Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از راشاتودی، در حالی که با بالا گرفتن جنگ تجاری بین چین و آمریکا از فروش ذخایر اوراق قرضه آمریکا توسط چین و محدود کردن صادرات فلزات نادر به آمریکا، به عنوان برگ برنده نهایی چین یاد می‌شود، آمریکا متوجه شده است که می‌تواند از اوراق قرضه یک قرن پیش چین، که قبل از روی کارآمدن حکومت کومونیستی صادر شده بودند، به عنوان اهرم فشار استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اوراق قرضه که با در نظر گرفتن تورم و نرخ بهره، یک تریلیون دلار ارزش دارند، کاملاً با ۱ تریلیون دلار اوراق قرضه آمریکایی که در دست چین هستند، برابری می‌کند.

مکس کیسر تحلیل‌گر و مجری برنامه کیسر ریپورت، از راشاتودی، می‌گوید: آمریکا می‌تواند به سادگی با استفاده از این اوراق، هیچ پرداختی بابت ۱ تریلیون دلار اوراق قرضه خود که در اختیار چین است، انجام ندهد و مدعی شود که این کار را عادلانه انجام داده است.

کارشناس سرمایه‌گذاری، جیم راجرز، می‌گوید: از سوی دیگر آمریکا می‌تواند پول این اوراق را از چین مطالبه کند، که بعید است چین پرداختی در این زمینه انجام دهد، اما تلاش آمریکا برای دریافت این پول می‌تواند مشکلات مالی بزرگی ایجاد کند و بازارهای مضطرب کنونی را آشفته‌تر سازد.

راجرز ادامه می‌دهد: اگر آمریکا بتواند در یک دادگاه حکمی برای اینکه چین را مجبور به پرداخت کند، به دست آورد، آنگاه می‌تواند دارایی‌های چین در آمریکا را مصادره کند. آنگاه واقعاً جنگ تجاری بسیار شدیدی رخ خواهد داد.

میتو گولاتی، استاد دانشگاه دوک، می‌گوید: دارندگان شخصی این اوراق قرضه عتیقه کار زیادی برای دریافت پول از چین، از پیش نخواهند برد آن هم در حالی که چین هیچ وقت این اوراق را به رسمیت نشناخته است. آنها اول باید ادعای خود را به گوش جهانیان برسانند، سپس در دادگاه برنده شوند و آنگاه راهی پیدا کنند که چین مجبور به پرداخت پول نقد شود.

این تحلیل‌گر ادامه می‌دهد: اما اگر دولت ترامپ در این امر مداخله کند، مساله کاملاً فرق خواهد کرد. در حالی که پیش از این، وقتی فردی دولت چین را در مورد این اوراق تحت پیگرد قرار می‌داد، دولت آمریکا با حمایت از چین مساله را منتفی می‌کرد (ماجرای جکسون و جمهوری خلق چین) دولت کنونی آمریکا دیگر میلی به حمایت از چین ندارد. اگر دولت ترامپ در نظر بگیرد که از دارندگان این اوراق قرضه عتیقه، که حالا طرفداران دولت او هستند، برای گرفتن حق خود از چین، حمایت کند، داستان متفاوتی اتفاق می‌افتد. اما من فکر نمی‌کنم که حتی دولت ترامپ هم تا این حد دیوانه باشد.

کد خبر 4710466

منبع: مهر

کلیدواژه: اوراق قرضه آمریکا اوراق قرضه بین المللی ایالات متحده آمریکا جنگ تجاری جنگ تجاری بانک مرکزی ایران قیمت دلار وزارت جهاد کشاورزی بورس وزارت صنعت معدن و تجارت قیمت نفت بازار سهام قیمت سکه بهار آزادی دلار وزارت راه و شهرسازی ایالات متحده آمریکا بازار مسکن قیمت یورو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۰۰۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعلیق تحویل مهمات به رژیم صهیونیستی توسط آمریکا

رسانه آمریکایی آکسیوس مدعی شد: هفته گذشته دولت بایدن تحویل یک محموله تسلیحات آمریکایی به سمت سرزمین‌های اشغالی را متوقف کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رسانه آمریکایی آکسیوس در مقاله‌ای به قلم باراک راوید، خبرنگار نزدیک به مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی، نوشته است برای اولین بار از ۷ اکتبر آمریکا ارسال تسلیحات برای رژیم صهیونیستی را متوقف کرده است.

به گفته مقامات رژیم صهیونیستی، این حادثه نگرانی‌های جدی در داخل دولت نتانیاهو ایجاد کرده و مقامات آن را به تکاپو انداخت تا بفهمند چرا ارسال محموله متوقف شده است. بایدن با انتقاد شدید آمریکایی‌هایی که مخالف حمایت او از اسرائیل هستند، روبرو است. دولت بایدن در ماه فوریه از رژیم اسرائیل خواست تا تضمین دهد که تسلیحات ساخت ایالات متحده توسط ارتش رژیم صهیونیستی در غزه مطابق با قوانین بین‌المللی استفاده می‌شود. رژیم اسرائیل در ماه مارس یک تضمین‌نامه امضا شده ارائه کرد.

مقامات اسرائیلی گفته‌اند که تحویل مهمات از هفته گذشته متوقف شد. کاخ سفید تا کنون از اظهار نظر خودداری کرده است. دولت بایدن به شدت نگران است که رژیم اسرائیل به شهر رفح در جنوب غزه، جایی که بیش از یک میلیون آواره فلسطینی در آن پناه گرفته‌اند، حمله کند.

به گفته آکسیوس، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در روزهای اخیر بیانیه‌های متعددی را منتشر کرده و گفته است که قصد دارد دستور تهاجم به رفح را صرف نظر از نتیجه توافق تبادل اسرا و آتش‌بس، صادر کند.

نتانیاهو در بیانیه‌ای به مناسبت روز یادبود هولوکاست که یکشنبه منتشر شد، به تنش با دولت بایدن اشاره کرد: «در هولوکاست وحشتناک، رهبران بزرگ جهان بودند که بیکار ایستادند؛ بنابراین، اولین درس هولوکاست این است: اگر از خود دفاع نکنیم، هیچکس از ما دفاع نخواهد کرد. و اگر لازم باشد تنها بایستیم، تنها خواهیم ایستاد.»

دو منبع آگاه از دیدار آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده با نتانیاهو به آکسیوس گفته‌اند که طرفین گفتگوی دشواری درباره حمله رژیم صهیونیستی به رفح داشتند. بلینکن در جریان این دیدار گفت که «عملیات نظامی بزرگ» در رفح منجر به مخالفت علنی ایالات متحده با آن خواهد شد و بر روابط ایالات متحده و رژیم اسرائیل تأثیر منفی خواهد گذاشت.

یک روز بعد، جان کربی، سخنگوی کاخ سفید به خبرنگاران گفت که رهبران اسرائیل درک می‌کنند که تهدید بایدن درباره احتمال تغییر در سیاست ایالات متحده در مورد جنگ غزه «واقعی است» و به نحوه انجام عملیات زمینی در رفح و وضعیت پناهندگان بستگی دارد.

جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید، روز شنبه در کنفرانس فایننشال تایمز گفت که دولت بایدن برای رژیم اسرائیل شفاف کرده است که شیوه اجرای عملیات در رفح بر سیاست ایالات متحده در قبال جنگ غزه تأثیر خواهد گذاشت.

آکسیوس در پایان نوشته است که میانجی‌های مصری و قطری همچنان در تلاش برای دستیابی به یک معامله تبادل اسرا بین رژیم صهیونیستی و حماس هستند که منجر به توقف درگیری‌ها در غزه شود. دولت بایدن عمیقاً درگیر این تلاش‌ها است و بیل برنز، رئیس سیا، در آخر هفته در قاهره به مذاکرات پیوست.

حماس روز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد که پیشنهاد فعلی را با ذهنیت مثبت بررسی می‌کند و با همین روحیه برای دستیابی به توافق به قاهره می‌رود. در حالی که رژیم اسرائیل منتظر پاسخ حماس به این پیشنهاد است، نتانیاهو چندین بیانیه در آخر هفته صادر کرد و گفت که با پایان دادن به جنگ به عنوان بخشی از معامله تبادل اسرا موافقت نخواهد کرد.

یوآو گالانت، وزیر دفاع رژیم صهیونیستی روز شنبه از نیروهای نظامی ارتش اشغالگر در غزه بازدید کرد و گفت که اسرائیل «سیگنال‌های نگران‌کننده» می‌بیند مبنی بر اینکه حماس قصد ندارد به سمت توافقی برای آزادی اسرا حرکت کند و تهدید به شروع قریب‌الوقوع عملیات در رفح کرد.

کد خبر 750960

دیگر خبرها

  • اوکراین ناتوان در پرداخت بدهی خارجی
  • تعلیق تحویل مهمات به رژیم صهیونیستی توسط آمریکا
  • ماسک: تا زمانی که مشکل بدهی آمریکا حل نشود، دلار ارزشی ندارد
  • صبر طلبکاران اوکراین تمام شد
  • پروژه آمریکا برای مهار مقاومت یمن چیست؟
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • مواضع متناقض سران غربی در برابر اتفاقات اخیر آمریکا + فیلم
  •  پیش‌بینی بورس فردا ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • امام جمعه رفسنجان درباره دلیل استعفایش چه گفت؟
  • چرا انتشار اوراق رهنی مسکن در ایران گره گشا نبود؟