Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ،حجت‌الاسلام ‌والمسلمین سید علی عماد رئیس کتابخانه، موزه و اسناد مجلس شورای اسلامی که برای شرکت در هشتاد وپنجمین فدراسیون بین المللی انجمن‌ها و موسسات کتابخانه‌ای ( 24 تا 30 آگوست 2019) در آتن حضور پیدا کرده، با فیلیپوس چیبوقلو رییس کتابخانه ملی یونان دیدار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دو طرف در این دیدار درخصوص همکاری های مشترک بین دو کشور در حوزه کتابخانه و اسناد بحث و تبادل نظر کردند.

 فیلیپوس چیبوقلو رییس کتابخانه ملی یونان در این دیدار که رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و مدیر بخش کتابخانه مجلس شورای اسلامی، نیز حضور داشتند، با اشاره به ظرفیت‌های خوب دو کشور برای توسعه روابط فرهنگی و علمی به ویژه در حوزه کتابخانه‌ای گفت: کتابخانه ملی یونان یکی از قدیمی ترین کتابخانه‌های فعال اروپاست که بالغ بر 800 هزار عنوان کتاب در این مرکز شماره گذاری و به ثبت رسیده‌اند.

دکتر چیبوقلو در ادامه سخنان خود هدف اصلی برگزاری کنفرانس‌های اینچنینی با موضوع کتابخانه و مراکز نگهداری کتاب را تعامل و تبادل نظر هرچه بیشتر مسئولان این حوزه دانست و خاطر نشان کرد:  دیدار مهم امروز من با رئیس کتابخانه، موزه و اسناد پارلمان ایران یکی از دستاوردهای ارزشمند این کنفرانس بین المللی در آتن است.

وی همچنین از حضور جمهوری اسلامی ایران در این کنفرانس تشکر و این برنامه ها را به پلی برای نزدیکی بیشتر ملت‌ها تشبیه کرد.

رئیس کتابخانه ملی یونان، همکاری در حوزه‌های فرهنگی و علمی را بهترین و موثرترین راههای نزدیکی ملت‌ها به یکدیگر دانست و افزود: تجربه خوب سال‌ها تلاش در حوزه کتابخانه و تاسیس مرکز جدید، می‌تواند برای شما و همکارانتان در ایران مفید باشد و من و تمامی همکارانم ازبرنامه‌های مشترک بین این دو نهاد استقبال کرده و آماده ارائه تجربیات خود در این حوزه هستیم.

دکتر چیبوقلو در انتها با اشاره به نقش رایزنی فرهنگی برای برقراری ارتباط با نهادهای مرجع جامعه یونان از جمله کتابخانه ملی، امیدواری خود را نسبت به افزایش سطح همکاری‌ها با مجلس شورای اسلامی ایران اعلام داشت.

در ادامه دکتر عماد نیز  شرح مختصری از بخش‌های مختلف کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس ایران و همچنین توضیحاتی در خصوص فعالیت‌های این نهاد، عملکرد و سیستم‌های مدیریتی آن ارائه کرد. رییس کتابخانه مجلس شورای اسلامی ایران  با ارائه آماری از کتب و نسخ خطی موجود  در این مرکز، اشاره‌ای هم به تاریخچه مجلس ایران داشت.

دکتر عماد در پایان این دیدار از رییس کتابخانه ملی یونان، برای سفر به ایران دعوت به عمل آورد که مورد  استقبال رئیس کتابخانه ملی یونان قرار گرفت. همچنین قرار شد کتابخانه مجلس شورای اسلامی  نسخه دیجیتالی برخی از آثار خطی ارسطو را که در این مرکز نگهدای می‌شوند، برای کتابخانه ملی یونان ارسال کند.

ایده اولیه ساخت کتابخانه ملی یونان توسط شخصی به نام Johann Jakob Mayer داخل مقاله‌ایی در روزنامه Greek time که روزنامه‌ایی سیاسی بود، در آگوست سال 1824 داده شد. ایده او در سال 1829 پس از به روی کار آمدن دولت جدید اجرایی شد. در آن زمان کتابخانه ملی و مراکز فرهنگی مانند موزه‌های ملی در یک ساختمان متمرکز شدند.
 

کد خبر 4709438 محمد آسیابانی

منبع: مهر

کلیدواژه: کتابخانه مجلس شورای اسلامی یونان رایزنی فرهنگی کتاب و کتابخوانی ترجمه گردشگری معرفی کتاب ادبیات بازار نشر ادبیات جهان نقد کتاب بنیاد ملی بازی های رایانه ای رونمایی کتاب نشر نو رایزنی فرهنگی ادبیات کودک و نوجوان صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۸۶۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سابقه نامزدتان را در سامانه «انتخاب ایران» بخوانید

به گزارش همشهری‌آنلاین، محسن اسلامی در گفت‌وگویی با اشاره به آمادگی وزارت کشور برای برپایی انتخابات دور دوم دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گفت: این دور از انتخابات در ۱۵ استان کشور برگزار می‌شود، در ۲۲ حوزه انتخابیه ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه اخذ رای در نظر گرفته شده است. انتخابات ۲۱ اردیبهشت، در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود. وزارت کشور برای این ۸ حوزه، تعرفه کاغذی هم ارسال کرده که در صورت بروز هرگونه مشکلی، شیوه رای گیری در آن حوزه تغییر خواهد کرد.

وی با اشاره به شکل برگه تعرفه‌های رای، گفت: در مرحله اول به دلیل برگزاری همزمان انتخابات دوازدهمین دوره مجلس و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، تعرفه‌ها یکپارچه بود، اما در مرحله دوم فقط برگه تعرفه رای مختص انتخابات مجلس است، بر این اساس تعرفه دور دوم انتخابات کوچک‌تر و به سبک ایرانی اسلامی طراحی و به استان‌های مربوط چاپ و ارسال شده است و درباره تعرفه‌های انتخاباتی مشکلی وجود ندارد.

وی ادامه داد: تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از ساعت صفر بامداد ۱۳ اردیبهشت در فضای حقیقی و مجازی آغاز شد و به مدت یک هفته ادامه دارد. دستورالعمل تبلیغات و قانون مرتبط با تبلیغاتی که در مرحله اول اطلاع‌رسانی شده، ملاک خواهد بود، لذا از نامزدها انتخابات می‌خواهیم بر اساس آن عمل کنند. نامزدهای انتخابات حتما باید وارد سامانه مالی انتخابات شوند و منابعی که برای تبلیغات در اختیار گرفته اند ثبت کنند، همچنین نامزدها سعی کنند هزینه‌های انتخاباتیشان از سقف مصوب بالاتر نرود. سامانه انتخاب ایران، برای اطلاع مردم از زندگینامه، شرح حال و سوابق نامزدهای دوازهمین دوره انتخابات مجلس در نظر گرفته شده است و مردم می‌توانند با مراجعه به این سایت از سابقه کاری نامزدهای مورد نظر خود مطلع شوند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: کسانی می‌توانند در مرحله دوم رای بدهند که حتما در دور اول در همان حوزه انتخابیه رای داده باشند و یا اصلا در کل کشور رای نداده باشند.

کد خبر 848872 منبع: ایسنا برچسب‌ها وزارت کشور خبر ویژه مجلس - انتخابات

دیگر خبرها

  • سابقه نامزدتان را در سامانه «انتخاب ایران» بخوانید
  • از توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مسئله غزه در اجلاس باکو
  • توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مسئله غزه در اجلاس باکو
  • علاقه‌مند به توسعه روابط با ایران در تمامی حوزه‌ها هستیم
  • توسعه روابط ایران و تانزانیا در ارتباطات و فناوری‌اطلاعات
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری
  • ​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی