Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-05@20:48:32 GMT

دکتر پلید با قرص زنان را وادار به زایمان می‌کرد

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۹۰۷۴۴

دکتر پلید با قرص زنان را وادار به زایمان می‌کرد

ساعت24 - یکی از پزشکان شناخته‌شده در بیمارستان نورث‌یورک تورنتو، سال‌ها بدون جلب رضایت زنان باردار، برای آن‌ها القای زایمان انجام می‌داده است، تا بتواند صورتحساب‌های بیشتری بابت زایمان‌ها صادر کند.

 آقای شوئن با استفاده از قرصی که می‌توانسته است جان مادران و نوزادان را در معرض خطر قرار دهد، القای زایمان را انجام می‌داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضوع زمانی فاش می‌شود که یکی از پرستار‌ها متوجه این موضوع می‌شود.

 آقای دکتر پائول شوئن، که بیش از ۳۰ سال در بیمارستان عمومی نورث‌یورک تورنتو کار می‌کرد، تلاش داشته است که با انجام زایمان‌های بیشتر، درآمد خود را افزایش دهد؛ به ویژه در آخر هفته‌ها، که می‌توانسته است برای تولد هر نوزاد، صورتحساب بیشتری صادر کند.

بر اساس اسناد بیمارستان نورث یورک که توسط نشریه کانادایی تورنتو لایف مشاهده شده است، شوئن بدون جلب رضایت زنان باردار، داروی میزوپرستول به آن‌ها می‌داده است، تا مطمئن شود که زایمان‌ها در شیفت او و در آخر هفته‌ها انجام می‌پذیرد.

این دارو که می‌تواند موجب نرم شدن دهانه رحم و ایجاد انقباضات در آن شود، یکی از دو دارویی است که به عنوان بخشی از فرایند سقط جنین پزشکی، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این دارو‌ها در چارت‌های بیماران ثبت نمی‌شد و زنان باردار، هیچ اطلاعی نداشته‌اند که دکتر شوئن برای القای زایمان ، از چنین دارو‌هایی استفاده می‌کند.

یک پرستار متوجه موضوع می‌شود

سال ۲۰۱۶ بود که یک پرستار هنگام آزمایش پس از تولد، قرص سفید رنگ و کوچکی را در واژن یکی از بیماران پیدا کرد.

بعد از این که پرستار موضوع را با شوئن و مسئولان بیمارستان در میان گذاشت، شوئن استفاده از این دارو‌ها را تایید کرد.

تحقیقات بیشتر نشان داد که پرستاران دیگر هم طی سال‌های گذشته چنین قرص‌هایی را مشاهده کرده‌اند.

شوئن ظاهرا به منظور افزایش درآمد خود به دنبال طلاق همسرش در سال ۲۰۱۲، دست به چنین کاری زده بود. او آخر هفته‌ها، که نرخ هر زایمان به ۵۶۸ دلار افزایش می‌یافت، القای زایمان انجام می‌داده است. او با القای زایمان می‌توانست تعداد زایمان‌هایی که در روز انجام می‌داده است را هم کنترل و تنظیم کند. هزینه زایمان در روز‌های هفته ۳۷۸ دلار بوده و از این طریق صورتحساب‌های بیشتری صادر می‌کرده است.

در بیمارستان نورث یورک هر پزشک چه تعداد زایمان می‌تواند در ماه داشته باشد؟

بیمارستان نورث یورک تعداد زایمان‌های هر متخصص زنان و زایمان را به ۵۰ مورد در هر ماه محدود کرده است، ولی شوئن در سال مالی ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۶، بطور میانگین در هر ماه ۵۸ زایمان انجام داده است. نکته جالب این است که ۴۶ درصد از این زایمان‌ها در آخر هفته‌ها صورت پذیرفته است. در اسناد منتشر شده آمده است که پرستاران گفته‌اند که زایمان‌های آخر هفته‌ها، غالبا سریع و گاهی نیز به طرز مخاطره‌آمیزی، اتفاق می‌افتاده است.

سرانجام دکتر پائول شوئن چه شد؟

شوئن بعد از آن که در سال ۲۰۱۶ استفاده از داروی میزوپرستول را برای القای زایمان پذیرفت، بازنشستگی خود را اعلام کرد و از سوی کمیته انضباطی انجمن پزشکان و جراحان، تحت تحقیق و بررسی قرار گرفت. او در سال ۲۰۱۸ موافقت کرد که بیش از ۴۰ هزار دلار جریمه بپردازد و مجوز پزشکی او در انتاریو نیز ابطال شد.

داستان آن که پرستاران چگونه سر از کار‌های شوئن در آوردند، سرانجام توسط مایکل لیستا، خبرنگار تورنتو لایف و بعد از آن آشکار شد که او توانست به اسناد بیمارستان دسترسی پیدا کند.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: تخلف پزشکان زایمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۹۰۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت

  به گزارش­ خبرگزاری صدا و سیما­؛ ­ماما‌های عضو هیئت مدیره نظام پزشکی‌های سراسر کشور در مراسمی که با حضور رئیس و اعضای هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی برگزار شد، بیانیه‌ای را صادر کردند. در این بیانیه آمده است: حرفه مامایی یکی از قدیمی­­ ترین­­ رشته‌های گروه پزشکی است که همواره در ارتقای سلامت زنان، کودکان و سلامت خانواده نقش ویژه­ای­داشته است. امروز که کشور شاهد چالش‌های جمعیتی ناشی از کاهش نرخ باروری است و تغییرات اقلیمی و محیط زیستی از یکسو و ظرفیت‌های تکنولوژی و هوش مصنوعی از سوی دیگر سلامت جامعه را تحت تأثیر قرار داده است، ضرورت دارد تا تغییر نگرش اساسی در مسئولین نظام سلامت و سازمان‌های مختلف جهت بهره­ ­مندی­ ­فراگیر خانواده‌ها به خصوص زنان باردار از خدمات با کیفیت مامایی و سلامت باروری صورت پذیرد تا بتوان با تبیین نقش­­ ماماها­­ در نظام سلامت برای دستیابی به اهداف قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت گام‌های اساسی برداشت. لزوم توجه به سلامت نسل آینده و حل بحران‌هایی نظیر کاهش ازدواج، کاهش نرخ باروری و افزایش سزارین و عوارض ناشی از آن در مادران و کودکان ایجاب می‌نماید تا همگام با کشور‌های پیشرفته جهان، جایگاه و استقلال حرفه‌ای ­ماماه­ای­ کشور مورد توجه قرار گیرد. در این راستا جامعه مامایی کشور مصرانه خواستار رفع چالش‌های ذیل است تا بتواند با فراغ بال در خدمت نظام سلامت و زنان و نوزادان کشور باشد: - اصلاح نظام پرداخت در زایشگاه‌ها و پرداخت تعرفه زایمانی به­­ ماماهای­­ عامل زایمان در مراکز دولتی فاقد متخصص زنان - ⁠پرداخت ۳۰ درصد از تعرفه زایمان به­­ ماماهای­­ عامل زایمان در مراکزی که متخصص زنان حضور دارد و زایمان توسط­­ ماما­ ­انجام می‌شود. - ⁠پرداخت تعرفه‌های خدمات غیر زایمانی در حین­ لیبر - استاندارد سازی نیروی انسانی­­ ماما­­ برای حمایت و تکریم مادر باردار در حین­ لیبر­، زایمان و بهره­ ­مندی­­ تمامی مادران از مراقبت نفر به نفر مامایی در حین زایمان - فراهم شدن امکان حضور­ ­ماما­­ همراه (حسب درخواست مادر) در تمامی مراکز زایشگاهی دولتی و خصوصی - اجرای ماده ۴۵ قانون جوانی جمعیت جهت پوشش کامل بیمه‌ای خدمات مامایی (دارو، ­پارکلینیک) توسط بیمه‌های پایه و تکمیلی بالاخص بیمه تأمین اجتماعی. در پایان پیشنهاد می‌شود تا جهت نیل به اهداف قانون جوانی جمعیت و بهبود کیفی خدمات سلامت باروری و سلامت مادر و نوزاد، ساختار تشکیلاتی مامایی به اداره کل مامایی و سلامت باروری در حوزه ستادی وزارت بهداشت ارتقا یابد.

دیگر خبرها

  • دعوای زنان هواپیمای کویتی را وادار به فرود اضطراری کرد
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • نقش ماما در سلامت زنان و نوزادان
  • انجام بیش از ۹۰ درصد زایمان‌ها توسط ماماها
  • ماما؛ نخستین همراه لحظه‌های شوق‌انگیز زیستن
  • بیش از ۱۲۰۰ ماما در استان البرز فعالیت می‌کنند
  • بازی نساجی و پرسپولیس بدون حضور زنان
  • کسب رتبه دو کشوری در شاخص بی دردی زایمان طبیعی
  • البرز رتبه دوم کشوری در شاخص‌های بی دردی زایمان طبیعی را کسب کرد
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت