Web Analytics Made Easy - Statcounter

آراسب احمدیان، مدیرعامل مؤسسه خیریه محک ضمن تبریک روز جهانی خیریه به همه نیکوکاران ایران زمین و فعالان این حوزه گفت: «خیریه‌ها در سراسر جهان برای ساختن جامعه بهتر فعالیت می‌کنند و در تلاشند تا مشکلات اجتماعی که دولت‌ها نمی‎توانند به آن بپردازند را حل کنند.»

به گزارش روابط مومی محک، وی با بیان آنکه کمک به خیریه‌ها از آنجا اهمیت می‌یابد که می‌توانند با فعالیت سیستمی بر کمک‌های نیکوکاران ارزش افزوده ایجاد کنند، در خصوص تفاوت فعالیت خیریه به صورت سنتی و سیستمی ادامه داد: «اولين گام در رويكرد سيستمي نيازسنجي است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرآيندهاي مربوط به جذب منابع، بازاريابي جذب منابع و توزيع آن لزوم توسعه سمن‌هاست كه تنها با پذيرش رويكرد سيستمي در مديريت محقق مي‌شود. در رويكرد سنتي مديريت سمن‌ها، شيوه اعانه‌اي يعني نقش واسطه‌اي سمن ميان كمك‌كننده و كمك‌گيرنده وجود دارد. در اين سازمان‌ها عدم وجود هزينه بالادستي اولويت دارد، در حالي كه در رويكرد سيستمي، تمركز بر تبديل منابع به خدمات در جهت ايجاد ارزش افزوده پايدار است.»


مديرعامل محك تمركز سازمان‌هاي پيشرو را ايجاد ارزش افزوده بر كمك‌هاي مردم دانست و گفت: «اين موضوع تعهدي است كه سمن‌ها در برابر منابع مالي اهدايي جامعه به آنها برعهده دارند.»

وي با تأكيد بر اينكه توسعه سمن‌ها با ديدگاه سنتي امكان‌پذير نيست گفت: «‌با اقدامات اعانه‌اي، نمي‌توان سمن‌ها را رشد و توسعه داد و رشد و توسعه سازمان نيازمند ايجاد ارزش افزوده بر روي منابع مالي اهدايي است.»

احمدیان سپس با بیان آنکه خیریه‌ها فضای مناسبی است که می‌توانند زمینه عمل به مسئولیت اجتماعی سازمان‌ها را فراهم کنند ادامه داد: «تخصیص درست منابع به گروه ذیربط خیریه، حفظ کرامت انسانی کمک گیرندگان، حرکت در مسیر جامعه‌ای سالم بر مبنای ظرفیت‌های اجتماعی، اهمیت فعالیت‌ داوطلبانه و کمک‌های غیرنقدی در خیریه‌ها از دیگر دلایلی است که کمک به خیریه را ضروری می‌سازد.»

مدیرعامل محک در پایان با بیان آنکه پاسخگویی و شفافیت از اصول اولیه اعتماد به یک مؤسسه خیریه است گفت: «امکان بررسی گزارش مالی خیریه؛ امکان بررسی آگهی تاسیس، تغییرات و یا آگهی عدم فعالیت خیریه از طریق سایت روزنامه رسمی؛ امکان بازدید از خیریه؛ ارائه گزارش‌های فعالیت صورت‌های مالی در کانال‌های ارتباطی معتبر و همچنین معرفی روش‌های فعالیت توسط خیریه‌ها، از جمله معیارهایی است که می‌توان به یک خیریه اعتماد کرد.»

 

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: محک دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۱۱۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سد دز پر شد/ وضعیت سدهای خوزستان چگونه است؟

مدیرعامل سازمان آب وبرق خوزستان با اشاره به پرشدن ۸۱ درصدی مخازن سدهای خوزستان در پی بارندگی‌های اخیر گفت: ۱۰۰ درصد مخزن سد دز پر شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، عباس صدریان‌فر با بیان اینکه شاهد 2 موج قوی بارشی در روزهای 13 و 14 اردیبشهت‌ماه در خوزستان بودیم که حوضه‌های آبریز منتهی به استان خوزستان را تحت تاثیر قرار داد، اظهار داشت: سامانه‌های بارشی از 10 روز گذشته مورد رصد کارشناسان سازمان آب وبرق خوزستان قرار گرفت، بررسی سامانه‌های بارشی به دلیل نوسانات زیاد دشوار بود که با مدیریت خوب و ایجاد ظرفیت در سد توانستیم سیلاب اخیر را به درستی مدیریت کنیم.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان، نقطه بحرانی بارندگی اخیر را سد دز دانست و افزود: ورودی سد دز حدود 2هزار متر مکعب بر ثانیه بود لذا خروجی سد را از روزهای قبل به حدود 500 مترمکعب بر ثانیه رساندیم تا بتوانیم ظرفیتی حدود 65 میلیون مترمکعب ایجاد کنیم و اگر خروجی سد افزایش نمی‌یافت مجبور بودیم آب ورودی به سد دز را خارج کنیم.

وی با تاکید بر اینکه با این ظرفیت توانستیم از سیل پایین دست جلوگیری کنیم، تصریح کرد: همزمان با این بارش، در پایین‌دست سد دز، حوضه‌های میانی از جمله سیلاب‌ها، مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی دبی حدود 900 متر مکعب بر ثانیه تولید کردند که اگر مقاومت ما برای خروجی سد نبود همپوشانی این 2 خروجی می‌توانست برای مردم مشکلاتی ایجاد کند.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان با بیان اینکه وضعیت مدیریت شده و حوضه‌های پایین‌دست در حال فروکش کردن هستند و احتمال دارد خروجی سد دز را در ساعت‌های آتی بیشتر کنیم، گفت: از مردم تقاضا داریم در پایین‌دست مراقبت کنند و فرمانداران مربوطه نیز اطلاع‌رسانی لازم را انجام دهند.

صدریان‌فر درخصوص آبگیری انجام شده نیز گفت: حدود 81 درصد مخازن سدهای خوزستان آبگیری شده است؛ میزان آبگیری سد کارون به 91 درصد و سد دز به 100 درصد رسیده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی برگزار شد
  • خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوسرانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز
  • نیمه پنهان مالیات‌ستانی
  • خبرنگار پیشکسوت محلات در حادثه رانندگی جان باخت
  • جوان ۳۳ ساله از سقوط در کوه‌های کرمان جان سالم به در برد
  • یک سد مهم کشور پُر شد؛ مردم مراقبت کنند
  • سد دز پر شد/ وضعیت سدهای خوزستان چگونه است؟
  • جزئیات سقف ۱۸ میلیارد تومانی معافیت‌های مالیاتی برای صاحبان مشاغل
  • تداوم بارندگی همراه با رعد و برق شدید در امارات+فیلم