Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: سرانه فضای آموزشی سیستان و بلوچستان نسبت به میانگین کشوری پایین است.

به گزارش ایسنا، منطقه سیستان و بلوچستان، احمد علی موهبتی در جمع هیئت خیرین مدرسه ساز کشور ضمن قدردانی از خدمات خیرین مدرسه ساز در این استان، اظهار کرد: سرانه فضای آموزشی استان نسبت به میانگین کشور بسیار پایین است ولی با همت شما خیرین و مشارکت جمعی، شاهد تحولات خوبی در این حوزه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موهبتی تصریح کرد: خدمات آموزشی و ساخت مدرسه برای توسعه استان اقدام بسیار مهم و ارزشمندی است اما مشارکت خیرین تاثیر مهمتری دارد و آن فرهنگ سازی است.

استاندار خاطرنشان کرد: فراهم کردن زیربناها خیلی مهم است و پروژه‌های بزرگی در بحث راه، حمل و نقل، گاز و ساماندهی حاشیه نشینی و مدرسه سازی داریم اما توسعه زمانی حاصل می شود که انسان توسعه یافته داشته باشیم و انسان توسعه یافته با آموزش حاصل می شود.

استاندار سیستان و بلوچستان اظهار کرد: جلب اعتماد خیرین را جزء مهم‌ترین وظایف متولیان و مسوولان دولتی دانست و گفت: بی اعتمادی خیرین به سیستم دولتی، آسیب بزرگی در جهت تامین خدمات مورد نیاز مردم است.

موهبتی در بحث مشارکت دولت با خیرین در ساخت فضای آموزشی مورد نیاز استان اظهار کرد: در هر مدرسه ای که خیرین بسازند دولت  در تامین هزینه ها به میزان 30 درصد شامل خدمات زیربنایی اعم از آب و برق و ارتباطات و... مشارکت خواهد کرد.

وی با اشاره به اهتمام دولت در رساندن استان به میانگین شاخص های کشوری گفت:  در پایان سال گذشته، مبلغ 100 میلیارد تومان اعتبارات توسعه و نوسازی و تجهیز مدارس استان را علی رغم زمان اندک و محدودیت های اداری جذب کردیم.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فضای آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۰۶۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کار اصلی مدارس و دانشگاهها؛ تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت های استان است

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان گفت: کار اصلی دانشگاه‌ها و مدارس با توجه به ظرفیت‌ها و نیازهای استان تربیت نیروی انسانی متخصص برای توسعه و آینده سیستان و بلوچستان است.

محمد کرمی امروز جمعه در نشست شورای اجتماعی استان اظهار کرد: در شرایطی که همه قدرت‌های جهانی سعی در ایجاد خلل در روند توسعه منطقه دارند اگر به خداوند متعال متکی شویم قطعاً بر همه این توطئه‌ها غلبه خواهیم کرد.

وی ادامه داد: مباحث آموزشی و آینده نگری مدارس و دانشگاهها نقش مستقیم و اثرگذاری در توسعه یک کشور دارد و اساس کار در حوزه فرهنگ از آموزش و پرورش نشات می‌گیرد.

 کرمی افزود: همه مجموعه‌ها وظیفه دارند پای کار آموزش و پرورش باشند چرا که این نهاد مهم زیرساخت اصلی سایر دستگاه‌ها محسوب می‌شود.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: نهاد خانواده و آموزش و پرورش باید ارتباط تنگاتنگی با یکدیگر داشته باشند چرا که اگر تربیت این دو نهاد با یکدیگر مغایرت داشته باشد فرزند ما دچار دوگانگی خواهد شد.

کرمی خاطرنشان کرد: اتفاقات خوبی در استان رخ داده به طوری که تاکنون ۵ هزار نفر در حوزه اقتصاد دیجیتال آموزش دیدند که این اقتصاد دیجیتال می‌تواند موجب افزایش تولید و صادرات استان گردد.

وی تصریح کرد: امروز در یک جنگ شناختی همه جانبه قرار داریم و دشمن در فضای مجازی به دنبال اشغال و هدایت ذهن‌ها و یاس و ناامیدی است؛ در این زمینه ساختن ذهن‌ها کار بسیار مهم و مسئولیتی سنگین است چرا اگر اذهان دچار آسیب شوند دیگر قابل جبران نخواهد بود.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: خوشبختانه مبانی نظری موجود در قرآن بسیار قوی است و همه تئوری‌ها و تحلیل‌های موجود از طرف دشمن را خنثی خواهد کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شوک نیروی قدس سپاه به تروریست های سیستان و بلوچستان /عوامل جیش الظلم کجا مخفی شده بودند؟
  • سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد
  • کار اصلی مدارس و دانشگاهها؛ تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت های استان است
  • مسجد و فرهنگسرا را چرا داخل پارک می‌سازند؟/ تهران خشک به بوستان نیاز دارد
  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند
  • شهرداری‌ها مردم را در پروژه‌های مربوط به شهر مشارکت دهند
  • «هر سه‌شنبه‌ یک مدرسه»؛ طرحی برای افزایش سرانه آموزشی
  • لزوم تقویت فرهنگ کار تیمی در سیستان و بلوچستان
  • ستاد اقتصادی نحوه مشارکت مردم را در توسعه استان تبیین کند
  • سیستان و بلوچستانی ها در رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت مشارکت کنند