Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-05-07@02:35:29 GMT

خبری از تحویل خودروهای «MG» نیست

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۹۸۲۸۸

خبری از تحویل خودروهای «MG» نیست

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، یکی از این مشتریان اظهار کرد: در خرداد ماه سال گذشته خودروی MG ۳۶۰ را با قیمت قطعی ۶۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان با پیش پرداخت ۱۲ میلیون تومان و موعد تحویل ۱۲۰ روز کاری ثبت‌نام کردم. طبق آنچه که در قرارداد ذکر شده است قرار بود باقی مبلغ طی سه فقره چک ۱۲ میلیون تومانی دیگر به علاوه یک وام ۲۰میلیون تومانی در زمان موعد تحویل خودرو که اواخر آبان ماه تا اوایل آذرماه ۹۷ بوده است، پرداخت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مشتری ادامه داد: زمانی که ما قسط آخر را نیز پرداخت کردیم، شرکت اعلام کرد که نمی‌تواند خودروها را تحویل دهد. بنابراین اطلاعیه‌ای به صورت جدول زمان‌بندی شده در سایت خود منتشر کرد که طبق آن قرار بود به تفکیک زمان ثبت‌نام، خودرو از بهمن ماه سال ۹۷ تا شهریور ماه سال جاری به مشتریان تحویل داده شود. طبق شنیده‌ها و پیگیری‌های ما، تا اواسط فروردین ماه نیز تعداد ۱۲۰۰ خودرو از ۳۷۰۰ خودرو ثبت‌نامی تحویل داده شده است اما پس از آن دیگر خبری از تحویل خودروهای ما نشد.

طبق ادعای این مشتری، شرکت قراردادها را فسخ کرده و به مشتریان اعلام کرده است که برای دریافت اصل پول خود با احتساب ۱۸ درصد سود به شرکت مراجعه کنند.

او می‌گوید: چندی پیش به وزارت صنعت، معدن و تجارت مراجعه کرده و به همراه تعدادی از مسئولان این وزارتخانه، نمایندگان شرکت آذربایجان خودر و تعدادی از مشتریان جلسه‌ای برگزار شد که طی آن به صراحت نماینده شرکت به مشتریان گفته است که "از نظر ما قرارداد فسخ است و اصل پول مشتریان با ۱۸ درصد سود به آن‌ها بازگردانده خواهد شد".

این مشتری ادامه داد: در جلسه‌ای که در حضور نمایندگان شرکت و مسئولین وزارت صمت برگزار شد، از یکی از نمایندگان شرکت شنیدیم که می‌خواهند خودروهای ۱۰ هزار دلاری ما را با خودروی ۳۰ هزار دلاری دیگر تعویض کنند؛ لذا خواسته‌اند که مبلغ ۳۰۰ میلیون دیگر مابه‌التفاوت پرداخت کنیم. این در حالی است که طبق محاسبات حتی برای این کار باید ۲۰۰ میلیون تومان دیگر پرداخت کنیم نه ۳۰۰ میلیون تومان. این موضوع نشان می‌دهد که شرکت در این زمینه نیز تنها به سود خود می‌اندیشد.

در همین زمینه یکی دیگر از مشتریان شرکت صنعت خودرو آذربایجان گفت: ثبت‌نام‌ها از اردیبهشت ماه ۹۷ آغاز و تا تیرماه سال گذشته انجام شد که طی سه نوبت ۱۰۰،۱۲۰ و ۱۴۰ روز کاری قرار بوده است که خودروها به مشتریان تحویل داده شود. اما تاکنون خبری از تحویل خودرو نشده است. در نتیجه پیگیری ما، شرکت در تاریخ ۱۵ بهمن ماه ۹۷، جدول زمانبندی شده برای تحویل خودروها از بهمن همان سال تا شهریور ماه سال جاری منتشر کرد.

این مشتری مدعی شد: حدود ۱۲۰۰ دستگاه از این خودروها تا اردیبهشت ماه سال جاری تحویل داده شد که البته این نیز مشخص نیست متعلق به مشتریان واقعی بوده یا خیر. پس از اردیبهشت ماه سال جاری دیگر رسما شرکت اعلام کرد که توان تحویل خودروها دیگر براساس همان جدول را هم ندارد. این در حالی است که برررسی‌ها نشان می‌دهد شرکت تولید داشته اما تحویل نداده و خودروها را در بازار آزاد عرضه کرده است.

وی اظهار کرد: من در اردیبهشت ماه سال گذشته خودرو MG ۳۶۰ را با قیمت قطعی ۸۸ میلیون تومان و با پرداخت ۳۹ میلیون تومان ثبت‌نام کردم. قرار بر این بود که باقی مبلغ را در زمان تحویل خودرو که تقریبا ۱۵ مهرماه ۹۷ بود، تکمیل‌وجه کنم اما اکنون بعد از گذشت نزدیک به یک‌سال از موعد تحویل، خبری از تحویل‌ها نیست.

او خاطرنشان کرد: من و بیش از ۳۰۰ نفر از کسانی که مشکل بنده را دارند، کاملا بلاتکیف هستیم. شرکت نه اعلام می‌کند که چه زمانی تحویل می‌دهد، آیا قرار است خودرویی جایگزین شود یا خودروی ایرانی تحویل می‌دهد! هر صحبتی هم می‌کنیم که می‌گویند" بیایید اصل پولتان را بگیرد".  

این موضوع از شرکت صنعت خودرو آذربایجان پیگیری شد که مسوولان آن از پاسخگویی خودداری کردند.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: خودرو آذربایجان خودرو وزارت صنعت معدن و تجارت تاخیر در تحویل خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۹۸۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رنگ پلاک خودروها نشانه چیست؟

تین نیوز

پلاک فلزی که برای شناسایی رسمی وسیله نقلیه متصل می‌شود، پلاک خودرو نام دارد. همه کشورها برای وسایل نقلیه جاده‌ای مانند: اتومبیل، کامیون و موتورسیکلت نیاز به ثبت پلاک دارند. 

به گزارش تین نیوز، پلاک خودرو ایرانی، یک شناسه عددی است که به طور منحصر به فرد برای هر اتومبیل در نظر گرفته شده است. شماره پلاک خودرو همانند اثر انگشت در اتومبیل ها می باشد که باید منحصر بفرد باشد و به همین دلیل هیچ اتومبیلی دارای پلاک یکسان با سایر پلاک ها نیست.

پلاک وسایل نقلیه علاوه بر عدد، دارای رنگ‌ها و حروف مختلفی است که کمتر به آن توجه کردیم، اما هرکدام نشان‌گر مورد خاصی است که دانستنش در برخی موارد به افزایش اطلاعات عمومی کمک می‌کند.

 پلاک خودروها در کشور که به پلاک ملی مشهور است دارای شش رنگ‌ مختلف است که بر اساس مالکیت خودروها، نوع و ... دسته‌بندی شده است.

رنگ پلاک خودروها نشانه چیست؟ خودروهای پلاک سفید

خودروهای پلاک سفید سه دسته هستند:

-خودروهایی با حرف «گ»،

خودروهای پلاک سفید با حرف «گ»،به اصطلاح به خودروهای گذرموقت معروف هستند

-خودروهایی با دیگر حروف الفباء به جز «گ» و پلاک هایی با نشانه ویلچر

خودروهای شخصی هستند که روزانه شمار زیادی از آن‌ها در کشور در حال تردد هستند و طبیعی است که بیشترین تعداد پلاک خودرو نیز مربوط به این نوع است.

خودروهای پلاک سفید با نشانه ویلچر، خودرو های متعلق به جانبازان و معلولان است.

خودروهای پلاک زرد :

خودروهای پلاک زرد با حرف «ک» خودروهای ادواتکشاورزی است.

خودروهای پلاک زرد با حرف «ع» خودروهای حمل و نقل عمومی هستند که تاکسی ها و اتوبوس ها و...از جمله آن‌ها است.

خودروهای پلاک سبز

خودروهای پلاک سبز با حرف «پ»، خودرو های متعلق به پلیس،اعم از پلیس راهور، گشت انتظامی،پلیس مبارزه با مواد مخدر و... است.

خودروهای پلاک سبز با حرف «ث»، خودروهای متعلق به سپاه پاسداران است.

خودروهای پلاک قرمز

خودروهای پلاک قرمز با عبارت «تشریفات»، خودروهای تشریفات دولتی است.

خودروهای پلاک قرمز با حرف «الف»، خودرو های دولتی هستند که طبق قانون، استفاده شخصی از آن‌ها غیر مجاز است.

خودروهای پلاک آبی نوع دوم

خودروهای پلاک آبی نوع دوم با حرف «ش»، خودروهای متعلق به ارتش است

خودروهای پلاک آبی نوع دوم با حرف «ز»، خودروهای متعلق به وزارت دفاع و پشتیبانی است

خودروهای پلاک آبی نوع دوم با حرف «ف»، خودروهای متعلق به ستاد کل نیروهای مسلح است

خودروهای پلاک آبی نوع اول

خودروهای پلاک آبی دسته اول با حرف‌ «D»، خودروهای دیپلمات،کنسولی و سیاسی هستند

خودروهای پلاک آبی دسته اول با حرف «S»، خودروهای سفارتخانه‌ها و نمایندگان برای خدمت اداری هستند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ثبت نام ایران خودرو ۱۴۰۳ بدون قرعه کشی با تحویل ۹۰ روزه
  • آغاز ثبت نام ایران خودرو ۱۴۰۳ از فردا / بدون قرعه کشی با تحویل ۹۰ روزه
  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی
  • آغاز فروش اقساطی 2 محصول کرمان موتور (+جدول فروش)
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی وارد کشور شد | این خودروها از چه برندی هستند؟ + جزئیات
  • پاسخگویی به ۳۵۷ هزار تماس مشترکین آب و فاضلاب قم
  • خبر ویژه برای متقاضیان خودروهای وارداتی
  • تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • ثبت نام فروش نقدی ایران خودرو / تحویل ۹۰ روزه پس از ثبت نام در سامانه یکپارچه
  • رنگ پلاک خودروها نشانه چیست؟