Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@00:53:09 GMT

حضور در اردوی جهادی احساس رضایت قلبی ایجاد می کند

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۰۹۲۶۷

حضور در اردوی جهادی احساس رضایت قلبی ایجاد می کند

دندانپزشک و رتبه دوم رزیدنتی امسال کنکور، گفت: من با کمک به این مردم احساس میکنم در این حرفه مفید هستم و احساس رضایت قلبی دارم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر فاطمه اسکندرلو، دندانپزشک و رتبه دوم رزیدنتی امسال کنکور، در گفت و گو با خبرنگار عصر همدان، بابیان اینکه همیشه حضور در اردوهای جهادی همراه با خیرات و برکات بوده است گفت: چهارمین سال است که در اردو جهادی هستم و اولین دفعه یک کربلا گرفتم و شاید بودن در اینجا با خستگی همراه باشد اما حس رضایت و دعای خیر مردم باعث انگیزه و انرژی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر اسکندرلو، با اشاره براینکه آشنا شدن در این محیط با افراد متفاوت دوستی های پایدارتری است افزود: تا به امسال بسیاری از افراد روستا شماره من را گرفتند و طی چندسال با هم درارتباط بودیم و حاضریم اگر مجددا نیاز به درمان دارند به آن ها کمک کنیم.

وی، با تاکید براین که گاهی نیاز است تا در این مناطق محروم باشیم ادامه داد: با دیدن این شرایط سخت بیش از پیش قدر رفاه خود را میدانیم؛ من با کمک به این مردم احساس میکنم در این حرفه مفید هستم و احساس رضایت قلبی دارم.

این پزشک جهادگر، با بیان اینکه معتقدم مزد این کارخیر را گرفتم و از نظر معنوی گره گشایی هایی را در زندگی دیدم یادآور شد: طی مدت زمان 10 روزی که در اینجا هستم به طور میانگین در هر روز حدود4 میلیون تومان فقط هزینه درمان به نفع مردم تمام می شود.

دکتر اسکندرلو، با اشاره براینکه سال های قبل خدمات دندان پزشکی فقط در حد معاینه و کشیدن دندان بوده تصریح کرد: امسال خوشبختانه با پافشاری هایی که کردیم، تجهیزات مورد نظر را دریافت کرده و توانستیم خدمات ترمیمی انجام دهیم.

وی، یکی از مشکلات را نبود تجهیزات بیشتر دانست و گفت: متاسفانه فقط یک کلینیک سیار که دارای یک یونیت است را داریم و اگر بشود این کلینیک سیار بیشتر شود میتوانیم همزمان به جمعیت بیشتری خدمات دهیم.

این پزشک جهادگر، با بیان اینکه بزرگترین مشکل این روستا نبود آب است افزود: در این روستا هرروز به مدت یک ساعت آب هست و ما نیز برای کار درمان نیاز به آب داریم که از منبع آب استفاده میکنیم.

دکتر اسکندرلو، در پایان با تاکید براینکه سعی دارند بهترین تکنیک را برای ترمیم دندان ها به کار بگیرند اظهار کرد: کلاس آموزش بهداشت دهان و دندان توسط بقیه همکاران صورت گرفته اما تاحدی نیاز به فرهنگ سازی و توجه دارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۰۹۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید معملی گفت: سلامت دهان ودندان به نوعی سرمنشاء سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستا‌ها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که عواملی که می‌توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می‌توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند؛ بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مساله تنها وظیفه بهداشت کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مساله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام این که ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی در پایان دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تحقق شعار سال نیاز به مدیران انقلابی و جهادی دارد
  • تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین + فیلم و عکس
  • فیلم و عکس | تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین
  • پله‌نوردان بیشتر عمر می‌کنند | متخصصان از تاثیرات شگرف این فعالیت ورزشی بر سلامت می‌گویند
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • اردوی جهادی ۷۰ نفره دانشجویان بسیجی علوم پزشکی گلستان