؛ زیرا برخی از این قواعد برای کمک به برقراری مسالمت‌آمیز ارتباط میان تمامی ملت‌ها وضع شده است و هنگامی که هدف آن قاعده محقق نمی‌شود قطعاً کارکرد خود را ازدست می‌دهد.

همانند قاعده کشتیرانی در آب‌های آزاد که براساس (بند ۱ ماده ۵۲) کنوانسیون حقوق دریاها که طبق آن کشتی‌ها در دریای آزاد تابع هیچ قدرتی نیستند؛ بنابراین کشورهای صاحب قدرت حق اعمال نفوذ در کشتیرانی سایر کشورها را ندارند، اما درعمل شاهد آن هستیم کشور آمریکا بارها به بهانه‌های سیاسی اما با اعمال قدرت حقوقی مانع کشتیرانی کشور ایران و تجارت از طریق دریا شده است تا جایی که کشتی‌های کشور ما را به نفع خود توقیف و مصادره می‌کند و نهادهایی که باید ضمانت اجرا را علیه دولت آمریکا اعمال کنند، نه تنها از مکانیسم‌های موجود در حقوق بین‌الملل استفاده نمی‌کنند، بلکه روش‌های قانونی دیگری برای توجیه اعمال غیرقانونی آمریکا وضع نمی‌کنند.

این امر موقوف به همین قاعده نیست و سایر قواعد دیگر بین‌المللی دستخوش این اعمال قدرت در عمل شده‌اند، همانند حق برپایی تظاهرات مسالمت‌آمیز و ایمن که سازمان عفو بین‌الملل هم بر آن تأکید دارد، ولی درعمل توسط بسیاری از کشورهای اروپایی و آمریکایی در قضیه تظاهرات دانشجویان در اعتراض به نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه ، خدشه‌دار شده است.

موارد مذکور تنها موارد جزئی از قواعدی است که برای سایر کشورها تجویز و در عمل برای برخی کشورها نادیده انگاشته می‌شود.

این‌ها بخشی از مواردی است که بعضاً سایر کشورها هم ممکن است با آن درگیر شوند و توسط نهادهای بین‌المللی با برخورد متناقض مواجه شوند، اما نقض حقوق بین‌الملل توسط رژیم صهیونیستی فصل متفاوتی از این تناقضات آشکار را پدید آورده که هیچ کشوری تاکنون مشابه آن را ندیده است، به گونه‌ای که حتی برای حمایت از رژیم صهیونیستی برخی از قوانین حقوق بشری در کشورهایی همچون آمریکا تغییر یافته و اعتراض به اقدامات را غیرقانونی شناخته است!

از همین رو در نظم نوین جهانی و در شرایطی که حقوق ملت‌ها با افزایش توان نظامی و گسترش قدرت بازدارندگی تحقق می‌یابد، حقوق بین‌الملل و ارتباط جهان پیرامون از راه‌های حقوقی و دیپلماتیک نیاز به یک بازنگری اساسی و وجوب تعریف جدید از آن برای اساتید، دانشجویان و کاربران حقوق بین‌الملل در عمل دارد تا منافع و امنیت ملی را به بهانه رعایت این حقوق بین‌الملل پراز تناقض و جانبدارانه، ذبح کند و از طرف دیگر افکار کاربران عرصه حقوق بین‌الملل را با این زوایای پنهان آشنا و تحلیل‌های تئوری را به واقعیت جامعه بین‌الملل نزدیک کند.

دیگر خبرها

  • اینجا تهران است بە وقت اقلیم کردستان / اهمیت سفر بارزانی بە ایران
  • پایان انتظار تسویه دولت با فروشندگان طرح کالابرگ به زودی
  • سوریه:آمریکا صلاحیت اظهار نظر درباره حقوق بشر را ندارد
  • پروژه آمریکا برای مهار مقاومت یمن چیست؟
  • دیدار دبیرکل سازمان جوانان حقوق بشر با سفیر ایران در سوریه
  • آیت‌الله حسینی همدانی: هنوز سران بعضی کشورها که باید در خط مقدم مبارزه با اسرائیل باشند خوابند/ دانشجویان باطن حقوق بشر آمریکایی را نمایان کردند/ هیچ‌کدام از رسانه‌هایشان نمی‌توانند برخورد پلیس را عادی جلوه دهند
  • زمان بازنگری اساسی در تعریف حقوق بین‌الملل
  • اندیشکده آمریکایی بررسی کرد؛ رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها فعال شوند
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها شوند