Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-28@02:05:30 GMT

کشف گنج بزرگ ایرانیان با حل معمای بازی «میراث پارس»

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۹۳۳۴۶

به گزارش ایلنا، آیین رونمایی از اتاق بازی حل معمای موزه تاریخ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با عنوان «میراث پارس» روز ۱۱ شهریور ۱۳۹۸ با حضور معاون تولید و جمعی از مسئولان و کارشناسان کانون در تهران برگزار شد.

در این بازی نوجوانان وارد یک فضای واقعی با دکور و فضاسازی تاریخی می‌شوند تا گنجی را که مربوط به تمدن‌های باستانی ایران است بیابند، گنجی که گفته می‌شود بزرگ‌ترین گنج تاریخ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین اساس طراحان این بازی به نوجوانان فرصتی یک ساعته داده‌اند تا به همراه گروه ۴ تا ۱۰ نفره خود و با دنبال کردن سرنخ ها، حل معماها و عبور از چالش‌های بازی، کلید دست‌یابی به گنج و مخفیگاه آن را پیدا کنند و در عین حال با برخی نکات تاریخی ایران باستان نیز آشنا شوند.

به گفته ویدا ملکی (رییس دبیرخانه شورای نظارت بر اسباب‌بازی و رییس موزه تاریخ کانون)، «میراث پارس» در سبک خود اولین بازی محیطی در ایران که ویژه نوجوانان طراحی شده است.

وی که در آیین رونمایی از این بازی گروهی سخن می‌گفت با بیان این‌که این سبک بازی چند سالی است در سراسر جهان و ایران به شدت گسترش پیدا کرده است توضیح داد: توجه به رویکرد تربیتی در کنار جذابیت و سرگرمی، تبدیل گونه وحشت به آموزشی، رعایت شاخصه‌های فرهنگی مدنظر کانون و شورای نظارت بر اسباب‌بازی  و در مجموع بومی‌سازی این نوع بازی‌ها با محتوای کاملا ایرانی از ویژگی‌های اصلی «میراث پارس» به‌شمار می‌رود که آن را از بازی‌های مشابه متمایز می‌سازد.

ملکی همچنین از دیگر بازی‌سازان این نوع اتاق‌ها برای طراحی چنین بازی‌هایی در کانون ‌دعوت به همکاری کرد.

محمد حسین کریمی (طراح بازی «میراث پارس») در ادامه این نشست به ارایه توضیح‌های تکمیلی پرداخت و گفت: این نوع بازی‌ها از سال ۲۰۰۷ میلادی در ژاپن ایجاد شد و اکنون در سراسر جهان گسترش پیدا کرده است به‌نحوی که ایالات متحده آمریکا دارای ۳هزار بازی با این سبک است و در ایران هم نزدیک به ۲۰۰ اتاق شامل حدود ۱۰۰ اتاق در تهران و بقیه در شهرستان‌ها فعالیت ‌می‌کنند.

او با بیان این‌که افزایش بارآموزشی، مورد توجه این بازی‌سازان بوده است، یادآور شد: نوجوانان در جریان این بازی با یک سری مفاهیم و کلیدواژه‌های ویژه از متن تاریخ کهن ایران و تمدن‌های ایلامی، ماد و هخامنشی - با همین ترتیب - آشنا می‌شوند و در نهایت سناریوی نوشته‌شده، با این افسانه هم آغشته است که «این گنج خود را تنها به پارسیان اصیل نشان می‌دهد، پارسیانی که با تمدن‌های باستانی ایران آشنا هستند و می‌توان آن‌ها را یک ایرانی واقعی دانست.

علی درستکار (کارشناس حوزه فرهنگ و رسانه و عضو کمیسیون ثبت و تولید اسباب‌بازی شورای نظارت بر اسباب‌بازی) هم در این نشست از جست‌وجو و پرسش‌گری به عنوان عنصری نام برد که اگر در کسی پرورش پیدا کند می‌تواند او را به بلوغ و کمال برساند و جامعه‌ای که می‌خواهد رشد کند باید پرسش‌گر باشد و کودکان و نوجوانانش را این چنین تربیت کند.

درآیین رونمایی از بازی «میراث پارس» که حسین ربانی‌غریبی معاون تولید، محسن حموله مدیرکل سرگرمی‌های سازنده و بازی‌های رایانه‌ای و محمدرضا کریمی‌صارمی مدیرکل امورسینمایی کانون نیز حضور داشتند، حاضران در فضای اتاق بازی قرار گرفتند و با توضیح‌های ارایه شده طراحان اصلی، از روند و نحوه اجرای این بازی مطلع شدند.

یادآوری می‌شود موزه تاریخ کانون در تهران، میدان شهدا، خیابان افروز، جنب فروشگاه اتکاء واقع شده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کانون پرورش فکری تمدن های باستانی ایران گنج تاریخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۹۳۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوتاهی در معرفی استان کرمان قابل قبول نیست

ایسنا/کرمان رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان با انتقاد از عملکرد وزارت میراث فرهنگی به دلیل کوتاهی در معرفی استان کرمان گفت: وظیفه وزارت میراث فرهنگی است که کرمان را معرفی کند و سوال اینجاست که کرمان با این همه ظرفیت‌های گردشگری چه جایگاهی دارد؟ 

سیدمهدی طبیب زاده ظهر امروز هشتم اردیبهشت ماه در نشست هم اندیشی حوزه میراث فرهنگی و گردشگری با اصحاب رسانه اظهار کرد: کرمان و ظرفیت‌های آن متاسفانه آنگونه که باید معرفی نشده است.

وی با بیان این مطلب که کرمان نسبت به سایر استان‌های دیگر ناشناخته‌تر است، تصریح کرد: باید حلقه‌های گردشگری در استان کرمان شکل بگیرد و رسانه‌ها کرمان را با آنچه که هست، معرفی کنند.

رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان تصریح کرد: به دنبال معرفی متفاوت و واقعی استان کرمان هستیم و کرمان را به عنوان مقصد گردشگری و سرمایه‌‍گذاری قرار دهیم.

وی ادامه داد: رونق اقتصاد گردشگری کرمان مستلزم ورود توریست داخلی و بین المللی است و جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی می‌تواند در این زمینه کمک کند.

طبیب زاده عنوان کرد: رسانه‌های استان در برگزاری جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بسیار موثر خواهند بود.  

رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان بیان کرد: برای برگزاری این جشنواره باید همه نهادها و سازمان‌ها همکاری کنند زیرا میراث فرهنگی و اتاق بازرگانی به تنهایی نمی‌تواند آن را برگزار کنند.

وی اظهار کرد: صاحب نظران بگویند که تولید محتوای کرمان چگونه باشد تا گردشگران به استان جذب شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای طرح «هر کلاس یک قفسه کتاب» در خوزستان
  • رقابت ۱۰ گروه در جشنواره هنر‌های نمایشی کودک و نوجوان آذربایجان غربی
  • کوتاهی در معرفی استان کرمان قابل قبول نیست
  • نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی آغاز شد
  • کرمان میزبان جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است
  • نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی کانون پرورش فکری آذربایجان‌غربی آغاز شد
  • اماندهی حریم کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان
  • انتقاد تند اتاق اصناف به تعطیلی پنجشنبه‌ها؛ خودتحریمی بزرگ در کمین ایران
  • تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری به کرمان آمد
  • تماشاخانه سیار کانون میهمان همدان