Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، صابر سهرابی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس با اشاره به برگزاری سومین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری استان فارس با نگاه ویژه به سیل فروردین ماه شیراز و تاثیر آن بر رفتار‌های فرهنگی، اجتماعی و انسانی، گفت: این جشنواره در دو بخش «حرفه ای» و «ویژه» برگزار می‌شود و همه روزنامه نگاران، خبرنگاران، نویسندگان و عکاسان خبری رسانه‌های دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می‌توانند در آن مشارکت داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در تشریح اهداف این جشنواره تصریح کرد: سومین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری استان فارس با هدف هم افزایی ظرفیت‌های رسانه ای، بررسی آسیب‌ها و چالش‌های مهم استان در رسانه ها، ارایه راهکار برای آسیب‌ها و مشکلات موجود، بیان ظرفیت‌ها و جریان سازی رسانه‌ای به منظور ایجاد ارتباط موثر میان مردم و مسئولان توسط خانه مطبوعات و رسانه‌های فارس با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان برگزار می‌شود.

به گفته سهرابی، بخش حرفه‌ای جشنواره، پذیرای آثار روزنامه نگاران، خبرنگاران، نویسندگان و عکاسان خبری در قالب «سرمقاله و یادداشت»، «مصاحبه»، «گزارش»، «خبر»، «تیتر»، «طراحی و صفحه آرایی» و «عکس» خواهد بود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس در تشریح موضوعات مورد پذیرش «بخش ویژه» این دوره از جشنواره نیز بیان کرد: «سیل فروردین ماه شیراز»، «شعار سال»، «٤٠ سالگی انقلاب و تبیین پیشرفت‌ها و آسیب‌ها برای تحقق گام دوم»، «شناسایی و تبیین آسیب‌های اجتماعی و بیان راهکار»، «معرفی ظرفیت‌های مغفول مانده استان فارس» و «نقش رسانه‌ها در توسعه یا عدم توسعه استان با تکیه بر روزنامه نگاری توسعه گرا» از جمله موضوعاتی است که علاقه مندان می‌توانند در قالب‌های «سرمقاله و یادداشت»، «مصاحبه»، «گزارش» و «عکس» نسبت به ارسال آثار خود دراین بخش اقدام کنند.

سهرابی در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح شرایط و ضوابط شرکت در این جشنواره پرداخت و گفت: همه روزنامه نگاران، خبرنگاران، نویسندگان و عکاسان خبری رسانه‌های دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می‌توانند حداکثر در ٣ بخش با ٢ اثر در بخش حرفه‌ای و حداکثر با ٢ اثر در بخش ویژه رقابت کنند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس افزود: نکته قابل توجه این است که در بخش ویژه، در هر زمینه پیشنهادی تنها یک برگزیده معرفی خواهد شد.

او ادامه داد: همچنین آثار ارسالی باید از اول خرداد سال ١٣٩٧ تا سی ام مهرماه سال ٩٨ در یکی از رسانه‌های مکتوب، پایگاه‌های خبری و خبرگزاری‌های دارای مجوز استان فارس منتشر شده باشند.

به گفته سهرابی، بارگذاری آثار از طریق سامانه متمرکز جشنواره‌های رسانه‌های سراسر کشور به آدرس pressfestival.ir و حداکثر تا یکم آبان ماه امسال امکانپذیر است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس با بیان این که تاریخ بارگذاری و ارسال آثار تمدید نخواهد شد، اظهار کرد: پس از انجام داوری‌ها و مشخص شدن نتایج، مراسم اختتامیه جشنواره آخر آذرماه سال ٩٨ برگزار می‌شود.

سهرابی با بیان این که آثار و مطالب بدون امضاء و با امضاء مستعار، از سوی دبیرخانه جشنواره پذیرش نمی‌شوند، افزود: در صورت کسب یکی از رتبه‌های برتر از سوی شرکت کنندگان، ارسال عین مطبوعات یا کپی برابر با اصل آن به دفتر خانه مطبوعات و رسانه‌های استان الزامی است.

او تصریح کرد: مطالب مربوط به رسانه‌های لغو مجوز شده، بدون مجوز و همچنین بولتن‌های داخلی ادارات امکان شرکت در جشنواره را نخواهند داشت، همچنین مطالب غیرمحلی و غیر استانی مندرج در نشریات از دور رقابت در این جشنواره حذف خواهند شد.

به گفته سهرابی، ویژه نامه‌های استانی روزنامه‌های کثیرالانتشار نمی‌توانند در جشنواره شرکت کنند.

انتهای پیام/چ

فراخوان جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مطبوعات روزنامه استانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۸۸۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سومین جشنواره چند رسانه‌ای گردشگری کشور به میزبانی کرمان برگزار می‌شود

سعید شاهرخی گفت: برای برگزاری جشنواره چند رسانه‌ای گردشگری، ۲۵ شاخص مورد ارزیابی قرار گرفت و حضور پر رنگ بخش خصوصی در انتخاب کرمان بسیار موثر بود.

وی اظهار داشت: پس از استان‌های یزد و قزوین، استان کرمان میزبان سومین دوره جشنواره چند رسانه‌ای کشور به مدت سه روز می‌شود که پیشنهاد دادیم زمان برگزاری برای آبان باشد، اما زمان نهایی در روز‌های آینده مشخص خواهد شد.

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان بیان کرد: در نظر داریم از مفاخر فرهنگی، هنری و رسانه‌ای کشور برای حضور در کرمان و در این جشنواره دعوت کنیم و برنامه‌های مختلفی برای شهرستان‌ها تدارک دیده و اجرا می‌شود.

وی تاکید کرد: اصحاب رسانه و صاحب نظران حتما با ارائه نظر و پیشنهادات برگزار کنندگان را برای معرفی هرچه بیشتر و بهتر استان کرمان یاری دهند.

شاهرخی با اشاره به برگزاری چند رویداد مهم در حوزه گردشگری در استان کرمان در سال جاری خاطر نشان کرد: جشنواره ملی راه ابریشم با همکاری پژوهشگاه میراث فرهنگی در مهرماه و در کرمان برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: کنگره ملی تاریخ معماری و شهر سازی در بم و نشست سالانه باستان شناسان در جیرفت، رویداد کتیبه سرباز و میزبانی از رویداد ملی چوگان از دیگر برنامه‌های پیش بینی شده امسال در این اداره کل هستند.

رسانه بهترین مسیر معرفی گردشگری کرمان

رییس اتاق بازرگانی استان کرمان نیز گفت: ظرفیت‌ها و توانمندی‌های استان هیچ انعکاس مطلوبی در رسانه‌های خارجی نداشته و خیلی از افراد کرمان را به درستی نمی‌شناسند.

سید مهدی طبیب زاده افزود: کسانی که کرمان را به عنوان مقصد گردشگری انتخاب می‌کنند، کمتر از استان‌های دیگر است و باید حلقه‌های گردشگری در استان کرمان شکل بگیرد و بهترین مسیر برای معرفی استان رسانه‌ها هستند.

وی تصریح کرد: اتاق بازرگانی سعی کرده چهره واقعی کرمان را در حوزه‌های مختلف معرفی کند تا با تغییر نگرش در سطح ملی و بین المللی استان کرمان به عنوان مقصد گردشگری انتخاب شود.

رییس اتاق بازرگانی استان کرمان با اشاره به اینکه رونق اقتصاد گردشگری مستلزم ورود گردشگران داخلی و خارجی به استان است ادامه داد: از جشنواره چند رسانه‌ای گردشگری استقبال می‌کنیم، البته برای برگزاری این جشنواره باید همکاری و هم افزایی بین دستگاه‌ها برقرار باشد.

وی تاکید کرد: کرمان جایگاه زیادی در برنامه‌های وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ندارد و وظیفه این وزارت معرفی کرمان است، البته باید رسانه‌ها تولید محتوا داشته باشند.

رییس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی استان کرمان هم در این نشست با اشاره به نقش، گردشگری در اقتصاد خرد کشور اظهار کرد: بیش از ۱۵ همت سالانه مواد معدنی توسط شرکت‌ها از استان کرمان استخراج می‌شود و اگر از ظرفیت معادن در توسعه گردشگری استفاده کنیم قطعا در آینده امید و اشتغال برای فرزندانمان ایجاد می‌شود.

رضا بهرامی افزود: رسانه‌ها همیشه مطالبه گری داشته باشند تا بتوانیم از ظرفیت بخش خصوصی و صنایع معدنی استفاده کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • شیراز میزبان برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور می‌شود
  • نامزد‌های سومین دوره جشنواره پژواک معرفی شدند
  • ارسال ۴۳۴ اثر به دبیرخانه جشنواره فصلی رسانه‌های گیلان
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس
  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان
  • سومین جشنواره چند رسانه‌ای گردشگری کشور به میزبانی کرمان برگزار می‌شود
  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ برگزار می‌شود
  • فارس و بوشهر زیر ذره‌بین دفتر موسیقی رفتند
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی