Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@00:15:21 GMT

نظام ارجاع موجب ایجاد عدالت در ارائه خدمات سلامت می شود

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۸۸۱۱۶

نظام ارجاع موجب ایجاد عدالت در ارائه خدمات سلامت می شود

به گزارش خبرنگار مهر، رضا عباسی، مدیرکل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان عصر امروز در بازدید از دفتر خبرگزاری مهر در زاهدان، اظهار داشت: رسانه‌ها نماینده مردم و پل ارتباطی میان مردم و مسئولان هستند.

وی با اشاره به اینکه نقد منصفانه موجب اصلاح امور می‌شود، افزود: رسانه‌ها علاوه بر اینکه باید عملکرد خادمان مردم در مسئولیت‌های مختلف را به خوبی منتشر کنند باید مطالبات مردمی را نیز به بهترین شکل ممکن پیگیری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه در این استان ۲ میلیون و ۱۱۰ هزار و ۶۱۴ نفر تحت پوشش بیمه سلامت هستند، ادامه داد: سیستان و بلوچستان بیشترین پوشش بیمه‌ای روستایی در کشور را دارد.

وی اجرای برنامه نظام ارجاع در تمامی سطوح را امری مؤثر در تحقق عدالت در نظام سلامت توصیف کرد و گفت: در صورت دستیابی به این مهم می‌توان شاهد تحقق عدالت در سلامت در قالب دسترسی به خدمات بر اساس نیاز بیماران بود.

عباسی تصریح کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی خدمات بهداشتی و درمانی در قالب خدمات تخصصی و فوق تخصصی با ساخت بیمارستان‌ها، مراکز درمانی و تربیت نیروی‌های متخصص در کشور و خصوصاً استان سیستان و بلوچستان گسترش چشمگیری داشته است.

پرداخت ۴۶ میلیارد تومان هزینه سلامت در استان سیستان و بلوچستان

وی افزود: به عنوان مثال نزدیک به ۴۶ میلیارد تومان ماهانه برای پرداخت هزینه‌های سلامت مردم به مؤسسات طرف قرارداد فقط در استان سیستان و بلوچستان در سطح یک، دو و سه پرداخت می‌شود.

مدیرکل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه مردم باید متوجه رعایت مسیر نظام ارجاع شوند، ادامه داد: برای دسترسی همه مردم باید خدمات به صورت سطح بندی شده ارائه شود تا همگان از آن بهره مند شوند.

وی تصریح کرد: با وجود تمام اقداماتی که شده است اگر بخواهیم خدمات را به شکل عادلانه به مردم ارائه دهیم باید نظام ارجاع در کشور اجرایی شود.

عباسی با اشاره به اینکه بیمه سلامت با همکاری مناسب و اشرافی که در این زمینه دارد می‌تواند در اجرای نظام ارجاع کمک کننده باشد، بیان داشت: هم‌اکنون ارجاع بیماران از سطح یک به سطوح تخصصی در قالب این برنامه انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه برنامه نظام ارجاع به‌منظور کاهش هزینه‌های درمانی، ایجاد عدالت و امکان دسترسی آحاد مردم به خدمات مورد نیاز اجرا می‌شود، افزود: در این چرخه، بیماران ساکن مناطق روستایی ابتدا به پزشک خانواده مستقر در مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه می‌کنند و پس از تشخیص‌های اولیه و در صورت نیاز به خدمات بیشتر به سطح ۲ و کلینیک‌های تخصصی و فوق تخصصی ارجاع می‌شوند.

مدیرکل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در صورتی که نظام ارجاع به خوبی رعایت شود افراد تحت پوشش بیمه روستایی در خصوص هزینه‌های درمانی سرپایی و پاراکلینیکی ۱۵ درصد و در خصوص هزینه‌های بستری فقط ۵ درصد سهم را پرداخت می‌کنند.

وی گفت: قطعاً مناسب‌ترین استراتژی اجرای برنامه بیمه سلامت در قالب نظام ارجاع، برنامه پزشک خانواده است زیرا در این برنامه، پزشک عمومی و تیم وی مسئولیت کامل سلامت افراد و خانوارهای تحت پوشش خود را به عهده دارد و پس از ارجاع فرد به سطوح تخصصی، مسؤولیت پیگیری سرنوشت وی را نیز بر عهده اوست.

کد خبر 4709523

منبع: مهر

کلیدواژه: بیمه سلامت رضا عباسی زاهدان طرح تحول سلامت سیستان و بلوچستان هفته دولت بوشهر قزوین شیراز ایلام ماه محرم گرگان شهرکرد یاسوج استانداری سمنان خطبه های نماز جمعه اربعین حسینی کهگیلویه و بویراحمد خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۸۸۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوب نشدن بودجه شهرداری موجب اخلال در ارائه خدمات به شهروندان می‌شود

شهردار کرمانشاه با بیان اینکه عدم تصویب بودجه شهرداری یک نوع تخلف قانونی محسوب می‌شود، گفت: این بلاتکلیفی اعتباری موجب ایجاد اخلال در امور شهری از جمله فعالیت‌های عمرانی و خدماتی شهرداری شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، نادر نوروزی عصر امروز _ دوشنبه دهم اردیبهشت _ در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: بودجه سال ۱۴۰۳ برای تصویب، طبق اصول و ضوابط قانونی و در موعد مقرر به شورای اسلامی شهر کرمانشاه در دی ماه سال گذشته ارسال شد.

وی افزود: با وجود آنکه کلیات این بودجه در اواخر سال گذشته و پس از ۲ ماه کاری به تصویب رسید ولی به بهانه اینکه در پنج بند دارای مشکل است جزئیات آن تاکنون و با وجود برگزاری ۳۰ جلسه کاری کارشناسان، معاونان و شهرداران مناطق هشتگانه این شهر با اعضای این شورا، به تصویب کامل نرسیده است.

شهردار کرمانشاه با بیان اینکه عدم تصویب بودجه شهرداری خود یک نوع تخلف قانونی محسوب می شود، اضافه کرد: این بلاتکلیفی اعتباری موجب ایجاد اخلال در امور شهری از جمله فعالیت‌های عمرانی و خدماتی شهرداری شده است.

وی با اشاره به مطالبی که در یک هفته اخیر علیه شهرداری در فضای مجازی منتشر شده است، ادامه داد: طبق قانون چنانچه مطالبی که در فضای مجازی منتشر می‌شود کذب بوده و واقعیت نداشته باشد قابل پیگیری در محاکم قضایی است.

نوروزی اظهار کرد: واقعیاتی وجود دارد که به‌دلیل مصلحت شهر و مردم تاکنون بازگو نکرده‌ام ولی در صورتی که ضرورت پیدا کند به اطلاع مردم و افکار عمومی رسانده خواهد شد.

وی بودجه سال گذشته کرمانشاه را چهار هزار و ۹۵۰ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: برخی ها به دلیل ناآگاهی اعلام کردند که تنها ۵۱ درصد از این بودجه در سال گذشته محقق شده در حالی که این رقم بیش از ۷۰ درصد تحقق پیدا کرده که در ۲ بخش نقدی و غیرنقدی بوده است.

شهردار کرمانشاه همچنین با بیان اینکه بودجه سال جاری نیز بر رقم ۶,۸۰۰ میلیارد تومان بسته شده است، افزود: بر تمامی هزینه‌های شهرداری، سازمان بازرسی و دیوان محاسبات نظارت کامل دارند و علاوه بر این حسابرسی نیز از سوی شورای شهر تعیین شده است که بر گردش مالی و نحوه هزینه کرد شهرداری نظارت کامل دارد.

وی با بیان اینکه تمامی آیتم‌هایی که در بودجه سال گذشته و حتی چند سال گذشته شهر کرمانشاه آمده است در بودجه امسال نیز تکرار شده است، اضافه کرد: حتی در آن زمان در شورای شهر حاضر شدم و کلیات بودجه را کاملاً برای اعضای شورای شهر توضیح دادم اما ریاست شورای شهر آن را تا روز آخر سال گذشته به فرمانداری ارجاع نداد.

نوروزی با اشاره به برخی ایرادات نادرست گرفته شده توسط شورای شهر از بودجه سال ۱۴۰۳ که اعداد و ارقام آن اصلاً در داخل بودجه وجود ندارد، گفت: اینگونه اقدامات و سخنان که حتی مصداق آن نیز اعلام نمی شود تشویش اذهان عمومی و به نوعی القای شبهه برای تخریب محسوب می شود و نیتی که پشت آن است نیت درستی نیست.

وی با بیان اینکه پنج ماه است که بودجه برای تصویب به شورای شهر ارسال شده و هنوز به تصویب نرسیده است، تاکید کرد: مشخص نبودن بودجه، مشکلات فراوانی را در حوزه قراردادهای پیمانکاری و اقداماتی که در حوزه‌های زیباسازی، خدمات و عمران شهری باید انجام شود ایجاد کرده است.

شهردار کرمانشاه یادآور شد: طبق مکاتبات انجام گرفته با استاندار کرمانشاه مقرر شده که نهایتاً تا تاریخ ۱۵ اردیبهشت ماه جاری تکلیف بودجه شهرداری مشخص شود زیرا انجام هر اقدامی برای کارهای زیربنایی و خدماتی مستلزم کد بودجه است و تا تکلیف آن مشخص نشود نمی توان کاری را پیش برد.

کد خبر 749205

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • مصوب نشدن بودجه شهرداری موجب اخلال در ارائه خدمات به شهروندان می‌شود
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای ارائه ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • استفاده از ظرفیت نخبگان موجب توسعه می‌شود
  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می‌شود
  • تاکید استاندار بر ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان
  • تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود
  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار
  • مردم سیستان و بلوچستان به احدی اجازه تفرقه‌اندازی نمی‌دهند
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات