Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، امیر احمری‌نژاد معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) شهرری از تصویب۱۴رشته جدید در مقاطع کارشناسی و کاردانی برای نیمسال نخست سال تحصیلی ۹۹- ۹۸ در این واحد دانشگاهی خبر داد و گفت: پذیرش در سه رشته به‌صورت «با آزمون» و در ۱۱ رشته بر اساس سوابق تحصیلی صورت خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) شهرری با بیان اینکه سیاست‌های کلی این واحد دانشگاهی در زمینه تصویب رشته‌ها بر اساس چشم‌انداز دانشگاه آزاد اسلامی و استراتژی تدوین شده در این واحد دانشگاهی است، گفت: با احتساب این رشته‌ها تعداد رشته‌های دایر در این واحد دانشگاهی به بیش از ۲۳۵ رشته تحصیلی افزایش یافته است .

احمری‌نژاد افزود: در سه رشته حقوق، مهندسی صنایع و نیز علوم و مهندسی صنایع غذایی پذیرش به‌صورت «با آزمون» صورت می‌گیرد که این کد رشته‌ها در تکمیل ظرفیت نیمسال جاری در سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی قرار خواهند گرفت.

وی یادآور شد: در ۱۱ رشته دیگر پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی(بدون آزمون) صورت خواهد گرفت که این رشته‌ها شامل مکانیسین ماشین‌های کشاورزی در مقطع کاردانی پیوسته، چهار رشته در مقطع کارشناسی ناپیوسته با عناوین مدیریت بازرگانی، مدیریت صنعتی، هنرهای تجسمی نقاشی و مهندسی اجرایی عمران و ۶ رشته در مقطع کارشناسی پیوسته با عنوان‌های علوم ارتباطات اجتماعی، مدیریت امور بانکی، مدیریت کسب و کارهای کوچک، مدیریت مالی، مطالعات خانواده، مهندسی خط و سازه‌های ریلی است.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) شهرری خاطرنشان کرد: علاوه بر ۱۴ رشته جدید ذکر شده در پنج رشته علوم تربیتی، مدیریت صنعتی، شیمی کاربردی، زیست شناسی گیاهی و مهندسی برق پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی (بدون آزمون) در هر دو صورت تمام وقت و پاره وقت انجام خواهد گرفت.

احمری‌نژاد با بیان اینکه اخذ تمام این رشته‌ها متناسب با نیاز دانشجویان و دانش‌پژوهان متقاضی ادامه تحصیل انجام گرفته است، افزود: با توجه به موقعیت جغرافیایی مناسب واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری، دسترسی آسان، امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی، همواره تلاش شده تا با اخذ مجوز رشته‌های مورد تقاضای دانشجویان، راه برای ادامه تحصیل در رشته های مورد علاقه آنان هموار شود که امیدوارم با یاری خداوند متعال و با توجه به پتانسیل های بالای این واحد دانشگاهی در آینده نزدیک شاهد تصویب و ابلاغ رشته‌های بیشتری برای ادامه تحصیل متقاضیان در این واحد دانشگاهی باشیم.

وی افزود: متقاضیان این رشته‌ها می‌توانند با مراجعه به آدرس سایت این واحد دانشگاهی به آدرسiausr.ac.irعلاوه بر استفاده از مشاوره تحصیلی رایگان، از شرایط، مدارک مورد نیاز و زمانبندی ثبت نام، اطلاعات لازم را کسب کنند.

انتهای پیام/

167 / 167

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۰۰۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) از تخصیص کرسی آینده‌پژوهشی یونسکو به این دانشگاه برای نخستین‌بار در کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سیدعلی قاسم‌زاده امروز -دوشنبه دهم اردیبهشت- در نشست با محمدرضا حسنی آهنگر، رئیس دانشگاه جامع امام حسین (ع) اظهار کرد: در حوزه‌های پژوهشی و علمی دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ٰره) رشد خوبی داشته و در آخرین رتبه‌بندی تایمز این دانشگاه رتبه سوم دانشگاه‌های جامع کشور و رتبه نهم دانشگاه‌های کل کشور را کسب کرده است.

وی افزود: در حوزه دانشگاه‌های قاره آسیا نیز دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ٰره) در رتبه‌های ۲۰۰ تا ۲۵۰ قرار دارد که رتبه‌بندی دقیق آن نیز به زودی اعلام خواهد شد و این رتبه در طول دوران فعالیت این دانشگاه کم‌نظیر بوده است.

نماینده عالی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در استان قزوین با بیان اینکه در حوزه بین‌المللی رشد خوبی در جذب دانشجویان خارجی و تنوع رشته‌ها داشتیم، خاطرنشان کرد: در حوزه فعالیت‌های بین‌المللی در اتحادیه مختلف علمی به ویژه شبکه آموزشی اروپایی اراسموس، کشورهای جاده ابریشم، اتحادیه خزر و اتحادیه کشورهای اسلامی فعال شدیم. برای نمونه بخش دانشجویی اتحادیه کشورهای خزر را به عهده گرفتیم.

قاسم‌زاده از تخصیص کرسی آینده‌پژوهشی یونسکو به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) خبر داد و تاکید کرد: در حال حاضر ۱۱ نفر دانشمند یک‌درصدی (جزو یک‌درصد دانشمندان برتر جهان) در این دانشگاه داریم که چند نفر از مدیران نیز جزو همین دانشمندان یک‌درصدی هستند، همچنین در جایزه ملی ثریا در چهار رشته و حوزه جوایز به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) رسید.

وی با اشاره به طراحی و اجرای برنامه تحول پژوهشی و علمی در این دانشگاه ادامه داد: در حوزه‌های توسعه کشاورزی کم‌آب‌بر، فلزات غیرکانی و شیشه، چشمه نور (شتابگرها)، ایران‌شناسی، هوش مصنوعی و فن‌آوری‌های نو مأموریت‌های ملی ویژه به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی واگذار شده است.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) از کسب رتبه دوم کشوری توسط تیم رباتیک این دانشگاه خبر داد و گفت: از زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم ۱۰ رشته آموزشی و علمی جدید در این دانشگاه راه‌اندازی شده که عمده آنها در سطح ارشد و دکتری قرار دارند. رشته‌های شتابگر ذرات و علم داده‌ها هم از رشته‌های انحصاری دانشگاه به حساب می‌آیند.

قاسم‌زاده با اشاره به توانمندی‌های دانشگاه جامع امام‌حسین (ع) اضافه کرد: دانشگاه امام‌حسین (ع) در رتبه‌بندی جایگاه دوم دانشگاه‌های کشور را به دست آورده که افتخار ارزشمندی برای دانشگاه امام‌حسین (ع) محسوب می‌شود که دانشگاه نمونه و تراز انقلاب اسلامی است.

وی با بیان اینکه دانشگاه امام‌حسین (ع) الگوی دانشگاه‌های حکمت‌بنیان به شمار می‌رود، گفت: بازدید از دانشگاه امام‌حسین (ع) و تماشای دستاوردهای این دانشگاه در دستور کار ما قرار دارد که یکی از اردوهای دیدنی راهیان پیشرفت ما خواهد بود.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) اجرای طرح بانوی اسوه را از طرح‌های فرهنگی مهم این دانشگاه دانست و تاکید کرد: این طرح برای نخستین بار در سه حوزه دانشجویی، کارمندی و استادی نخستین‌بار در دانشگاه ما طراحی و به وزارت علوم ابلاغ و در نهایت اجرا شد.

قاسم‌زاده ادامه داد: امسال هم برای نخستین‌بار از استادان بین‌المللی برتر تقدیر می‌کنیم که در این برنامه استاد برتر حوزه بین‌الملل را معرفی می‌کنیم تا انگیزه‌ای شود که اساتید با توجه به رسالت دانشگاه فعالیت داشته باشند.

وی از فعالیت ۴۰ استاد تمام در این دانشگاه خبر داد و گفت: در واقع ۱۸۰ نفر دانشیار داریم و بقیه اساتید ما استاد تمام به حساب می‌آیند. پیش از دولت سیزدهم ۱۳ مربی داشتیم که تعداد آنها به چهار نفر کاهش یافته است.

کد خبر 749049

دیگر خبرها

  • ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • ایجاد دانشکده‌های ویژه مادران در همه واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد
  • رشته روانشناسی از شکل سنتی فاصله می‌گیرد/ افزایش تعداد کلینیک‌های درمانی
  • هشدار رئیس دانشگاه آزاد به ناهنجاری در انتخاب رشته دانشگاهی
  • رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت
  • طرح‌های یادگار امام و آزاد راه شهید شوشتری زیر ذره بین شورا
  • کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد
  • استفاده از ظرفیت بانوان فعال برای رفع چالش‌های ملی/ پژوهش‌های دینی، مسئله‌محور باشند
  • طرح استفاده از انرژی خورشیدی در دانشگاه آزاد شهرقدس عملیاتی می‌شود