Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ در فضای مجازی اطلاعیه‌های بسیاری برای کمک به بیماران منتشر می‌شود و حتی از فضای مجازی هم بیرون بیایید مقابل بیمارستان‌ها افراد زیادی هستند که توانایی پرداخت ویزیت‌ها و داروها را ندارند اما در این میان مردم شاید بتوانند نقش کمرنگی در رفع مشکلات این دسته از افراد که تعدادشان کم نیست داشته باشند و در این میان نقش پزشکان پر رنگ به نظر می رسد و اینکه اما نداشتن انجمن نظام‌مند یکی از معضلات این روزهای بیماران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این رابطه عزت‌الله گل‌علیزاده، نایب رئیس اول شورای عالی نظام پزشکی، به خبرنگار برنا گفت: بسیاری از  همکاران جامعه پزشکی در امورات خیر و انسان دوستانه فعال هستند .خیلی از همکاران ما چه در مطب ها یا در مراکز نگهداری مختلف ویزیت رایگان انجام می دهند ولی شرح وظایف سازمانی نظام پزشکی کمک به مردم به صورت رایگان نیست، دولت هم تا حدی می تواند کمک کند. بهترین راه، ورود تشکل های مردم  نهادی است که نظارت شفافی روی منابع ورودی، هزینه کردها و خدمات داشته باشند.

گل‌علیزاده تصریح کرد: توصیه من این است که کمک رسانی به بیماران نیازمند توسط تشکل های مردم نهاد صورت بگیرد. البته سازمان نظام پزشکی هم برنامه‌هایی در جهت بهبود و ارتقا سرمایه اجتماعی جامعه پزشکی دارد اما باید اسم معاونت پارلمانی سازمان ما به عنوان معاونت اجتماعی و پارلمانی تغییر پیدا کند که بتوان در موضوعات اجتماعی ورود پیدا کرد.

وی تاکید کرد: یکی از موضوعاتی که در دست بررسی داریم همین موضوع است که بین پزشکان و مردم ارتباط بهتری شکل بگیرد. کمک به بیماران جزو وظایف و اهداف نظام پزشکی نیست اما سازمان از  کمک دریغ نمی کند.

نایب رئیس شورای عالی نظام پزشکی در رابطه با ازدیاد تبلیغ برای کمک به بیماران در فضای مجازی گفت: اینکه افراد عکس بگذارند و پول بخواهند شیوه مناسبی نیست. قطعا یکسری تشکل ها باید به این مسئله وارد شوند. تشکل هایی که شفاف باشند و مجوزهای لازم را داشته باشند تا به افراد نیازمند کمک شود.

گل‌علیزاده با ذکر مثال گفت: یک سال بهزیستی عنوان کرد که در استان خاصی در خصوص بینایی سنجی مشکل وجود دارد. جلسه ای با بینایی سنجی تشکیل دادیم تا نیروهایش تامین شود. همچنین در سوختگی شین آباد، انجمن جراحان پلاستیک ورود پیدا کردند. یعنی جامعه پزشکی به این موارد ورود داشته است اما به صورت نظام‌مند نبوده است. امیدواریم با راه‌اندازی معاونت اجتماعی پارلمانی و سیاست‌های جدیدی که رئیس کل سازمان شورای عالی نظام پزشکی دارند در این بحث ها موثرتر باشیم.

خبرنگار: سیمین برادران

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پول دولت سازمان نظام پزشکی فضای مجازی نظام پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۸۱۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست جذب سالانه ۱۵۰۰۰ نیروی پرستاری

رئیس سازمان نظام پرستاری از درخواست جذب سالانه ۱۵ هزار نیروی پرستاری برای رفع کمبود پرستاران خبر داد و گفت: جذب و استخدام نیروی پرستاری در تناسب با رشد تعداد تخت‌های بیمارستانی نیست. - اخبار اجتماعی -

محمدتقی جهانپور در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم با بیان این‌که در حال حاضر با کمبود حدود 100 هزار نفر نیروی پرستاری در کشور مواجه هستیم، اظهار کرد: وقتی یک پرستار به دلیل اتمام طرح یا مهاجرت یا بازنشستگی از سیستم درمان خارج می‌شود 200 ساعت بار کاری اضافی به سایر پرستاران تحمیل می‌کند که این امر موجب فرسودگی شغلی جامعه پرستاری شده است.

وی افزود: رشته پرستاری به خودی خود دارای سختی‌های زیادی است و فرسودگی شغلی ناشی از کمبود نیرو نیز این سختی‌ها را بیشتر می‌کند. 

جهانپور با اشاره به اینکه در دوسال اخیر با زحمات دولت سیزدهم 16 هزار تخت بیمارستانی به مجموع تخت‌های کشور اضافه شده، گفت: با وجود این تامین پرستار کافی برای این تعداد تخت صورت نگرفته البته در سال گذشته بیش از 8 هزار پرستار جذب شدند ولی باید تامین نیروی انسانی برای خدمت‌رسانی به مردم متناسب با این تعداد تخت نیز در نظر گرفته شود‌.

تدوین لایحه حمایت از حقوق پرستاران با هدف بهبود معیشت

رئیس سازمان نظام پرستاری تصریح کرد: عدم تناسب تعداد تخت‌های بستری با تعداد پرستاران باعث می‌شود در ارتقای کیفیت خدمات پرستاری دچار مشکل شویم و پرستاران نیز دچار آسیب‌های ناشی از فشار کاری زیادشوند که این امر، یکی از دلایل مهاجرت‌ و ترک خدمت نیروهای پرستاری به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه انتظار می‌رود سازمان برنامه و بودجه و سازمان امور اداری و استخدامی با همکاری سازمان نظام پرستاری استاندارد پرستار به تخت بیمارستانی را به طور دقیق مشخص و برای رسیدن به آن برنامه‌ریزی کند، تصریح کرد: درخواست ما این است که سالانه حداقل 15 هزار نفر به جامعه پرستاری در حوزه بالینی اضافه شود‌؛ در زمان حاضر میزان جذب و تربیت نیروهای پرستاری کمتر از ایت تعداد است و افزایش تعداد نیروها با صدور مجوزهای استخدام نیروهای پرستاری قابل انجام خواهد بود‌.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طرح پنج شنبه‌های طلایی و دوری دانش آموزان از فضای مجازی
  • آغاز طرح ملی مشاركت اجتماعی مردم در فضای مجازی از تابستان
  • طرح پنج شنبه های طلایی سبب دوری دانش آموزان از فضای مجازی می شود
  • درخواست جذب سالانه ۱۵۰۰۰ نیروی پرستاری
  • پشت پرده مسمومیت الکلی پزشکان در شیراز
  • جرم انتشار عکس جعلی وایرال شده از ترانه علیدوستی و پدرش چیست؟
  • کلاهبرداری با جعل هویت یک خواننده سرشناس 
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس 
  • بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند به عضو حیاتی دوباره بخشیده شد
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد