Web Analytics Made Easy - Statcounter

مردم روستای پشمک آزادشهر در گفتگو با خبرنگار ما گفتند: مدتهاست که مردم روستای پشمک توقتمش و ۳ روستای اطراف آن مخالفت خود را از احداث کشتارگاه در زمینهای کشاورزی اطراف خود که مخالف قوانین است اعلام نموده‌اند، اما انگار برخی از مسئولین به قانون توجهی ندارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتر آزاد، تعدادی از اهالی روستای توقتمش و ۳ روستای اطراف آن در گفتگو با خبرنگار ما از تلاش برخی از مسئولین شهرستان برای کلنگ زنی کشتارگاه نیلا گوشت در آزادشهر خبر دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها گفتند: با اینکه این زمین کشاورزی نه آب دارد و نه به راه دسترسی دارد، عده ‌ای از مسئولین شهرستان در پی آن هستند تا کلنگ این کشتارگاه را در نزدیکی روستای پشمک بزنند. در همین خصوص یک بار مسئولین برای کلنگ زنی به محل آمدند که اجتماع مردم باعث شد آنها از این کار منصرف شوند.

یکی از معترضین به کلنگ زنی این کشتارگاه در زمینهای کشاورزی اعلام کرد: بنده تحقیق کردم و می دانم که کشتارگاه صنعتی نمی تواند در زمین کشاورزی احداث شود. همچنین مراکز صنعتی که پساب دارد ، باید در شهرک صنعتی ساخته شوند. مردم روستاهای اطراف این زمین هم نسبت به بوی ناشی از احداث این کشتارگاه و هم نسبت به پسابهای آن که آب منطقه را آلوده خواهد کرد معترض هستند.

وی افزود: چگونه زمینی که راه ندارد و محصور در زمینهای کشاورزی است را برای کشتارگاه صنعتی مجوز می دهند!؟ بر اساس قانون تبدیل زمین کشاورزی به غیر از زیر شاخها‌های کشاورزی ممنوع است، آیا قانون در کشور ما گزینشی اجرا می شود! و آیا بازهم زمینهای کشاورزی قربانی رابطه افراد خواهند شد؟!


یکی دیگر از معترضین گفت: این زمین راه ندارد و ما این را در اعتراض خود به یکی از مسئولین شهرستان گفتیم، اما وی در پاسخ ما گفت که ما اگر شده با هلی کوپتر هم شده تجهیزات مورد نیاز این کشتاارگاه را می آوریم.

خبرنگار ما از این فرد سوال کرد، مگر این مسئول چه سودی از این موضوع می‌برد؟

وی پاسخ داد: نمی دانم، اما همین اندازه بگویم که شنیده‌ایم، نماینده، بخشدار، فرماندار و خیلی‌های دیگر دنبال کلنگ زنی این کشتارگاه در این زمین هستند.

خبرنگار ما به جهاد کشاورزی رفت و موضوع را پیگیر شد و معلوم شد، امور اراضی شهرستان و حتی جهاد استان با این موضوع مخالف می باشند. اما صاحب امتیاز نیلا گوشت در حال رایزنی برای کلنگ زنی این کشتارگاه در این زمین کشاورزی می باشد.
تیتر آزاد به عنوان نماینده افکار عمومی از مسئولین استان و شهرستان درخواست دارد، هر چه سریعتر در خصوص صحت یا عدم صحت شایعات رواج یافته در بین مردم، بیانیه‌ای بدهند.

همه می دانیم که ساخت ساختمان و مراکز صنعتی بر اساس قانون در زمینهای کشاورزی ممنوع است و بهتر است مسئولین شهرستان در حمایت از قانون، بطور علنی مخالفت خود را با احداث این کشتارگاه در زمین کشاورزی اعلام نمایند و برای کمک به صاحب نیلا گوشت زمینی در شهرک صنعتی آزادشهر در اختیار وی بگذارند.

مستندات برخی از نامه نگاریهای مردم روستاهای اطراف

 

 

 

 

 

 

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۰۹۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل سد مشمپا از اولویت‌های شرکت آب منطقه‌ای است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان با اشاره به اینکه استاندار زنجان برنامه‌های ارتقای بهره‌وری در استان را در سه محور صنعت، آب و کشاورزی عنوان کرده است، گفت: در همین راستا، ساخت سد‌های بزرگ در استان برای تأمین آب شرب، صنعت و حقابه‌های کشاورزی پایین دست آن اهمیت خود را نشان می‌دهد و این سد‌ها می‌توانند کارکرد دیگری همچون جلوگیری از بروز سیلاب و در برخی مناطق تولید برق را نیز به همراه داشته باشند.

وی افزود: با توجه به کاهش منابع آب زیرزمینی و نیاز منطقه به آب پایدار، سد مراش در شهرستان ماهنشان برای تأمین آب آشامیدنی شهر‌های ماهنشان، دندی و ۱۲۲ روستای مسیر و همچنین صنایع مستقر در این منطقه در حال احداث است و پاییز امسال به مرحله آبگیری می‌رسد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان با تأکید بر اهمیت احداث سد بلوبین برای شهرستان ایجرود، گفت: هدف از احداث سد بلوبین در این شهرستان تأمین آب شرب و صنعت در شهر‌های زرین‌آباد، حلب، سعیدآباد و ۹۲ روستا در منطقه بوده و این سد نیز به مرحله آبگیری رسیده است.

باقری به مطالعه سد‌های کلوچ و جمال‌آباد باکلور در شهرستان طارم اشاره کرد و افزود: در چند سال گذشته به غیر از سال ۹۸ که با ترسالی مواجه شدیم با هماهنگی شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی از سد آیدوغموش برای باغات شهرستان طارم در ۲ فاز حدود ۱۵ میلیون مترمکعب آب رهاسازی شد که با احداث دو سد کوچ و جمال آباد باکلور در این شهرستان در زمان پیک مصرف آب کشاورزی که تابستان است، می‌توان باغات زیتون را تأمین آب کرد و این می‌طلبد تا کشاورزان و بهره‌برداران از کشت محصولات پر آب طلب خودداری کنند.


وی ادامه داد: با احداث دو سد کلوچ و جمال آباد باکلور در شهرستان طارم تأمین آب پایدار باغات این شهرستان دور از انتظار نیست، چرا که نیاز آبی این منطقه در پیک مصرف حدود ۳۰ میلیون متر مکعب است که با احداث این دو طرح، موضوع مرتفع خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان گفت: در شهرستان خدابنده ۲ سد زرین‌رود و اشراق در دست مطالعه است.

باقری به آغاز عملیات اجرایی پروژه تأمین آب شرب پنج شهر و ۱۳۴ روستای منطقه خدابنده از سد تالوار در مهرماه سال گذشته اشاره کرد و افزود: طول مسیر انتقال ۱۶۱ کیلومتر است و هدف از اجرای آن تأمین آب شرب شهر‌های گرماب، زرین‌رود، کرسف، سهرورد، ۵۰ درصد نیاز شهر قیدار و ۱۳۴ روستای مسیر است.

دیگر خبرها

  • آغاز ساخت پایگاه اورژانس جاده‌ای شهرک صنعتی در بویراحمد
  • در این روستا یک شب در سال همه کوفته می خورند | مراسم «اوکوز قوربانی» در روستای اسفنجان شهرستان اسکو
  • تکمیل سد مشمپا از اولویت‌های شرکت آب منطقه‌ای است
  • کلنگ عملیات اجرایی ناحیه صنعتی جویم به زمین زده شد
  • ناحیه صنعتی ‌در «جویم» فارس احداث می‌شود
  • سند دار شدن بخشی از زمینهای کشاورزی در ساری
  • بارش باران سیل آسا به زمین‌های کشاورزی روستای عباس آباد خسارت زد + تصاویر
  • اسلام اهمیت زیادی به امر شورا و مشورت قائل شده است
  • روستای نظرلو در شهرستان شبستر به شهر تبدیل شد
  • عملیات احداث زیرگذر روستای سرخون آغاز شد