Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- آمار‌های دولت آلمان نشان می‌دهد، زنانی که در سن بیش از ۴۰ سالگی مادر می‌شوند نسبت به دهه ۹۰ میلادی میلادی چهار برابر شده است. تاریخ انتشار: 16:55 - 13 شهريور 1398 - کد خبر: ۵۴۷۳۴۶

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، شمار نوزادان متولد شده در آلمان در سال گذشته میلادی ۲۶۰۰ نفر بیش از میزان نوزادان متولد شده در این کشور در سال ۲۰۱۷ بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اداره آمار فدرال آلمان (Statistische Bundesamt) با انتشار این آمار اعلام کرد در این میان شمار زنانی که در سن بالای ۴۰ سالگی صاحب فرزند می‌شوند نیز افزایش داشته است.

 

این در حالی است که فراوانی زنانی که در سن بیش از ۴۰ سالگی مادر می‌شوند نسبت به دهه ۹۰ میلادی میلادی چهار برابر شده است.


بر این اساس میزان متوسط فرزندآوری هر زن آلمانی ۱.۵۷ است که بیشترین آن با ۱.۶۲ فرزند برای هر زن آلمانی در ایالت نیدرزاکسن بوده و کمترین آن نیز با ۱.۴۵ فرزند در شهر برلین ثبت شده است.


طبق این گزارش، ایالت‌هایی که جمعیت جوان بیشتری دارند شاهد موالید بیشتری بوده اند به طوری که هامبورگ با ۱۲ فرزند و برلین و برمن با ۱۱ فرزند در بین هر هزار نفر در صدر این ایالت‌ها قرار دارند.


آلمان پرجمعیت‌ترین کشور در اتحادیه اروپا است که جمعیت آن بالغ بر ۸۳.۵۲ میلیون نفر در آخرین سرشماری سال ۲۰۱۹ بوده و از این میان ۴۲ میلیون جمعیت زنان و ۴۱ میلیون جمعیت مردان این کشور است.

 

این کشور که رتبه ۱۷ پرجمعیت‌ترین کشور‌های جهان را داراست طی سال‌های اخیر موج گسترده‌ای از مهاجرت از خاورمیانه و شمال آفریقا را تجره کرده است.


آمار‌ها نشان می‌دهد جمعیت آلمان از سال ۲۰۱۷ تا به امروز رشد چشمگیری داشته است.

 

همچنین تحقیقات علمی در آلمان نشان می‌دهد باروری با پیشرفت تحصیلی مرتبط بوده و زنان با تحصیلات پایین‌تر از فرزندان بیشتری برخوردار بودند و زنان دارای تحصیلات عالی تعداد فرزندان کمتری داشتند.


در عین حال از سال ۲۰۱۱ به بعد دیگر تفاوت چشمگیری بین آلمان شرقی و غربی در رشد جمعیتی دیده نشده است.

 منبع: ایرنا

انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: فرزند اوری آلمان 40 سالگی زایمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۱۳۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان

به گزارش همشهری آنلاین، در سال ۱۴۰۲ مردان ۵۵/۶ درصد و زنان ۴۴/۴ درصد از ثبت فوت‌ها را به خود اختصاص داده‌اند.

این میزان در مدت مشابه سال قبل برابر ۵۶/۶ درصد برای مردان و ۴۳/۴ درصد برای زنان بوده است.

همچنین آمارهای ثبت‌شده در سازمان ثبت احوال کشور نشان می‌دهد در مقابل هر ۱۳۰ مرد فوت‌شده، ۱۰۰ زن فوت شده‌اند. به عبارتی، تعداد مردان فوت‌شده ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان است.

بر اساس این گزارش، سال گذشته ۴۴۲ هزار و ۲۱۳ رویداد فوت به ثبت رسیده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن با ۴۱۸ هزار و ۷۴۱ رویداد فوت ثبت‌شده ۵/۶ درصد افزایش داشته است.

کد خبر 847441 منبع: مهر برچسب‌ها مردان ثبت احوال خبر مهم زنان

دیگر خبرها

  • مادر دیانا به قتل فرزند بیمارش اعتراف کرد
  • در چه سنی میزان باروری زنان به انتها می‌رسد؟
  • اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟
  • دیر پدری و دیر مادری؛ خطر گسست نسلی!
  • ببینید | یورش پلیس آلمان به تجمع حامیان فلسطین در برلین
  • افزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمان
  • آمار مرگ و میر در ایران؛ فوت مردان بیشتر از زنان
  • اعلام آمار مرگ و میر‌های سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟
  • آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان