Web Analytics Made Easy - Statcounter

منوچهر منطقی دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه فن‌آوری‌ گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره ادامه فرایند فعالسازی تاکسی‌های هوایی اظهار کرد: به طور کلی سه طرح برای اجرای فرایند تاکسی‌های هوایی در نظر گرفته‌ایم که اغلب آنها در شرف نهایی شدن هستند؛ می‌توانیم این وعده را  بدهیم که از اوایل پاییز شاهد اجرایی شدن این طرح‌ها هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تشریح کرد: طرح اول استفاده از هواپیماهای شخصی است؛ مدل‌ها و هزینه‌های استفاده از هواپیماهای شخصی مشخص شده و یکی از شرکت‌های هواپیمایی وظیفه اپراتوری بین این هواپیماها را به عهده گرفته است؛ طرح‌های دیگری هم برای استفاده از بالگرد و جت وجود دارد که همگی در حال ساماندهی هستند.

منطقی ادامه داد: در حال حاضر می‌توانیم به تعدادی از وزارتخانه‌ها، شرکت‌ها یا سازمان‌های مهم، هواپیما اختصاص دهیم؛ آن‌ها می‌توانند برای مأموریت‌های خاص یا سرکشی به گستره‌های وسیع بدون نگرانی از مسائلی مثل نگهداری، خلبانی و غیره از خدمات تاکسی هوایی استفاده کنند.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: به دنبال آن هستیم که شرکتی به عنوان شرکت مادر مسئولیت ایجاد هماهنگی در استفاده از هواپیماهای شخصی را بر عهده بگیرد؛ در این صورت هر کسی که قصد استفاده از هواپیماهای شخصی را دارد می‌تواند به این شرکت مراجعه کرده و از این خدمات هواپیمای شخصی استفاده کند.

بیشتر بخوانید: مکلف شدن بیمه مرکزی برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان

اعلام فراخوان برای همکاری با تاکسی‌های هوایی

او با تأکید بر انتخاب و مشخص شدن شرکت مادر گفت: اکنون مراحل بررسی و تحلیل اساسنامه ارائه خدمات تاکسی هوایی را طی می‌کنیم و یکی از نکات مهمی در این حوزه  پتانسیل استفاده از افرادی است اکنون در حال گذراندن دوره‌های خلبانی هستند، این افراد می‌توانند وارد حوزه تاکسی هوایی شوند.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اینکه به زودی نشستی برگزاری می‌شود که در آن شرایط ورود افراد متقاضی برای همکاری در حوزه هوایی را اعلام می‌کنیم. تصریح کرد: اکنون ۲۰ شرکت هوایی فعال در این زمینه وجود دارد و قصد داریم حدود یک چهارم آن‌ها را در فاز اول وارد حوزه تاکسی هوایی کنیم.

منطقی تصریح کرد: برای آنکه بتوانیم با برنامه‌ریزی و حرفه‌ای وارد حوزه تاکسی هوایی شویم جلسات فشرده با سازمان هوایی کشور برگزار کردیم. در برخی موارد برای صرفه‌جویی در هزینه‌ها و رعایت نکات ایمنی بحث زیادی وجود داشت اما توانستیم به آیین‌نامه خوبی دست پیدا کنیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی اخبار فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۸۵۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمزه کازرونی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فعال در صنعت پتروشیمی درباره فعالیت این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری سازی کنیم.

کازرونی اضافه کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری های توسعه یافته در این شرکت دانش بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آن‌ها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست‌ ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • اجرای پروژۀ فیبر نوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • اجرای پروژه فیبرنوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران مهمترین عامل اعتماد به سکو‌های داخلی
  • راه‌اندازی اکوسیستم تاکسی هوایی الکتریکی در ابوظبی
  • اکنون مهم‌ترین زمان برای اجرای وعده صادق در حوزه اقتصاد کشور است
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود