Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-28@13:53:18 GMT

تزریق چربی چیست و چگونه انجام می شود؟

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۹۷۷۶۷

تزریق چربی چیست و چگونه انجام می شود؟

آشنایی با تزریق چربی

تزریق چربی صورت و سایر نواحی بدن نوعی از روش های جوان سازی و ترمیم پوست و زیبایی است و با هدف هایی مثل پر کردن گونه ها، کاهش چین و چروک، بهبود آثار آکنه و جوان سازی پوست و حجم دهی و فرم دهی به لبها انجام می شود. تزریق چربی روش های مختلفی دارد که امروزه یکی از مشهورترین روش های آن برداشتن چربی از بدن خود فرد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر افراد فکر می کنند که چین و چروک و افتادگی پوست، علائم پیری آن هستند، اما در واقع یکی از مهم ترین و اصلی ترین دلایل بروز این گونه مشکلات کم شدن حجم صورت است که فرد را به سمت تزریق چربی صورت سوق می دهد. از دست رفتن حجم در این ناحیه از بدن شکاف های استخوانی صورت و اطراف چشم را برجسته تر می کند و پوست را پیرتر از چیزی که در واقع هست نشان می دهد. البته ساختار صورت برخی افراد به طور کلی لاغرتر و استخوانی تر از دیگران است. به هر حال، چه این مسئله مربوط به پیری باشد و چه ساختار صورت، روش های تزریق چربی و حجم دهی به صورت و سایر مناطق بدن می تواند گزینۀ مناسبی برای ترمیم، بهبود و رفع آن باشد.

فرم دهی و برجسته سازی لب با تزریق چربی

تزریق چربی برای چه افرادی مناسب است؟

تقریباً همۀ افراد با هر نوع ویژگی های پوستی، حتی اگر پوست جوانی هم داشته باشند، می توانند برای بهبود وضعیت سلامت و زیبایی پوست خود، از روش های تزریق چربی استفاده بکنند و محدودیت خاصی جز در موارد استثنا برای استفاده از این روش ها وجود ندارد. البته بدن شخص باید حداقل چربی مورد نیاز را داشته باشد.

 

تزریق چربی در کدام نواحی بدن صورت می گیرد؟

تزریق چربی صورت رایج ترین نوع تزریق هاست، ولی محدود به این مورد نمی شود. شما می توانید تزریق چربی را در بازوها، پشت دست ها و انگشتان و سایر قسمت هایی از بدن خود که احساس می کنید به جوان سازی و ترمیم نیاز دارد، انجام بدهید.

 

مناطق معمول و رایج برای تزریق چربی عبارت است از:

چین های بینی پروتز لب پر کردن خطوط موسوم به ماریونت (که بین لب و چانه قرار دارد.) پر کردن گونه ها پر کردن گود افتادگی های زیر چشم و اطراف آن

 

تزریق چربی به نواحی مختلف بدن چگونه انجام می شود؟

تزریق چربی صورت و سایر انواع تزریق چربی، به نوعی عمل پیوند طبیعی چربی به شمار می آیند که میزان روش های تهاجمی در آن ها به حداقل رسیده است. در روش تزریق چربی طی فرایندی کاملاً بهداشتی و امن، چربی مورد نیاز برای تزریق از قسمتی در بدن خود فرد (معمولاً باسن و اطراف شکم) برداشته می شود  و پس از آن برای تزریق چربی به نقطۀ مورد نظر برای ترمیم و جوان سازی، مورد استفاده قرار می گیرد. این فرایند به دلیل طبیعی بودن، احتمال ابتلا به عفونت یا پس زده شدن چربی را به حداقل رسانده است. چربی تزریق شده به بدن برای زنده ماندن در بافت مورد نظر، شروع به تکثیر شدن و حل شدن در خون می کند. جالب است بدانید که حدود نیمی از (50 درصد) چربی های تزریق شده به بدن در این روش زنده می مانند و مدام تکثیر می شوند. به همین دلیل تزریق چربی صورت به این روش، شیوه ای امن و بسیار پرطرفدار به حساب می آید.

 

تزریق چربی چه نتایج و آثاری به دنبال خواهد داشت؟

با این که نتایج عمل های تزریق و همچنین تزریق چربی صورت چندان قابل پیش بینی نیست، ولی در اغلب موارد نتایج بسیار مثبت و امیدوار کننده بوده است و جوان سازی پوست و ترمیم آن کاملاً اتفاق افتاده است. پس از انجام شدن تزریق چربی صورت یا سایر مناطق، باید در یک دورۀ یک ساله تحت نظر پزشک متخصص خود و معاینه ها و بررسی های دوره ای باشید. در صورت نیاز و تمایل می توانید تزریق خود را تکرار و تکمیل نیز بکنید.

به طور کلی، توصیۀ ما به شما این است که صرف نظر از نوع تزریق چربی که برای جوان سازی یا زیبایی خود انتخاب کرده­اید، و پیش از انجام عمل تزریق، حتماً با پزشکان و جراحان متخصص به میزان کافی مشورت کنید و اطلاعات لازم در این زمینه را به هر روشی که می توانید گردآوری کنید تا به بهترین نتیجه برسید. خصوصاً تزریق چربی صورت فرآیندی تخصصی است و باید اطلاعات کافی و لازم را از قبل در این زمینه کسب کرده باشید. برای مشاوره رایگان با ۲۸۴۲۲۲۴۳ تماس بگیرید.

منابع:

https://www.plasticsurgery.org/cosmetic-procedures/dermal-fillers/fat-injections https://www.emoryhealthcare.org/centers-programs/aesthetic-center/face-surgery/facial-fat-transfer-and-implants.html

 

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: تزریق چربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۹۷۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علیرضا بیگی: پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود

آفتاب‌‌نیوز :

احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی، درباره اینکه در ماجرای مطرح شده پیرامون یکی از ائمه جمعه چرا نمایندگان مجلس و یا دستگاه قضا ورود پیدا نکردند، گفت: خود آقای صدیقی با عذرخواهی که انجام دادند پذیرفتند خطایی صورت پذیرفته است که البته اگر با نگاه حقوقی به موضوع نگاه کنیم جرمی واقع شده است که عناصر سه گانه تشکیل دهنده جرم باید مورد بررسی قرار گیرد.

این نماینده مجلس مورد عنصر مادی که فعل صورت گرفته است یعنی انتقال مال انجام شده است، تنها موضوعی که باید مورد بررسی قرار گیرد عنصر معنوی یا همان نیت است که آیا نیت مجرمانه وجود داشته است یا خیر که این هم توسط مرجع صالحه قضایی باید رسیدگی شود.

وی خاطرنشان کرد: در جامعه این‌گونه بحث می‌شود که چون آقای صدیقی بخشی از قوه قضائیه است در مورد ایشان دست به عصا راه می‌روند، حال موضوع نیت آقای صدیقی باید در یک محکمه قانونی مورد رسیدگی قرار بگیرد و برای مردم توضیح داده شود موضوع چه بوده است.

علیرضابیگی تاکید کرد: تنها هم این نیست موضوعات دیگری که مطرح است موضوع تزلزل اعتماد مردم را نسبت به مسئولین و به طور خاص نهاد نماز جمعه و ستاد امربه معروف و نهی از منکر فراهم کرده است که حتما در دفاع از جایگاه این نهادها باید رسیدگی دقیق صورت گیرد و به مردم پاسخ داده شود و تا زمانی که نسبت به ایشان این شایعات مترتب است نباید اصرار به تثبیت ایشان باشد و نباید اصرار بر این باشد که افراد از جایگاه‌های قانونی که دارند برای اثبات خودشان استفاده کنند.

وی ادامه داد: متاسفانه این حرکت‌ها، رفتارها و اقدامات انجام می‌گیرد و این‌ها به اعتماد مردم به طور خاص به نهاد دین (حال قوه قضائیه یک طرف) لطمات وارد می‌کند. ما به اندازه کافی تزلزل اعتماد را در جامعه داریم که این هم مزید بر علت می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • ترجیح آزمایشگاه‌های تشخیص طبی به تعطیلی مراکز تا ادامه فعالیت
  • آزمایشگاه‌های طبی کمترین شکایت را در نظام پزشکی دارند
  • علیرضا بیگی: پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود
  • آزمایشگاه های طبی کمترین شکایت را در نظام پزشکی دارند
  • آزمایشگاه های طبی کمترین شکایت را در بین حرف پزشکی دارند
  • ساخت‌وساز در محدوده باغ گیاه‌شناسی به کجا رسید؟
  • پیاده‌روهای خیابان ۱۹ دی قم نوسازی می‌شود
  • تامین برق مراکز برگزاری آزمون سراسری با موفقیت انجام شد
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است