Web Analytics Made Easy - Statcounter

مینو اصلانی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه زنان و خانواده ایرنا درباره برنامه های بسیج جامعه زنان در ایام عزاداری سیدالشهدا در ماه محرم و صفر یادآور شد: هر ساله در این ایام، ویژه برنامه هایی در سراسر کشور داریم که شور و شعور مکتب امام حسین (ع) در آن لحاظ می شود.

وی ادامه داد: برپایی جلسات خانگی برای بیان سیره و منش اهل بیت به ویژه سرور وسالار شهیدان از جمله این برنامه ها است که شاید بتوان گفت ده ها هزار جلسات خانگی در سراسر کشور داریم که با حضور مبلغانی از حوزه های علمیه و با همکاری بسیج طلاب برگزار می شود و اساتید و معلمان فرهیخته اداره این جلسات را برعهده دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس بسیج جامعه زنان کشور با اشاره به این که در این جلسات علاوه بر بیان احکام، تفاسیر قرآن کریم، مداحی و برپاداشتن عزاداری اباعبدالله (ع)، جلسات پرسش و پاسخ بخصوص برای جوانانی که تعطیلات تابستانی را سپری می کنند هم برگزار می شود، یادآور شد: خوشبختانه این جلسات بسیار مورد استقبال بانوان قرار می گیرد.

اصلانی ادامه داد: سپس مهیا می شویم برای برپایی مراسم اربعین که موکب هایی ویژه بانوان سراسر کشور در مسیر پیاده روی عظیم و ارزشمند اربعین پیش بینی شده است.

وی خاطرنشان کرد: در مجموع محرم و صفر دو ماهی است که ما برای آن برنامه ریزی بسیاری داریم و خوشبختانه مردم حسینی و عاشورایی از همه برنامه هایی که در این دوماه برگزار می شود استقبال می کنند بویژه بانوان که صبح ها و عصر ها در برنامه های پایگاه بسیج و مقاومت سراسرکشور حضور جدی و فعال دارند.

برپایی موکب های حجاب دختران انقلاب، ابتکاری استانی است

خبنگار ایرنا در ادامه گفت و گو با رئیس بسیج جامعه زنان کشور، از وی درباره خبر برپایی موکب های حجاب دختران انقلاب پرسید که اصلانی توضیح داد: برپایی خیمه های حجاب دختران انقلاب، ابتکاری از طرف برخی استان ها است که برگزار شده و خوب هم جواب داده است. چرا که معمولا کاری که از دل مردم بجوشد بسیار تاثیرگذار است.

وی یادآور شد: ما در طول هفته عفاف و حجاب هم شاهد حضور دختران انقلاب در سراسر کشور برای پاسداری از ارزش های انقلاب بویژه حجاب و عفاف بودیم. همچنین شاهد راهپیمایی میلیونی دختران جوان انقلابی بودیم که برپایی موکب ها هم  به دنبال این حرکت در برخی از نقاط کشور در حال شکل گیری است.

اصلانی درباره برگزاری جشن تکلیف دختران در خیمه گاه های حسینی هم اظهار داشت: این برنامه به شکل سراسری برگزار نمی شود اما به صورت منطقه ای و محلی این کار انجام می شود تا دختران عزیز کشورمان و نوجوانان در مساجد و پایگاه های مقاومت و حسینی حضور یابند. در مهدهای قرآنی هم هیات های نونهالان به صورت منطقه ای و استانی تشکیل شده است چرا که کودکان علاقمند هستند در دسته های سینه زنی حضور داشته باشند.

دسته های هیات عزاداری خیابانی بانوان عرف نیست

وی درباره برپایی دسته های عزاداری بانوان در سطح خیابان هم متذکر شد: سال گذشته در یکی دو مورد شاهد حضور بانوان در داخل دسته های عزاداری بودیم که برخوردهایی هم صورت گرفت. در کل عرف جامعه ما این گونه نبوده و عزاداری ها معمولا به صورت جمعی مردانه در صف های سینه زنی صورت می گیرد و بانوان هم با فاصله آنان را همراهی می کنند.

رئیس بسیج جامعه زنان کشور تاکید کرد: عرف جامعه ما اینگونه عزاداری را می پذیرد و برپایی هیات عزاداری بانوان در سطح خیابان پسندیده زنان و عرف جامعه نیست چرا که احتمال سوء رفتار و برخوردهای سلبی در آن بسیار است.

خبرنگار ایرنا در تایید سخنان مینو اصلانی، به دفتر استفتائات رهبری بخش پاسخ به سوالات شرعی مخاطبان درباره احکام عزاداری مراجعه کرد و پاسخی که دریافت کرد به این شرح است: اولا اگر مصداق اختلاط محرم و نامحرم باشد حرام است و حدودی برای این مساله مشخص شده است و همین جا توصیه می کنیم در هیات‌ها و در مجالس عزا، همه جا باید این رعایت شود و خانم‌ها حجاب‌شان را مراعات کنند و همه نگاه‌شان را نگه دارند؛ نگاه به نامحرم.

در ادامه این پاسخ می خوانیم: مقام معظم رهبری در خصوص اینکه خانم‌ها هم دنبال دسته عزا راه بیافتند و دسته عزاداری راه بیاندازند گفتند این شایسته نیست که خانم‌ها دسته عزاداری داشته باشند؛ حتی دنبال دسته‌های عزاداری راه بیافتند. شیوه عزاداری از قدیم‌الایام مرسوم بوده و خانم‌ها هم در مجلس عزا شرکت می‌کردند با مراعات حدود شرعی و حجاب و عفاف.

نخستین دوره تربیت مشاوران اسلامی برگزار شد

اصلانی با اعلام خبر برگزاری نخستین دوره تربیت مشاوران اسلامی در هفته جاری گفت: دوره بسیار خوب و مثمر ثمری است و بنا داریم برای همه پایگاه های مقاومت، مشاوران اسلامی را تربیت کنیم که با بهره گیری از ظرفیت دانشگاه ها و حوزه های علمیه این دوره ها را گسترش خواهیم داد.

وی یادآور شد: بناداریم در طی سه سال آینده، برای 20 هزار پایگاه مقاومت، یک مشاور اسلامی تربیت کنیم تا علاوه برکمک به مردم، پاسخ دهنده به پرسش های مردمی در حوزه خانواده، تربیت فرزند، همسرداری، تحکیم بنیان خانواده و غیره باشند.

گفت و گو از فاطمه دهقان نیری 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ماه محرم هیأت عزاداری بانوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۹۰۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در ۴۵ کشور

دبیر مجمع جهانی علی اصغر گفت: در مجموع بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در ایران و ۴۵ کشور جهان در اولین جمعه ماه محرم به همت مجمع جهانی علی اصغر(ع) برپا خواهد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، داود منافی پور در حاشیه افتتاح کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در باب الهادی(ع)حرم مطهر رضوی گفت: همزمان با افتتاح این کارگاه 72 کارگاه دوخت لباس در ایران اسلامی و 4 کشور بحرین، عراق، هندوستان و ترکیه کار خود را آغاز خواهند کرد.

وی افزود: بزرگ‌ترین محفل شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی و در نخستین جمعه ماه محرم برپا خواهد شد.

منافی پور بیان کرد: مجمع جهانی علی اصغر(ع) به عنوان قطب هماهنگ کننده همایش‌ها در ایران و 45 کشور جهان با افتتاح 72 کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی که در آن تعداد زیادی از بانوان به صورت داوطلبانه فعالیت می‌کنند، اقدام به تهیه، توزیع و اهدای این لباس‌ها به برخی از نقاط ایران و جهان کرده و درنهایت در صبح نخستین جمعه ماه محرم این لباس‌ها به صورت رایگان در اختیار مادران و شیرخوارگان قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: دوخت لباس شیرخوارگان حسینی از سال 1386 به طور رسمی و با هزینه های مردمی آغاز شد و داوطلبان هر ساله از ولادت حضرت علی اصغر(ع) تا اولین جمعه ماه محرم در این کارگاه گرد هم می آیند و شروع به دوخت لباسهای سبز علوی برای این مراسم می کنند.

دوخت 500 هزار دست لباس و توزیع در سطح کشور و بین الملل

دبیر مجمع جهانی علی اصغر(ع) ضمن تقدیر از همت و تلاش این بانوان داوطلب گفت: هر ساله حدود 500 هزار دست لباس دوخته و در سطح کشور توزیع می‌شود؛ کارگاه دوخت لباس مرکزی که در تهران برپا می‌شود علاوه بر دوخت لباس‌های استان تهران، لباسهای شیرخوارگان حسینی را در سطح بین المللی نیز تامین می‌کند.

وی گفت: هزینه‌های این کارگاه کاملا مردمی است و خرید پارچه، نخ و مابقی مایحتاج از نذورات مردمی تهیه می‌شود.این لباسها پس از دوخت توسط بانوان به صورت شکیل بسته بندی شده و مزین به سربند یا صاحب‌الزمان(عج) می‌شود همچنین در هر بسته بندی نذر نامه ای با این مضمون قرار می‌گیرد.

ترجمه نذر نامه به 12 زبان زنده دنیا

منافی پور خاطرنشان کرد:" یا صاحب الزمان(عج) فرزندم را نذر یاری قیام تو می‌کنم او را برای ظهور نزدیک برگزین و حفظ کن" این نذر نامه به 12 زبان عربی، انگلیسی، آذری، اردو، سواحیلی، روسی، اسپانیولی، آلمانی، ایتالیایی، فرانسه، ترکی و هوسایی ترجمه شده است.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • رییس کمیته مستندسازی وزارت ورزش منصوب شد
  • تصاویری از نوه و نتیجه امام خمینی در مراسم عزاداری فوت عروس ارشد امام (ره)
  • انگیزه عجیب مردی که به زنان جوان حمله می‌کرد
  • نفرت از زنان انگیزه مردی که به زنان جوان حمله می‌کرد
  • برپایی بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در ۴۵ کشور
  • عزاداری زنان با لباس‌های عجیب و غریب در خیابان
  • مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت
  • عباس عبدی: ضربه ایران به اسرائیل پیروزی راهبردی بود /جذب حمایت مردم از این حمله در تعارض با برخورد با زنان در خیابان ها است
  • تاکید مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان‌غربی بر اهمیت استعداد یابی
  • قدردانی بانوان آستارایی از عوامل پلیس در اجرای طرح نور